Tuksun yllätysväite: ”Ensikeikka RMJ-festareilla!”

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen aikoo kilpailuttaa eri lehdillä täydellisen muodonmuutoksensa. Hän on aikeissa hankkia rasvaimun muun muassa vatsaan ja käsivarsiin. Useita tikkejä vaatinut rinnepyörähdys Jollaksen residenssin nurmikolla korjataan myös plastiikkakirurgisin toimenpitein. Lisäksi Tukiainen aikoo ottaa suihkurusketuksen ja laittaa uuden tukan.

-Haluan olla mahdollisimman hyvännäköinen, sillä ensimmäinen keikkani on niinkin isolla lavalla kuin Raumanmeren Juhannuksessa, Tukiainen paljastaa Hymy-lehdelle.

Nykyisin perinteinen kesäfestivaali järjestetään Porissa nimellä RMJ Party Camp.

Juhannusjuhliin mennessä Tuksu tuskin saa rasvaimua aikaiseksi, mutta otsaan tullut vekki on tarkoitus korjata kirurgisesti.

-Aion olla loistokunnossa RMJ:ssä, Johanna hehkuttaa Hymylle.

Onko nousemisesi legendaariselle lavalle ”Julkisuus on mua varten” -biisin myötä satavarma?

-Kyllä tieto on varma. Manageri Wille Wilenius ilmoitti näin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Wille Wilenius, RMJ Party Camp

Kommentit

Hän rahastaa lehdillä (kaikki hänen elämässään on julkista )

Eipä olen ko. rientojen esiintyjälistoilla missään Tuksu Puksu mainittu. Taitaa (onneksi) jäädä tämäkin Tuksun ja ns. managerin väite pelkäksi ”pelotteluksi” yleisökadon aikaansaamiseksi.

….anteeksi tyhmyyteni, mutta mitä toi nainen niinkuin tekee elääkseen?

Ei tarvitse kummoista medialukutaitoa, kun tajuaa että 30-50 tonnia omien sanojensa mukaan tienaavalla tuksuttimella ei ole varaa listaamiinsa operaatioihin. Nyt on vain kyse siitä, maksaako Hymy vai toinen talli eli Seiska. Aika kallis paukku, mutta jos sillä sa ”yksinoikeudella” 25 juttua loppuvuotta varten tästä tähtösestä, niin ehkä money talks…
Vai että RMJ:n päälavalla. Toivottavasti Johannan kirjoitus ei häviä bittiavaruuteen, sillä totuushan voi olla toinen juhannuksena. Montako biisiä heittää tämän ”ehdottoman hitin” lisäksi? Jossain netissä pyöri joskus joku pätkä, jossa Johanna leikki ”toimittajaa” parhaan ystävänsä sisko Julian kanssa. Karseeta oli kattoo ja kuunnella. Ja nyt vielä tämä.
Minä vaihdankin länsirannikon Etelä-Savoon juhannuksena. Olin aikeissa mennä noille festareille, mutta Johannan takia en mene. Tai siis oman ittteni takia. Jotain tasoo pitää olla ”huvillakin”.

Hienoa Laaajasalon kaunotar! Tee siitä laardista saippuaa ja lanseeraa oma saippuamerkki sinne pian kotisivuillesi avautuvaan nettikauppaan! Näytä osaamisesi vihdoinkin pisneksessä, olethan opiskellut sentään uppsalan yliopistossa, luennoinut kuopiossa median edustajille pitsan paistamisesta demoneille (vai oliko ne meedioita) ja Helsinki city boy kolitsissa, vai mikä se nyt oli?

Olen kavereiden kans ollu tähän mennessä jokasella rmj:ssä jopa tuossa viimevuotisessa joka epäonnistu pahasti. (kiitokset vain surkealle sedulle. opettele paskakuskin hommat sitä tuskin tyrit.)
JA nyt sie väität tuksupuksupuhku että sä esiinnyt rmj campissä. tuossa kamujen kanssa pidettiin grilli vikendi ja päätettiin yksipuolisesti että jos sinä siellä esiinnyt niin me jäämme raumalle ja pidämme viimevuotisten kapina poikien kunniaksi uuden kapina rmj:n rauman otalahdessa. pelkästään se että jos sä esiinnyt rmj campissä pilaa koko 3 päivän festis fiiliksen niin pahasti että emme päätyisi sairaalaan viinamyrkytyksestä vaan sen takia että sä olit siellä pilaamassa 3 päivän juhannusjuhlat. jos sinne ilmestyt ni toivottavasti sut pistetään esiintymään roviolla. kiitos vain juhannuksen pilaamisesta ja hyvän musajuhlan pilaamisesta.viinat ummehtuu, grillimakkarat mätäni taisi tuksu saapua 500m säteelle.
teille jotka juhlaan osallistutte ottakaa närästys tabuja mukaan.

Vain laiskat ihmiset käy rasvaimussa. Sitten kierre on valmis kun taas voi ahtaa pizzaa ja kuohuvaa nassuun ja käydä taas imaisemassa ne rasvat tankkiin.
Rasvaimu voi sitäpaitsi olla aika riskaabeli toimenpide.

Fiksut ihmiset suosivat terveitä elämäntapoja ja liikuntaa silloin kun haluavat laihduttaa itseään.

Jos joku lehti menee sponsoroimaan tuon kauneusleikkauksia ja tuo on taas lehden kannessa tai jotain, niin minä ja kaikki minun tuttavat, kaverit ja sukulaiset lopettavat kyseisen lehden tilaamisen tai ostamisen!!!!
Kansa taitaa olla muutenkin aika kyllästynyt tuon touhuihin.

Onneksi Suomessa on sentään hyviäkin julkkisesikuvia, kuten kirjailijat ja missit.

Mahtaa vanhemmat olla ylpeitä tytöistään, kun nolaavat ja tekevät itsestään kokomaan naurunaiheen.

Voiskohan tuo Pölökky tehdä minulle rasvaimun, kun sen lajin tavaraa on tuonne kepeksiin armeijan aikana kertynyt?

Ja minähän en kuuna päivänä usko sitä,että Jossulla on muka ollut laulussa 9,kun ei osaa ees nuotilleen laulaa.
Turha on Jossun mennä pilaamaan festarikansan Juhannusta.

ei tuksu,älä pilaa festarikansaa menemällä sinne epävireisen äänesi kanssa….

Jos esiinnyt jussina RMJ:ssä varo munia, tomaatteja yms…ymmärrätkö että sun pelleilylle NAURETAAN!

Paras ollakkin HELVETIN hyvännäkönen koska minkäänlaista musiikillista
talenttia ei oo eli panostus ainoostaan ulkomusiikillisiin avuihin JMR:n
kännijuhlat sopiva ja ainut paikka.

Sitä täytettä kannattaa sitten katsoa asiantuntijan kanssa, koska tuo ylähuuli on muutenkin jo kamala muotopuoli, niin saisi tasaisemmaksi.

Aika paljon tuntuu Tukiainen ottavan itseensä lukijoiden haukut. Porukkahan on täällä ja muualla haukkunut että hän on lihava jne.. Eihän se mikään läskipallo kyllä ole,kun vertaan moniin suomalaisiin. En kuitenkinaan menisi niin pitkälle että sanoisin häntä missään muodossa viehättäväksi. Tuolla on tuollainen aika muodoton kroppa,jonka saisi kovalla treenilla hyväksi, mutta Tuksu taas repii tyhjästä rahaa ja käyttää sen noin pinnalliseen ja turhaan operaatioon. Ja miksi täytettä huuliin? Nehän on kamalat jopa niin nätillä tytöllä kuin Victoria Silvstedillä. Vaikka koko naamavärkki vaihdettaisiin ja kroppa olisi kuin tennistähdellä, hän olisi silti tuhoon tuomittu Tukiainen, josta päästään eroon vain täydellisellä välinpitämättömyydellä. Ei bensaa liekkeihin, ei lööppejä, ei kissanristiäisiä. Näin Tuksu-mörkö häviää.

Hyvää rasvaimua vaan. Eniten tässä kyllä häiritsee se rahantekoyritys ihmisellä, joka ei oikeasti osaa laulaa! Mitähän sakkia ne ovat nämä promoottorit, tuottajat ja muut. Biisi ainakin on sitä tasoa, että minäkin pystyn vasemmalla kädellä sanoittamaan ja säveltämään samanlaisen. Siis mitenkään väheksymättä musiikillista lahjakkuuttani!

Vai rasvaimu, millä plastiikkakirurgilla on sellainen tilatankki mihin se kaikki laardi mahtuu?

Kansalle leipää ja sirkushuveja. Eikö Tukki todella tajua, että hänen näkemisestään jotain maksavat haluavat nimenomaan nauraa ja pilkata. Narsismiin kuuluu täysi sokeus omille puutteille ja virheille.

Oma kommentti