Tuore kuva Johanna Tukiaisesta lyö ällikällä!

Tämä kuva Johanna Tukiaisesta, 38 vuotta, on tuorettakin tuoreempi, eikä sitä ole käsitelty. Tyrmäävä kaunotar!

Johanna Tukiainen on aivan oikeasti onnistunut tekemään elämänmuutoksen, täyskäännöksen elämässään. Ja se näkyy hänen ulkonäössään. Freesi ilme, laihtunut olemus.

Tuksu on raitistunut ja tullut uskoon.

-Olen AA-kerhossa ja olen ollut katkolla usein. Katkot eivät kuitenkaan auttaneet. Vasta syksyllä 2016 laitoin korkin kiinni ja heitin kaiken alkoholin pois. Korvaan alkoholin Pommacilla, hän juttelee Hymyn haastattelussa.

Johanna tekee konkreettista kenttätyötä kadulla Helsingin, Tukholman ja Tallinnan keskustoissa. Yleensä mukana on porukkaa baptistiseurakunnista.

-Jeesuksen sanoin, se heittäköön ensimmäisen kiven joka ei ole mitään syntiä tehnyt. Olen antanut itse anteeksi kaikille, myös median edustajille ja vihaajilleni, hän toteaa painetussa lehdessämme.

 

Teksti:Hymyn toimitus (Vesa Häkli)
Kuvat:Kari Pekonen
Avainsanat: Johanna Tukiainen, muutos, usko

Kommentit

Ei lyöny ällikkä, ei edes yrittänyt..Kuvaa katsoessani ja juttua lukiessani en voinut unohtaa tuon ihmisen rikkomuksia.Ne lukemattomat pahoinpitelyt ja etenkin eläinten pahoinpitely. Kaikki ne putkareissut ja valheet..Oman isänkin pahoinpitely..Tämä ihminen on saanut niin paljon pahaa mieltä aikaan ettei ole tosikaan. Kunnollista rehellistä työtä ei ole koskaan tehnyt. Tämä viimeinenkin miesystävä on haukuttu maan rakoon intiimiä elämää myöten. Tämä uskovaisjuttu alkaa mielestäni lähennellä jumalan pilkkaa..

AA-kokoontumisessa kaikki lähtee 12 askeleen mukaan siitä, että otetaan vastuu omista pahoista teoista ja aletaan hyvittää niitä niille, joille on aiheuttanut pahaa. Tuksu ei ole tällaista prosessia aloittanut. Ja jos kävisi AA:ssa, oltaisiin siitä jo hehkutusta kuultu. Tuksu korostaa nimittäin sitä, että ”on antanut anteeksi” vihaajilleen, mutta hän ei ole pyytänyt anteeksi keltään mitään, joka on AA:n ensiaskeleita. Tämä kertoo, ettei Tuksu ole raitis eikä halua raitistua eikä ole myöskään uskossa, ainakaan kristinuskossa.

Ja kuva on muokattu, kuten jutun toimittanut henkilö kyllä tietää itsekin. Tuoretta ja photaroimatonta kuvaa näkyy telkkarissa perjantaina TV1 klo 21.05

Hei, väitteesi on väärä. Tätä kuvaa ei ole muokattu, vaan se on alkuperäinen reportaasikuva.

Toki tarpeeksi kaukaa otettu kuva, josta on rajattu yksityiskohta isompana (tässä tapauksessa JT), on sen verran suttuinen ja epätarkka, että huonoinkin iho näyttää tasaisen pehmeältä… 😉

Vaikea uskoa, ettei olisi muokattu. Osan kuvan siisteydestä varmaan selittää se, että Tuksun ”homersimpson” ja kolmoisleuka ja muut roikkuvat heltat on aseteltu kauluksen taakse. 🙂

Taas valehtelee. Ei AA oo mikään kerho missä ollaan. AA-ryhmissä käydään palavereissa. Tunkki ei oo eläissään käynyt AA:n palaverissa, ois kyllä kuultu miljoona kertaa. Mitää muuta tee ku valehtelee tää ”evankelista” ”armonlahjoineen” 😀

Oma kommentti