Tuomiopäivä maanantaina – näin Johanna Tukiainen välttää vankilan!

Johanna TukiainenJohanna Tukiaiselle luetaan tuomio vanhassa pahoinpitelyjutussa maanantaina klo 13. Vaikka hänellä on allaan jo peräti kaksi ehdollista vankeusrangaistusta, hän ei voi joutua nyt käsillä olevasta jutusta vankilaan.

Syynä on se, että Helsingin käräjäoikeudessa nyt tuomittavana oleva tapaus juontaa juurensa alkukesään 2010. Tuolloin Tukiaisen seurue ajautui riitaan ulkopuolisen nelikymppisen miehen kanssa. Tukiaiselle ei vielä tuolloin ollut määrätty muita tuomioita. Vasta vuoden 2010 syksyllä hän sai neljä kuukautta ehdollista vankeutta kolmesta pahoinpitelystä ja kahdesta haitanteosta virkamiehille, ja tuolloin myös alkoi nyt joulukuun lopussa päättyvä koeaika.

Laissa sanotaan, että ehdollisen vankeusrangaistuksen saaneen henkilön on syyllistyttävä uuteen rangaistavaan tekoon koeaikana, jotta mahdollisuus aikaisemman rangaistuksen muuntamiseen ehdottomaksi vankeudeksi olisi olemassa. Niinikään uuden teon pitäisi täyttää ehdottoman vankeuden rangaistavuuskriteerit.

Tukiaisella on myös toinen ehdollisen rangaistuksen koeaika meneillään. Hän sai 80 päivän ehdollisen vankeusrangaistuksen rattijuoppoudesta kuluvan vuoden tammikuussa, ja tuolloin koeajaksi määrättiin kaksi vuotta.

Tulevaisuudessa vilkkaasti liikennöivän Tukiaisen on kuitenkin syytä varautua pahimpaan. Häntä odottaa ex-aviomiehensä kanssa käytävä oikeustaistelu, joka siirrettiin marraskuusta myöhempään ajankohtaan. Tiettävästi käsittelyssä on useita eri tekoja. Syyskuussa tänä vuonna uutisoitiin Johannan raapineen Arton naaman verille. Nämä teot ovat tapahtuneet ehdollisen rangaistuksen koeaikana.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, vankeusrangaistus, ehdollinen

Kommentit

Mitähän tunkeroinen oikein vielä kuvittelee? Pääsevänsä vielä vanhoilla päivillään miamiin katseleen kateellisena TOISTEN glamour-elämää halaessaan hello kitty-räsyään pulleissa sormissaan.

Tuksu siirtyy viettämään glamourelämää Suomen rajojen ulkopuolelle, vaikka Miamiin. Siinä jäätte ruikuttamaan linnareissuinenne.

Kerkishän se Mattikin ”kunnostatumaan” ennen kun pääsi istumaan. Ja nyt sekin ihmettelee miten on mahdollista että kunnon mies joutuu (avo)vankilaan.Ehkä Tuksis sitten pappisurallaan avaa uuden blogin ja kertoo miten uskovaisia vainotaan Suomessa.

Monesta vetoa että

Sillä milloin nuo käräjät käydään,ei ole merkitystä,ainoastaan sillä,että tuksulla oli tekohetkellä voimassa oleva koetusaika,joten häkki todennäköisesti heilahtaa,koska kyseessä on saman rikoksen uusiminen eli pahoinpitely ja niitä on monta ja lisää tulee

Ahne ja tyhmä. Kyllä tollaselle sosiaalipummille aina ilmainen alkoholi kelpaa, vaikkei oliskaan ssshampanjaa…

Pakeni hotellihuoneesta henkensä kaupalla ja palasi kuitenkin lipittämään viinit loppuun 😀

Onneksi käräjillä kukaan ei usko tukevaisen tarinoita. Akka on niin idiootti-tyhmä,että puhuu kokoajan ittensä pussiin ja ei edes tajua kuinka kaikki vaan naureskelee sille. Hih.

Hassustihan se tarina meni, kun Artsi nyt noin vaan yhtäkkiä rupes ”riehuun”. Tankki-tunkku ei tietty tehnyt yhtään mitään provosoivaa- tai siis ei yhtään mitään väärin. Mutt palas kuiteski vielä ryystään loput viinit huoneeseen. Onpa ahne ja alhainen ämmä.

Jaaha, nyt sit totuus paljastui; Arto löi itsensä joko pullolla tai lasilla omaan päähän. Tuksun blogissa kaikki on selitetty, vaikka epäselvää jää oliko se pullo vai lasi.
Tämä Tuksun ”jutut” mene vaan hurjemmaksi ja hurjemmaksi, onko tässä enää mitään järkeä??

Oikeus on toteutunut. Syytön, viaton ja huippu-uskovainen ammattitanssija saa jatkaa glamour-uraansa vapaalla jalalla. Olisihan se ollut suuri vääryys, jos toisten virheistä johtuvat tapahtumat olisivat vieneet tähden telkien taa.

Lähtee lusimaan viimeistään suraavassa rosiksessa jos ei ole silloin jo lepareissa.

Punkeroisilla on kova kiire saada miehet elättään niitä, kun svea-vanhemmatkin on huomannut, että akat ei tienaa mitään ja kuitenkin elävät maijami-meininkiä klamouristi. Eivät taida tajuta pullukat,että Suomessa Glamour ON HIVENEN KALLIIMPAA kun jenkeissä…(eikä velaksi!).

Monesta vetoa että:

ei sillä ole merkitystä, koska nuo toukokuussa käsiteltävät pahoinpitelyt ovat tapahtuneet tänä vuonna, jolloin Tukiainen on ollut ns koeajalla.

Tuksulla on liian hyvä asianajaja.Kukahan senkin maksaa, veronmaksajat ?

Oikeus viivyttelee Tukiaisen tulevia oikeuskäsittelyjä niin kauan,että entiset ehdolliset ehtivät umpeutua ja näin Tukiainen välttää jälleen linnaan joutumisen:
Oli tuomio mikä hyvänsä tulevissa oikeuskäsittelyissä, Tukiaiselle ,äärätään vain lisää ehdollista

Vittu mitä meininkii suomes ei saa ees juuri mitää vaikka o kaikkee paskaa tehny… Missä vika?

No, onneks mikään näistä ei ole oikeasti Tuksun vika jos häneltä kysytään. Kaikki vaan provosoi ja aina pitää puolustautua tai sitten kukaan ei vaan ymmärrä, miten kamalaa ja epä-glamouria kaikki täällä Suomessa on…

Tuksu voisi lopettaa muiden haukkumisen ja mollaamisen.Jumala kyllä rankaisee.

in vinland ve häv tis ting kolled reilu meininki!

eli rötöstele,murhaa,raiskaa,tapa,vammauta,varasta,ajakännissä jne jne. ja selviä ilman linnaa…voi vitun paska suomi.

Todella hurjaa, että saa olla vapaalla jalalla vielä puoli vuotta.

Eikö muuten Julian pahoinpitelemisestä juhannuksena ole nostettu ollenkaan syyttettä?

Mitähän kaikkea se hullu kerkiää tekeen vielä ennen toukokuun istuntoaan ???

olen varautunut jo juhlimaan,kun 15.5 käsiteltävän jutun tuomio tulee,toivon mukaan silloin häkki helahtaa ja sitä on syytä juhlia ihan aidon skumpan kera!

tuksu vankilaan 2012! ja telluksesta tulee paljon parempi paikka asua.

Vankilassa Johanna raitistuisi ja olisi aikaa käydä kuntosalilla. Voisi tehdä ihan oikeasti hyvää.

ottaen huomioon kaikki raskauttavat seikat voi hyvinkin tulla ehdollista….

Äläpä huoli, kyllä vielä vankilan portit kolahtavat. Malta, malta!

Sinänsä on ansiokasta, että Hymyn toimitus selvitti nämä juridiset kiemurat tässä asiassa. Kiitos!

Oma kommentti