Promokuva Daniel Lehtovirta

Tunnettu mentalisti Pete Poskiparta kilahti Janne Porkalle: ”Saatanan ruudusta kadonnut”

Melkoisena mielipideautomaattina tunnettu mentalisti Pete Poskiparta hermostui tänään sosiaalisessa mediassa toiselle länsisuomalaiselle esiintyjälle, juontaja-imitaattori Janne Porkalle.

Kaikki sai alkunsa siitä, että Poskiparta teki päivityksen, jossa kuvasi aamuaan lastensa kanssa. Se oli täynnä lasten toinen toistaan oikukkaampia vaatimuksia.

-Olenko muistanut kiittää vaimoani, joka käy tän saman läpi JOKA aamu? Jos en niin kiitän nyt, Poskiparta päivitti.

Janne Porkka kommentoi tähän seuraavasti:

Face on OIKEA paikka henkikökohtaisille asioille.

Tästäkös Poskiparta kilahti.

-Huolehdi sä omista asioistasi saatanan ruudusta kadonnut! hän tyrmäsi ja jatkoi:

-Viimeinen jolta mä neuvoja kysyisin sosiaalisen median käytöstä on Janne Porkka. –Helpotin elämääsi. Voit etsiä seuraavan moraalisaarnasi kohteen. Aloita vaikka (Joel) Hallikaisesta. Hänelläkin on seinällään kaikkea mielenkiintoista, joka ei ole sun moraalisomen mukaista.

Myöhemmin Poskiparta selvitti kiivastumistaan laajemmin:

-Sanottakoon tämä vielä kertaalleen. Käytän somea valitsemallani tavalla ja julkaisen täällä omilla kanavilla just mitä mua huvittaa. Jos ei jutut kiinnosta niin lopeta seuraamiseni tai poista kavereista. Keskusteleminen on oikein jees, samoin kiivas väittelykin, mutta moraalisaarnanne siitä mitä mä päivitän ei kiinnosta mua vittuakaan. Toivottavasti myös FB:n moraalipoliisi Janne ”ysäri soitti” Porkkakin tajuaa tämän!

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Janne Porkka, Pete Poskiparta

Kommentit

Oma kommentti