Tuksun ja Arton avioeron yllätysseuraamukset: Tiesitkö tämän parin rahakuvioista?!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin avioerohakemus on jäänyt junnaamaan paikoilleen, sillä haastemies ei ole onnistunut tavoittamaan Länsmania. Tukiainen vei toisen vaiheen avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen jo yli kaksi viikkoa sitten. Vasta kun asia on annettu Länsmanille tiedoksi, kohupari voidaan tuomita avioeroon, kerrotaan käräjäoikeuden kansliasta Hymy-lehdelle.

Kun pariskunnan tiet eroavat, Johanna Tukiaisen yrityskuviot tullevat vaikeutumaan. Kohublondin vuonna 2004 perustama toiminimi DollsDancers poistettiin verottajan ennakkoperintärekisteristä edellisen tarkistuksen yhteydessä eli helmikuun lopulla, mutta avuksi bisneksen pyörittämiseen tuli Länsman, joka puolestaan perusti syyskuussa tänä vuonna Jolene & Arto -nimisen toiminimen. Firmalla on toimialasta päätellen ollut tarkoituksena laskuttaa sekä Johannan keikkoja että Arton sähkötöitä. Liikkeenharjoittajaksi on merkitty yksiselitteisesti Arto Länsman, mutta firman osoite on Johannan Jollaksen-kotiin.

Jos ja kun pari eroaa, firma jää Artolle. DollsDancers-firmansa kautta Johanna voi toki edelleen laskuttaa keikkojaan, mutta koska se ei ole verottajan rekisterissä, laskutuskäytäntö mutkistuu. Verottaja haluaa pidättää jokaisesta firman lähettämästä laskusta ennakonpidätyksen.

Ennakkoperintärekisteriin pääsee toki myös takaisin, kun on ensin hoitanut asiansa verottajan kanssa kuntoon. Yleensä rekisteristä poistetaan verorästien vuoksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Arto Länsman, Dollsdancers, Johanna Tukiainen, Jolene & Arto

Kommentit

Oma kommentti