Tuksun yölliset katkeruusviestit ihmetyttävät!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiaisella menee nyt kovaa ja korkealla, sillä hääpäivä lähestyy, ja sen myötä mitä ilmeisemmin myös stressi. Tämän voi päätellä yöllisistä tekstiviestipurkauksista, jotka hän on kohdistanut Hymyn toimitukseen. Johannan näyttää olevan vieläkin vaikeaa hyväksyä omaa valintaansa paljastaa Hymylle Kanerva-soppa ja luovuttaa myös kuuluisat tekstiviestit käyttöömme vuonna 2008.

Tukiainen on ilmoittanut, että kaikki haastattelut, myös Arton, menevät hänen kauttaan – ja palkkiot kuuluvat myös hänelle. Hän on myös verrannut Hymyn toimitusta vanhaan vihtahousuun eli itseensä piruun. Rahan ja julkisuuden tarjoaminen Artolle on Tuksun mielestä lopetettava välittömästi.

Hän kertoo Nassu-koiransa tekevänsä tarpeensa Hymy-lehden päälle, mutta niin muodoin myös ulosottovelkojen, jotka ovat Tukiaisen mielestä median aiheuttamia.

Tukiaisen mukaan hänelle tulisi myös hankkia asunto, koska media on pilannut hänen elämänsä.

-Tarjoaako Hymy mulle uuden keskustan asunnon teidän järjestämän Kanerva-skandaalin kunniaksi. PS. Julkaise tämä viesti, Tukiainen tykittää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Arto Länsman, Ilkka Kanerva, Johanna Tukiainen

Kommentit

Oma kommentti