Tuksun maksuhäiriölista mykistää!

Johanna TukiainenSuomen kohutuimmat sisarukset, estraditaiteilijat Johanna ja Julia Tukiainen, ovat viime aikoina heittäneet rajusti keikkaa ympäri Suomen, mutta talousasioittensa kanssa he eivät ole juurikaan kunnostautuneet.

Esimerkiksi Johanna Tukiaisella on tällä hetkellä hätkähdyttävät 35 luottotietomerkintää! Asia käy ilmi Hymyn virallisista lähteestä saamasta tiedosta. Johanna on useamman kerran todettu ulosotossa varattomaksi, ja hänen merkintöjensä yhteisarvo kipuaa yli 20 000 euroon. Maksuhäiriön ovat rekisteröineet Johannalle muun muassa perintäyhtiö Lindorff, vakuutusyhtiö Varma, Helsingin kaupunki, Saunalahti, verottaja ja oikeusrekisterikeskus.

Myös Elixia-hyvinvointikeskus on penännyt Johannalta paria yhteisarvoltaan 700 euron saatavaa.

Julia-sisarella on puolestaan 14 maksuhäiriötä koostuen muun muassa sakoista ja pankki- ja luottokorttiveloista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

Lämmittäis kyllä sydäntä jos ja kun äiti ja isä tuksu lakkais rahottamasta/majottamasta pro bono näitä kahta sankaria. Alkais elämän realiteetit iskee koloo pinkkeihin barmbiunelmiinkin.

Minua tuo rekisteri ei mykistä. Se on ollut aina tiedossa, että tuon epäluotettavampaa ihmistä ei maa päällään kanna. Nimistys estraditaiteilija on kyllä tässä yhteydessä oikeita taiteilijoita loukkaava. Harmittaa noiden yrittäjien puolesta, he eivät koskaan tule saamaan saataviaan, se on varmaa.

Justhan se valitti, että varas vei siltä 4000 euron edestä käteistä hänen kotoaan. Sotketusta kämpästä näytti olevan kuvia ja siellä oli uuden näköinen Mac-pöydällä. Eikö ulosottomiestä enää ole olemassa? Vai, miksi näitä ei ulosmitata?

Muuten, oletteko panneet merkille: tämän jutun kuvassa Tuksulla on silmät kierossa (kasokaa vasenta eli kuvassa oikealla olevaa silmää) ja on myös todella halveksuva ilme kasvoilla – ketähän/mitä kohtaan? Vai onko kyseessä ns. normilook/olemus/ilme ko. henkilöllä?

No, eipä näytä mykistäneen Tuksu-siskosten velat, täällähän on jo yli 50 kommenttia. – Että silleen.

Ai niin, eihän kommentin kirjoittaja välttämättä/yleensä puhu, ainakaan ääneen. Siinä mielessä on kyllä oikeutettu otsikko.

Kyllä, jokainen, joka epäilee esim. verovilppiä, voi tehdä hyvinkin yksityiskohtaisen ilmoituksen asiasta sivustolla vero.fi, kohdassa palaute, muistaakseni. Myös soittaa voi ja esittää asiallisesti epäilyksensä esim. harmaasta taloudesta tai vaikkapa kilometrikorvausten väärinkäytöstä, jos henkilöllä ei ole käytössään autoa/ajo-oikeutta. – Takaan, että joka ikinen ilmoitus tutkitaan, ja tarvittaessa viranomaiset ryhtyvät toimenpiteisiin. – On siis aivan turha nillittää asioista tällaisilla sivustoilla, se ei johda mihinkään, paitsi kenties oma moraalinen närkästys hieman purkautuu.

Toimintaa siis, ei nillitystä!

Totta: Tukiais-sisarusten esillä oleminen mykistää ! Eiväkö ne muuttaneetkaan Thaimaahan tai jonnekkin Hevon Helvettiin pysyvästi ????? Miten niiden naama on taas roskapostin kannessa ??

Lisäksi: Jos esim. puhelinkulut menevät firman piikkiin, auton käyttökulut menevät firman piikkiin, vaateostokset menevät firman piikkiin sekä luultavasti myös keikkapaikan ulkopuoliset ravintolalaskut, jotka voidaan merkitä esim. palavereiksi (en sano, enkä väitä, että Tukiainen näin tekisi, mutta useat artistit tekevät) niin ne saa paitsi suoraan vähentää verotuksessa, mutta niitä ei tarvitse maksaa itselleen palkkana, jolloin tietenkin palkkatulojen määrä voi olla paljon pienempi: Näin vouti ei pääse väliin, mutta elämänlaatu ei putoa.

Ulosottovelkojen maksu on helppo välttää: A) Perustaa yrityksen, jonka nimissä nostaa kaikki palkkansa itselleen kohtuullisina ja todellisia matkoja vastaavina VEROTTOMINA kilometrikorvauksina. B) Maksaa palkat jollekin toiselle, joka järjestelyyn suostuu ja nostaa sieltä sitten itselleen. C) Tekee kuten suurin osa alle 1000 – 1500 euroa tienaavista artisteista tekee, että pyydetään rahat käteen keikkapaikalla: Tai tehdään lippudiili, jossa illan pääsylipputuotot tulevat suoraan artistille. Joka tapauksessa rahat tulevat yleensä lippukassasta, josta niitä ei kenellekään eteenpäin ilmoiteta ja verottajan on todella vaikea ikinä selvittää, että mitään olisi ikinä maksettukaan. Mielenkiintoista olisi tietysti tietää, että voiko jonkun tuloista tehdä ulkopuolinen tarkistuspyynnön verottajalle? Esim. keikkakalenteria vertaamalla verotuksessa ilmoitettuihin tuloihin voi tehdä jotain – ei kaikkia – johtopäätöksiä. Lisäksi pitäisi laskea juuri esim. VEROTTOMIEN päivärahojen ja kilometrikorvausten määrät.

Jaahas, mitäs täällä nyt on sensuroitu? Mitä tosiasioita? – Voisitko avautua, noin niin kuin vaikka omasta näkökulmastasi, edes hieman?

Tieitkö muuten, että Suomessa, perustuslain mukaan, ei ole ennakkosensuuria?

Sen sijaan julkaisijalla/kustantajalla on oikeus päättää siitä, mitä julkaistaan.

Missä mennään, hei? Sinun mukaasi. Perustelepa kannanottosi.

Noin lyhyttä ”a-liittoa” ei voi pitää minään, eli tunkut kumpikin ON vaaan VANHOJAPIIKOJA 🙂

FUCK FUCK ! Oliko se keikkapalkkio jonka arska vei??? Tai shit ite kännishä hukkashi.Vakuutus ei korvaa.Huva Punkero.

Millainen ihminen antaa muutaman kympinkin velan mennä ulosottoon? Ilmeisesti sellainen, jolla ei ole enää mitään ja joka ei enää välitäkään mistään. Asuntolainanan muutama kymmenen tuhatta ei ole paljon mitään mutta sama summa ulosotossa pikkuvelkojen takia on häpeällistä.

Miksi tunkku-punkero sitten on aina samoissa rievuissa, jos se kerran tilailee jatkuvasti jenkeistä ”mekkoja”? Niinjoooo… se tilaa liian pieniä kokoja, jokka ei mahdu sen ihrojen päälle 😉

Ennustan sisaruksille nopeata sortumista Hurstin leipäjonoon. Se nähdään jo vuoden päästä.

Tuksu eiku siis Tunkki on todettu varattomaksi. Silti kuulemma nostaa kolmen tonnin keikkaliksoja. Amerikaasesta tilaillaan kolmen tonnin mekkoja kerralla useampia. Kuka uskoo.

mutta kun se kämppä on tuksun vanhempien ei sitä voi ulosmitata

Toivottavasti ei enää järjestelmäkameraa vaan väärinkäsitetä jos kerran on vakuutusmaksutkin piikissä.

öööö… äääää…. koska punkero-tunkero opettelee puhuun ilman sössötystä ja änkyttämistä? se varmaan kuvittelee olevansa maijjamissa 🙂

Hyvä tuo Tuksun ”kovisteluvideo”. Noin asiat hoidetaan Miamissakin …

Rahan tahkoaminen lienee joltisenkin liioiteltu ilmaisu Tuksun kyseessäollessa. Kaljakorin päällä esiintymisestä tai yleisölle verryttelyhousuissa ja likaisessa karvatakissa herjauksien heittelystä ei taatusti kummoista tiliä tehdä.

tuksu tuu kotii pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisxx xo xo xo

Olen niiiin kateellinen, haluan myös ulosottoja, se on niiin glamuuuria!!

”Miksei noita velkoja ulosmitata? Jollaksen kämppä realisaatioon ja vouti saa omansa pois. Niin se meillä ”tavallisillakin” kansalaisilla menee jos ei asioitaan hoida.”

Asuntohan on heidän vanhempien, ei sitä silloin voi ulosmitata. Vai meinaatko että mun velkojen takia voisi naapurin kämpän viedä, olisi aika kätevää kyllä, pääsis naapurista eroon…

Ja silti on varaa mm. lomamatkoihin maijjamiin, useiden tonnien hiustenpidennyksiin jotka tuntuvat olevan tuksun joka kuukauden jymyuutinen, loputtomaan hello-kitty krääsään ja muihin hevosen hintaisiin nik-nakseihin, (mukamas) törkyhintaisiin shamppanjapulloihin ja jatkuvaan baariravailuun, useiden tonnien paitoihin ja mekkoihin joista leuhkitaan jokaikisessä blogimerkinnässä. Ei kyllä tuksun maine tai ulosottokriisi siitä enää parane, vaikka olisi millaiset hiuspidennykset ja naamiaistyyliset prinsessamekot. Onkos tässä nyt kenties jokin vähän vialla??

Tää Tunkero sitten kehtaa syyllistää Artoa, vaikka itse on niin persaukinen ettei mitään rajaa. Varaton, kaikki ulosotossa ja maksuhäiriölistalla. Ei ole varaa asuntoon, kohta 40v vanha muija, vaan joutuu olemaan vanhempiensa asunnossa, kuten siskonsakin. Että tää on sitten sitä glamuuria. Jäädy kateuteen vaan Tunkkinen, mulla on hyvin tienaava mies, tienaan myös itse hyvin, ei eurookaan missään ulosotossa, iso uusi ok-talo lähes velaton ja kaksi velatonta autoa sekä vene (velaton). Näin katsos voi myös toimia, kun opiskelee ensin kunnolla, saa hyvän duunipaikan ja pitää elämänsä silleen järjestyksessä.

Mistä johtuu, että kaikki julkkiset ovat edesvastuuttomia paskiaisia? Ne ovat nuorison esikuvia, joten ei ihme, että pikkuvosua pukkaa estradille niin maan perusteellisen paljon.

Oho, MITEN SE VOI olla Elixiaan velkaa???? Niin- se varmaan jätti maksamatta, kun vaan lihos enempi. Nyt ämmän pää pölkylle- kaikki haluu jo sut HE…..IIN!

No eipä voi Artsia syyttää tunker-läsän VELOISTA ! Ämmä ahtaa rumaan naamaansa päivässä enempi, kun Artsi vuodessa. Ja TIETYSTI VELAKSI. Toi tunkku vaan ei ymmärrä, ett JOKA PUOLELLA MAAILMAA JOUTUU MAKSAAN SEN MINKÄ TILAA 😉

Minkä takia hymy kirjoittaa tällaista,epäedullista tietoa Johannalle..ja hei!!!! Juliastahan ei saanut kirjoittaa!!!!!! Ja silmiin pisti listassa myös vakuutusfirma varma..sehän menee niin,että jos nyt varma maksaa asunnon repimisen,ottaa se päältä velat.Milläs sitten kämppää rempataan?

Nämä ”estraditaiteijat” ovat varmaankin muistaneet ilmoittaa myös verottajalle keikoistaan saamansa suuret palkkiot, joilla elvistelevät mediassa.

ei lol mikä ilme tossa kuvassa 😀 just niin tunkkia

Kuka tahansa saa tiedot asiakastiedon rekisteristä.

Jorge, hanki sivistys.
Oisko

-Asiakastieto??
-E-portti?

”Asia käy ilmi Hymyn virallisista lähteestä saamasta tiedosta.” Missähän tuo lähde lie?

Todettu uo:ssa varattomaksi.
Ei voi mitata kämppää, kun ei omista sitä.
Että sellasta.

Miten tuo porukka saa silti velkaa? Luulisi olevan jo yleisessä tiedossa, että saataviaan on turha odottaa näiltä tyypeiltä.

ulosmitatkaa ne ensin pois täältä jollaksesta häiritsemästä kunnon kansalaisia – tätä toivoo koko Jollas – no ehkä kämppä pannaan nyt myyntiin, kun paikat on hajotettu jos siis on – ellei ollut joku julkisuus + vakuutuspetos juttu. Asunnon arvo on varmaan laskenut sen verran, ettei kannata enää myydä – haisee kuulemma niin pahalle.

”Ulosottoon vain (vierailija), 6.12.2011 klo 15.58

Miksei noita velkoja ulosmitata? Jollaksen kämppä realisaatioon ja vouti saa omansa pois. Niin se meillä ”tavallisillakin” kansalaisilla ”
Koska mamma omistaa jollaksen kämpän!

Ei Tuksu omista mitään mitä voisi ulosmitata. Asuntokin on vanhempien nimissä. Jos omistaisi niin ne olisi jo vouti vienyt…

eikös silt just varastettu muka 4000e taitaa siinäki olla kysymys vakuutuspetoksesta

Hahhaa..elämä on helpompaa ilman luottotieto häiriöitä..

Loiset elävät veronsa ja velvoitteensa maksavien kustannuksella. Kehtaavatkin vielä leveillä.

Miksei noita velkoja ulosmitata? Jollaksen kämppä realisaatioon ja vouti saa omansa pois. Niin se meillä ”tavallisillakin” kansalaisilla menee jos ei asioitaan hoida.

tuxxxuuuu, kyllä sä jonku luuserin saat joskus ja joudut tyytymään jakomäen kerrostalo neliöön. Kyllä sekin aika tullooo beibi

Oma kommentti