Tv-kuvaaja hakee lähestymiskieltoa Johanna Tukiaiselle!

Johanna TukiainenNaispuolinen tuotantoyhtiön kuvaaja pelkää itsensä ja perheensä turvallisuuden puolesta ja aikoo hakea lähestymiskieltoa Johanna Tukiaista kohtaan. Myös Tukiaisen pikkusisarta Juliaa odottaa sama kohtalo. Asiasta kertoo Metropoli.net.

Tukiainen suivaantui eilen TV5:llä nähdystä dokumentista. Materiaali on aiemmin pyörinyt Metropolin verkkosivuilla, mutta tiettävästi Tukiainen ei olisi halunnut ohjelman päätyvän televisioon. Julkisuudessa hän on kommentoinut, ettei saanut erillistä korvausta siitä.

Nyt Tukiainen on lähetellyt uhkaavia viestejä tuotantoyhtiön naispuoliselle kuvaajalle, joka on päättänyt ryhtyä toimenpiteisiin kohujulkkista kohtaan. Kuvaajalla on aiempaakin kokemusta Tukaisen riehumisesta, kun epäonnistuneen Kouvolan-keikan jälkeen Tukiainen syytti kuvaajaa voimakkain sanoin sosiaalisessa mediassa. Tiettävästi sitäkään materiaalia ei olisi hänen mukaansa saanut julkaista.

Metropolissa kuvaaja lausuu Tukiaisesta vähemmän mairittelevia kommentteja, lue täällä.

Tukiaisen yölliset katkeruusviestit ovat tuttuja myös Hymyn toimituksessa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Julia Tukiainen

Kommentit

ei se sidukka lihota vaan ne masennuslääkkeet 😀 😀 niinpä. kuka pöllö vielä syö masennuslääkkeitä ja alkoo samaan aikaan vuosia…

Tosi vastuutonta, että noi tullukat saa kulkea irrallaan. Ne pitäis olla istuntoihin saakka tutkintavankeudessa, niinkuin muutkin väkivaltaset sekopäät.

Niin, kyllä se vain on rasva-ihraa niitten mahat, ei niitä kukaan ainakaan oo suostunut paksuksi paneen.

Siitäkös tässä kaikesta onkin kyse, ettei kuvaajat ole osannut kuvata punkero-tunkeroa laihaksi ja kauniiksi ?? Ei kai kukaan sellaiseen pysty… jos ON 400kg sotanorsu, ei siitä disney-barbia saa tehtyä, ei sitten millään.

Vastustan kaikenlaista väkivaltaa ja sen uhkaa. Henkistä ja fyysistä. Toivon tsemppiä ja voimia kuvaajalle. Kerrankin joku uskaltaa julkisesti vastustaa maailmannapa-Tukivaista, joka veitsen tai nyrkin kanssa heiluessaan raportoi puolustuskommentit etukäteen ennen käräjiä. On Tuhnutin herännyt todellisuuteen, ettei hän olekaan chic tai glamour.

nakkia loraan vaan molemmille ja kunnolla sitähännne on vailla

Ainakin käräjä istunnot pitävät tuksu-puksun kiireisenä, siksi se ei ”kerkiä” moppailla ravintolan lavoja.

EROHAN on ollut jo marraskuusta lähtien VOIMASSA !! Mutta Artsin kannattais HAKEE LÄHESTYMISKIELTOA, niinkuin kaikki muutkin jota tuksu vainoaa.

Sinänsä hyvä dokumentti: Kerrankin tuksu oli OMA,KAMALA,RÖYHKEÄ ITTENSÄ 🙂

On hänellä vakavia ongelmia. Surullista tämä Arton haukkuminen. Ja miksi Arto suostuu siihen?

Minuakin pelottaisi, jos kaksi amazonin kokoista, pahoinpitelyistä jo useasti tuomittua päihdeongelmaista uhkailisi…

No, ainakin parhaat päivän nurut saa, kun tunkero taas mokailee 🙂 Mutta täytyy myöntää, etten pystyis menee samaan paikkaan missä tunkero oleilis- en edes vittuilaksenikaan, halveksin sitä kieroa, tyhmää ämmää niin paljon !!

Minäkään en ole kateellinen, en varmasti. Tuksu ei elä glamouri-elämää, ei sitten varmasti. Mulla menee kyl huonosti, muttei niin huonosti kuin TUKSULLA. Enkä varmasti mene Tuksun keikalle, muuten kuin vittuillakseni.

Punkero luulee, että pikku paikkakunnilla asiakkaat jonottavat ravintolaan VAIN nähdäkseen hänen ”keikkansa”, mutta ei ymmärä, että jos paikkakunnalla ei ole muita ravintoloita niin kaikkihan sinne änkee vkonloppusin- EI VAIN tunkeron takia !! V…u, kuinka tyhmä ämmä onkaan !!!

Dokumennti joka käsitteli JUURI SITÄ, MITÄ ON TAPAHTUNUT vuosi häiden JÄLKEEN… ja punkero-tunkeron mielestä dokumentti piti olla häistä ????? Tosissaan pimee vanhapiika-akka. Ajatella että se vietti jopa häiden 1v päivääkin, vaikka ei ollut edes sitä VUOTTAKAAN naimisissa. Se tarvii todella pikaisesti apua !

Eiköhän jo jätetä ihminen omaan rauhaan ettei hänelle tulisi Mika Myllylän kohtaloa.

TV5 ja metropoli ovatkin ainoat mediat, jotka tästä jotain vielä julkaisevat ja nyt taisi katketa yhteistyö näidenkin kanssa.

Kukahan aloittaisi facebookissa sivuston, jolla uhataan boikotoida jokaista mediaa, joka julkaisee yhdenkään jutun Tukiaisesta?

Lain pitäisi jo puuttua siihen ettei heistä saisi enään kirjoittaa ja julkaista mitään!

Eipä moni artisti heittele yleisön kännyköitä seinille, kun niillä kuvataan esiintyvää artistia.Sitten nauretaan, että mä viskasin sen seinälle….

Eikä kunnoita maksavaa yleisöä ollenkaan= Vetäisin ranteet auki jos olisin syntynyt Kouvolassa!Hullu! Ei terve artisti noin sano.

Tuhnukka sanoo,että olisi paljon kaunista materiaalia ollut.Missä?kyseessä on vuosi elämästäni häiden jälkeen,jote ei voi kaivaa esiin virttyneitä miijamin videoita.Tuossa ohjelmassa ruova senkin nauraa kouvolan keikan tapahtumia ja väittää,että muutkin esiintyjät on juoppoja.no montaa en tiedä ja tämä on kyllä niistä pahin.Tunkissa ei koskaan ole vikaa vaikka muissa ne jäljet on riidan jälkee,ei tunkissa.

Tukiainen se hallitsee julkisuuden 🙂 Jos hän olisi vain kiitellyt blogissaan ohjelmaa makeaksi, media ei olisi repinyt hänestä yhtään otsikkoa. Kun Tukiainen vetäisi peliin vähän draamaa, otsikot kirkuvat hänestä ainakin muutaman päivän ajan 😀

Minäkin olen kateellinen. Harvoin meillä esim syödään noin glamuureja ruokia kuin Tuksu eilisessä dokumentissa: lenkkimakkaraa ja harmaita jauhelihaklönttejä sinapilla.

”Tukiaisen yölliset katkeruusviestit ovat tuttuja myös Hymyn toimituksessa.”

No nyt ainakin Hymylläkin on moraalia jutuissaan, kun varoitetaan muita..:)

Jaa-a, aika moni näköjään tätäkin juttua lukee.. että niin turha julkkis XD ja kummasti riittää dokkarille katsojia.. ketkähän sen julkisuuden tekee, yksi henkilö vai tuhannet henkilöt jotka silmät kiiluen vahtaa yhden henkilön tekemisiä..

Muhku-tuksulla on varmaan lääkitys ”vähän” sekasin ?! Eiköhän se siitä kun valkotakkiset vie sen pakkopaidassa Auroraan…

Näkemäni perusteella Jumala rankaisee kyllä näitä siskoksia, kuvaajahan teki vain työtään.

Tuksut niin ihkuja. Tulee aiva hyvälle tuulelle kun katselee näitä tytsiä 😛

Pitikö herätä jokaiseen Tuhnun piippaukseen ja lukea tekstari? Mitä muuta kuvaaja odotti yöllä? Sairasta häirintäähän tuo ihrakalkkunan touhu on.

Olisi suotavaa, että myös ex-mies Arto tekisi rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta, syyllisenä Tuksu. Niin törkeää tekstiä lateli ohjelmassa. Psykopaatti kyllä esiintyi siinä, mutta se ei ollut Arto.

No jo on kumma. Johanna Tukiainen itse hehkutti tätä dokumenttia viikkoja etu käteen joka ikisessä mediassa ja nyt sitten uhkaillaan kuvaajaan ja hänen perheensä henkeä. Ei se herranen aika kuvaajan vika ole mitä siellä kamerassa näkyy!!!!!!!!!!! Tähän pätee sanonta: “Ei se ole peilin vika, jos naama on vino.”

Tosi hienoa, että tunkeron itse mainostama ohjelma tuli tvstä, siinä ON mukavasti dokumenttia tulevaan oikeudenkäyntiin. Siinä tulee mukavasti ilmi kuinka ”mukava” ja ”kristillinen” ihravuori onkin. Ja jopa AINOA ”esiintyjä”, josta on kaikkien pakko tykätä tai tulee turpaan.

Joo, ihan sama, mutta parempi että häipyis KOKONAAN maasta- tai mieluummin maailmankaikkeudesta 😉

Eikö Kellokoskelle rinsessat parvekeelle vilkutteleen. Ja tuhti lääkitys päälle. Eivät ole enään irrallaan turvvallisia.

Nämä siskokset eivät ole aivan terveitä. Paranemisia, jos siihen on mahdollisuuksia

Kunpa nyt kerkiäis tukevainen pakeneen maasta pian, koska jos se jää laahustaan tänne niin se istuu vankilassa täällä suomessa. Se on pilannut jo suomen maineen niin pahasti, että parempi ettei olis enään MITSSÄÄN TEKEMISESSÄ suomessa- se kijoittais kuiteskin jotain vankilablogia niinku matti-tapola-nykänenkin.

Jaakonmaa ei ole kuvaaja. Nyt nämä jätekasat kannattaa hilata jonnekin kaatopaikalle – glamouriselle tietenkin.

Ei, Jaakonmaa teki tuon haastattelun.Ko. kuvaaja ei ole julkisuuden henkilö,koska työn luonne ei julkisuutta vaadi, eikä henkilö itse halua julkisuuteen, jätettäkööt hänet rauhaan.

Kun muuttais pois maasta tämä idiootti Tukiainen. Itse halusi saada itsellensä tosi-tv ohjelman ja kun sai niin sitten se muka oli sellainen joka antaa hänestä väärän kuvan. Kyllä kaikki tervejärkiset ihmiset tietävät mitä ja mikä Johanna Tukiainen on…hänessä ei ole yhtään mitään ihannoitavaa tai kahdettavaa…täysin sairas ihminen. Amerikkaan ei taida päästä historiansa takia joten mitens olisi pohjois-korea. Siellä olisi karismaattinen herrasmies Kim yong ung vai mikälie.

MAHTAVAA, tukevainen LUPASI muuttaa POIS suomesta !!! Kunpa voisi KERRANKIN luottaa sen puheisiin !

Hieno homma,kyllä ton eukon räksyttäminen täytyy loppua,haukkuu kaikki jotka ei ole mieliksi,vähän noloo miten Artoakin haukkuu joka puolella

Jeeeee, Jippiiiii !!! KOSKAHAN tunkiaiset tajuais, ettei KUKAAN mene niitten lattian moppaus-”keikoille” muutakuin NAURAAN ja PITÄÄN HAUSKAA NIITTEN KUSTANUKSELLA !!! Ja HIENOA, että tunkiainen joutuu vastaan teoistaan ja sanoistaan- vihdoinkin !!

Jos peilikuva ei miellytä, niin ehdottomasti kannattaa raivota peilille.

Suomen turhin julkkis jota kaikki vihaavat, ja joka ei älyä olla yksinkertaisesti hiljaa.

Oma kommentti