Tuksun yölliset katkeruusviestit ihmetyttävät!

Arto Länsman ja Johanna TukiainenJohanna Tukiaisella menee nyt kovaa ja korkealla, sillä hääpäivä lähestyy, ja sen myötä mitä ilmeisemmin myös stressi. Tämän voi päätellä yöllisistä tekstiviestipurkauksista, jotka hän on kohdistanut Hymyn toimitukseen. Johannan näyttää olevan vieläkin vaikeaa hyväksyä omaa valintaansa paljastaa Hymylle Kanerva-soppa ja luovuttaa myös kuuluisat tekstiviestit käyttöömme vuonna 2008.

Tukiainen on ilmoittanut, että kaikki haastattelut, myös Arton, menevät hänen kauttaan – ja palkkiot kuuluvat myös hänelle. Hän on myös verrannut Hymyn toimitusta vanhaan vihtahousuun eli itseensä piruun. Rahan ja julkisuuden tarjoaminen Artolle on Tuksun mielestä lopetettava välittömästi.

Hän kertoo Nassu-koiransa tekevänsä tarpeensa Hymy-lehden päälle, mutta niin muodoin myös ulosottovelkojen, jotka ovat Tukiaisen mielestä median aiheuttamia.

Tukiaisen mukaan hänelle tulisi myös hankkia asunto, koska media on pilannut hänen elämänsä.

-Tarjoaako Hymy mulle uuden keskustan asunnon teidän järjestämän Kanerva-skandaalin kunniaksi. PS. Julkaise tämä viesti, Tukiainen tykittää.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Ilkka Kanerva, Arto Länsman

Kommentit

että tuo on hullu. on siinä narsisti että pahaa tekee. onneks se on vihatuimpia ihmisiä 🙂

Olen aina ihmetellyt näitä Tuksun kaltaisia naisia, jota botoxoivat huulensa samanlaisiksi kuin Iines-Ankalla ja kuvittelevat sen jälkeen vielä olevansa olevansa tosi hemaisevia.

Ai että on Hymy pilannut hänen elämänsä? Jos ei olisi vuotanut lehdelle tekstareitaan, hän ei varmaankaan saisi samansuuntaista julkisuutta itselleen kuin mitä on saanut. Infoaa kaikki elämänsä käänteet, suurentelee asioita mielessään, on niin glamööriä että tavisnaiset ovat harmaina kateudesta. Hyvä anella asuntoa, kun luottotiedot menneeet ja vouti vahtaa. Verottajakin on ilkeä, tavisnaisista nyt puhumattakaan…

KUKAHAN PAPPI ON SUOSTUNUT TULLA MUKAAN NÄIHIN TIVOLIHÄIHIN? EPÄILEN ETTÄ JOKU NÄYTTELIJÄ HOITAA TOIMITUKSEN JOTEN NE EI OLE OIKEASTI NAIMISISSA.

”nykänen ja tuksu samaan monttuun minne ne kuuluu kyllä joku vielä tekee jotain tämän asian hyväksi ;)”
Nykänen on sentään tehnyt elämänsä aikana jotain mistä kehta mainostaa että on päässyt kuuluisaksi, vai onko ihmiset unohtanut mikä Nykänen oli ennen tota ”matti/mervi” soopaa..
Mutta tuosta tukususta, ni sen kaltainen valehteleva juoppopummin pitäisi jo tajuta että hän ei todellisuudessa ole mikään muu kuin ihmisten pilkan kohde ja siitä hän saa vaan syyttää itseään…

Hommatkaa tyttö hoitoon! Jos ette hommaa, niin tehkää ”yleisellä” tasolla jonkun psykologin haastattelu joka ruotisi jotain ”kohu-blondia” ja hänen puuhiaan ”yleisellä tasolla”

Paksukainen botox-huuli, itseänsä prinsessaksi luuli…

Tuo tonnikeiju tukevasti ilmassa leijuu…

Eikö tällä ihmisellä ole ketään omaista, joka tulisi ja viheltäisi pelin poikki.Onhan hän ihminen, meidän kaikkien lähimmäinen, joka tarvitsisi apua, pian.

Musta tuntuu että Tuksu on suuri Juksu – siis satuolento.

Ennen vielä huvittuneena naureskelin näille Tuksu-uutisille, mutta olen nyt tullut siihen tulokseen, että ko. ihminen on lääkkeiden vaikutuksen alainen ja varmasti jollakin tavalla sairas/häiriintynyt eli sopiiko tässä enää naureskella…Ihminen jolla on oikeasti mielen alueella ongelmia ei sitä itse tiedosta

Tuksu <3 Vesa Kuka toimisi amorina? Olisi niin hyvin käypä pari Keskisen kanssa!

Tuksu <3 Vesa Kuka toimisi amorina? Olisi niin hyvin käypä pari Keskisen kanssa!

ei vittu oikeesti valtio vois tehdä yhteiskunnalle palveluksen ja viedä tuksun lopetuspiikille sinne minne muutkin hyödyttömät olennot kuuluu !!!!!! ps.nykänen ja tuksu samaan monttuun minne ne kuuluu kyllä joku vielä tekee jotain tämän asian hyväksi 😉

ei vittu oikeesti valtio vois tehdä yhteiskunnalle palveluksen ja viedä tuksun lopetuspiikille sinne minne muutkin hyödyttömät olennot kuuluu !!!!!! ps.nykänen ja tuksu samaan monttuun minne ne kuuluu kyllä joku vielä tekee jotain tämän asian hyväksi 😉

Johanna, yleensä täysi-ikäiset ottavat vastuun omista teoistaan ja hankkivat asuntonsa itse. Kannattaisiko sinunkin kokeilla tätä lähestymistapaa?

Älä huoli, seuraavan tuomion jälkeen sulla on Hämeenlinnassa oma yksiö. Valtio maksaa vuokran. Ei tartte HYMY lehden vaivautua.

Heitä parin huntin keikka lähiöräkälässä könkkökoipia levittäen ja rumaa suuta aukoen = Glamourelämää !!!

Oishan tol paril massii,jos yhteiset velat muuttus omaks rahaks.Sakkoakin pukkaa taas toukokuus viimestään,kun on rosis taas.Tää elätti kun ei menny viimesimpään oikeudenkäyntiin,ni piti siirtää.Näin se suomen jetset hoitaa asioitaan.Toivottavasti sakot jo muunnetaan.

Johanna, miksi sinulle tulisi hankkia uusi kekustan asunto? Eihän se asunto ole edes sinun, vaan entisen miehesi, joka luultavasti antaa sinun säälistä asua siinä ja/tai siksi, ettei halua olla kanssasi missään tekemisissä. Jos asunto olisi edes sinun omasi, voisi tuossa kitinässäsi olla jotain järkeä.

Kasva aikuiseksi, senkin pelle! Mahtaa äitisi katua kun sinut on synnyttänyt.

Miksi luxxusss neidolla ei ole rahaa hankkia itse uutta kartanoa? kuuluhan Suomen rikkaimpiin julkkiiksiin, eiks jeh.

No kun kaikkihan sen näki seiskan kuvauksissa aikasemmin,ettei jossu osaa ees siivota.Ja näkee molempien paskasista vaatteista(esim:arton dolstakki)ettei osaa ees pyykkiä pestä.Tunkilla on edessään aika surkea,mutta ite hommattu tulevaisuus.Ei työhistoriaa,maine mennyt ja kivat velat niskassa.Veneen alle matkalla.

jOSKUS ON VAIN TEHTÄVÄ TYÖTÄ, EIKÄ OLLA YHTEISKUNNAN ELÄTTINÄ. Nämä surankipeet ihmiset eivät ymmärrä työnteosta mittään. Halutaan olla mukamas julkkiksia, joko kuvan tai kirjoitusten muodossa. Itte olette tilanteen aiheuttaneet. Ruvetkaa siivojiksi,niin töitä löytyy .

Onko tämä olento ihan oikea ihminen? Eikö jonkun viranomaisen kuuluisi vähitellen puuttua menoon? Koira on otettava huostaan ja tyttö itse vietävä hoitoon. Todellisuudentaju on kadonnut täydellisesti. Se ei raukka ollenkaan ymmärrä, miten naurunalaiseksi on itsensä saattanut. Edesvastuutonta antaa moisen kävellä vapaana!

Hymy vois muuten tutkia Jollaksen vedenlaadun….varmasti elohopeaa tai jotain on vedessä oltava.

kakki ja tissi,hölskyy jolenen päässä pissi,lataamoon vie jolenen valkotakit,antaa alttarilla arto pakit

Äiskä lukee täällä Tuksupalstaa 🙂 ei sen tähdellisempää löytynyt sitten kuitenkaan.

HEH KUKA PÖLJÄKE ON KÄYNYT KATSOON NOITA VIDEOITA.VAIKKA MINULLA OLISI AIKAA EN KYLLÄ TUHLAISI SITÄ JONKUN LAHOPÄÄN VIDEOON.

Ehkä hymy vois maksaa tuksulle visiitin lataamoon..(suljettu-osasto)

Sopiihan sitä koiran kakkia ulosottovelkojen päälle, sillä maksamatta ne vain lisääntyvät. Vanhan kaupunkikämpän omistaa ex-mies eikä Hymyn tietenkään tarvitse ostaa Tuksulle uutta. Oikeastaan Tuksu voisi ostaa Hymylle luukun Stadista kiitokseksi siitä mittavasta julkisuudesta, joka on Tuksun ainoa tulonlähde tällä hetkellä.

Häiriköi öisin humalassa tekstareilla, vaan mitäpä hän voisi menettää rangaistuksena. Eihän Tuhnulla ole kuin selluliittiä

Uskomaton tyrkky tuo nainen! Laulusuoritus oli aivan hävettävä Seiskan videolla, niin epävireisesti laulettu, että normaalilla ajatustenjuoksulla varustettu ihminen ei ikinä päästäisi tuollaista julkisuuteen itsestään. Ja samat sanat siitä ”tanssista”. Se oli niin kömpelö ja jäykkä suoritus, että jokainen liikuntakykyinen ihminen tekee saman paljon sulavammin. Tämän täytyy olla vitsi.

Mahtaa Tuksun vanhemmat olla ylpeitä tyttärestään! Neljääkymmentä lähestyvä alkoholisoitunut, asunnoton, moninkertaisesti väkivatarikoksista tuomittu rattijuoppo, joka levittelee haarojaan rahasta kaikenmaailman räkälöissä. Wau wau. Winterwunderbaum!

Voimia teille sinne Hymyn toimitukseen! Ei varmaan ole helppoa, kun tuommonen haahka pommittaa känniviesteillään yötä myöten. =(

Johanna, saat paremman kuin tuon säkin. Mikä siinä on kun vedät perässäsi tuota aneemista lössykkää?

Johanna olet suloinen ja ihku jäte se Arto.
Laita verkot pyytämään uutta vonkaletta, häät lähestyy !

Keskenmeno? Voi kun edes olisi oikeasti ollut raskaana . . . Tuo akka ei ota mitään vastuuta omista tekemisistään, niin makaa kuin petaa.

Keskenmeno ja lapsen menetys varmasti vaikuttaa tuksu tukiaisen elämään tällä hetkellä, kaikkien pitäisi ymmärtää!

mitä se valkoinen valas räyhää, ite se on leikkiin lähteny, turha rutista kun paska on housussa. tothan sä halusit, hylje!

osaan kuvitella, miten toi haahka oikeen lämmitti kanervaa himovitseil ja tallensi tarkkaan ja tarkotuksella.Ja kai se nyt vonkaa asuntoa,jopa hymyltä,kun ei saa kämppää mistään,kun on luottotiedot menny molemmilta.tai no mitäs artosta,sehän pidetään mukana alttarille asti,ehkä.

Älkää nyt Tuksua moittiko siitä saa joku vielä Ivaloon tosi mahtavan variksen (tai minkä vaan) pelätin. Ja karvat ei kun parantaa vaikutusta.

Hei Tukiainen…Seuraavan kerran kun tuut ihmisten ilmoille, niin leikkaa ne rehottavat kainalokarvat. No en nolot !!!

Neidissähän itsessään ei ole koskaan mitään vikaa! Aivan itse se sen skandaalin järjesti. Tahallaan ja tarkoituksella sai Kanervan tekstittelemään itselleen, kun tiesi sen heikkouden tietynlaisiin naisiin.
Hymy-lehti tai mikään muu media ei olisi koskaan saanut tietää koko viesteistä, jos tämä rahanahne julkkistyrkky ei olisi aivan itse tarjonnut niitä myytäväksi ja julkistettavaksi. Sitä saa mitä tilaa!

Olen aina sanonut, etten ole koskaan nähnyt muille naisille noin kateellista ja katkeraa muijaa kuin laulu- ja tanssitaidoton pallomainen tukiaiska-neiti.

Seurasin Tuksua ja tanssiryhmäänsä jo paljon ennen mainittua skandaalia. Koko ajan hän pyrki julkisuuteen ja vaikutti aina, että keinoja kaihtamatta. Että kyllä hän on ihan itse tuohon megaglamourisseen tilanteeseen pyrkinyt.

Eikö numerolehti ja keikkapaikat maksakkaan tuksulle riittävän suurta liksaa,kun vielä pitäis saada tistenkin palkkiot?Voi tuksu ressu,läski ja velat senkun lisääntyy ja suosio laskee,pitää tehdä tikusta asiaa,mutta nythän on tulossa suuri ensi-ilta Lapissa,kaipa siitä riittää kämpän vuokraamiseen,jostakin hesan lähiöstä

Kyllä kai kaikille asunnottomille ja myös alkoholisteille Helsingin kaupunki kortteerin järjestää..

Olisko hymy koittanut tarjota Artolle vähän ruokarahaa jutusta, niin Tuksu hermostui siitä…heh

Tuo on suljetulla osastolla ennenkuin 26.6.2011 koittaa!

Eilen tais olla hineessä, kun seiskan videol hoilas foringeria, hirveellä äänellä:)Sehä aina kännipäissään suoltaa tota tekstiä,niin viestillä ja fbssä.Ja jos nassu kusee hymylle,niin emäntä on laiska,eikä vie ulos.

Tuon ikäisen koiran pitäisi saada tehdä tarpeensa ulos eikä millekään, edes Hymy-lehdelle? Koira pois tuommoiselta akalta!!

Kohta tapahtuu ”hermoromahdus”
Tuksulassa ja valkotakkiset
miehet vie lataamoon.

Johannan kannattaisi unohtaa Glamour-elämä ja alkaa ihan tavalliseksi suomalaiseksi ihmiseksi.

Musta Hymy vois hankkia asunnon ja sitten siihen 24h webbikameran.

Voi voi tuota Tukiaista – ei taida omistaa peiliä – josko Hymy lahjoittais hälle semmoisen, niin vois joskus katsoa siihen!

Oma kommentti