Tuksun ja Arton avioeron yllätysseuraamukset: Tiesitkö tämän parin rahakuvioista?!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiaisen ja Arto Länsmanin avioerohakemus on jäänyt junnaamaan paikoilleen, sillä haastemies ei ole onnistunut tavoittamaan Länsmania. Tukiainen vei toisen vaiheen avioerohakemuksen Helsingin käräjäoikeuteen jo yli kaksi viikkoa sitten. Vasta kun asia on annettu Länsmanille tiedoksi, kohupari voidaan tuomita avioeroon, kerrotaan käräjäoikeuden kansliasta Hymy-lehdelle.

Kun pariskunnan tiet eroavat, Johanna Tukiaisen yrityskuviot tullevat vaikeutumaan. Kohublondin vuonna 2004 perustama toiminimi DollsDancers poistettiin verottajan ennakkoperintärekisteristä edellisen tarkistuksen yhteydessä eli helmikuun lopulla, mutta avuksi bisneksen pyörittämiseen tuli Länsman, joka puolestaan perusti syyskuussa tänä vuonna Jolene & Arto -nimisen toiminimen. Firmalla on toimialasta päätellen ollut tarkoituksena laskuttaa sekä Johannan keikkoja että Arton sähkötöitä. Liikkeenharjoittajaksi on merkitty yksiselitteisesti Arto Länsman, mutta firman osoite on Johannan Jollaksen-kotiin.

Jos ja kun pari eroaa, firma jää Artolle. DollsDancers-firmansa kautta Johanna voi toki edelleen laskuttaa keikkojaan, mutta koska se ei ole verottajan rekisterissä, laskutuskäytäntö mutkistuu. Verottaja haluaa pidättää jokaisesta firman lähettämästä laskusta ennakonpidätyksen.

Ennakkoperintärekisteriin pääsee toki myös takaisin, kun on ensin hoitanut asiansa verottajan kanssa kuntoon. Yleensä rekisteristä poistetaan verorästien vuoksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Arto Länsman, Dollsdancers, Jolene & Arto

Kommentit

virman nimeksi,AJ-sähkötissi oy:
sähkötyötä ja tischishöwtä,ilman alvia

Eiköhän Arton löydä sieltä, missä Johannakin on. Ainakin Tampereella olivat yhdessä ja Johannalla niiiin muikea ilme, kun oli saanut taas sitä yhtä juttua.

Selvittele kaikki asiasi ja hankkiudu Artosta eroon kaikissa asioissa.

Juu, mutta firman (jopa toiminimen, ja sekin on lainsäädännön mukaan yritys) velvoitteet esim. verottajalle = yhteiskunnalle = meille kaikille veronmaksajille jatkuvat, avioerosta huolimatta.

Se, onko yrityksellä esim. verottajan asiaan puuttuessa tuloja vai ei, mikä on kassavirta ko. hetkellä yms. seikat on aivan eri asia.

Yrityksen tilinkäyttöoikeudet (ne sovitaan pankin, ei verottajan kanssa) ovat myös asia erikseen.

Älkääppätken nyt sotkeko selviä juridisia faktoja. – Kiitän!

No heh hee… Oikosulku-Arto kenties omistaa avioeron jälkeen kyseisen ”firman”, mutta se onkin sitten eri asia, onko firmalla tuloja 🙂

Tiedättekö mistä haastemies löytää Aertonin ja avioero astuu lopulta voimaan?
Arton löytää 29.11. Helsingin käräjäoikeuden aulasta.

Jos ei muuten onnistu, niin sitten tiedoksianto julkaistaan lehdessä. Olisi siinäkin taas ylpeyden aihe tälle pariskunnalle. Avioerostamme ilmoitettiin lehdessä! Repikää siitä kateelliset.

Ihan sama. Oli firman nimi tai yritysmuoto mikä hyvänsä, näiltä hulttioilta jää aina verot ja työnantajamaksut maksamatta. Se kun on heidän tapansa. Tällaisten kyseenalaisten yrittäjien vuoksi kaikki Suomen yrittäjät kärsivät. Tukiainen ja Länsman voisivat siirtyä yrittäjiksi esim. Kreikkaan, siellä veroja ja muita pikkumuodollisuuksia hoidellaan mielialan mukaan.
Toisaalta saatavien perintäkin sujuu paljon suoraviivaisemmin ja keinoja kaihtamatta.

Toivisin että alkaisitte käyttämään lainausmerkkejä uutisotsikoissa Uuden Suomen tyyliin!

Arto! Laita lappu käräjäoikeuteen tai käy pikaisesti tai anna valtakirja kaverille. Lopullinen ero muijasta. Nyt!!

Lapinmies ei rahalla leveile…eikä tarvitse.Poroja on pari paliskuntaa aidan molemmin puolin.

Katos, ei Johanna näköjään muista itekkään kaikkia juoniaan. Mutta kannattaakohan Artsia nyt räksyttää ja läksyttää jos keikkarahat kulkee sen firman kautta? Jos niitä nyt on.

Ennen lopullista katastrofia nähdään vielä monta kiekuraa tässä farssissa.

Hyvä juttu! Hyvää tutkivaa zurnalismia. Hahahaha, miten Jossun suu nyt pannaan?
Artolle: OLE NYT VITUN TARKKA ETTÄ FIRMAN KAIKKI LIIKENNE PYÖRII ERON JÄLKEEN SUN KAUTTA.
Se ois paha moka, kun vuoden päästä verottaja alkaisi vaatia sulta veroja rahoista, joita et oo nähnytkään.

Oma kommentti