Hymyn arkisto

Tv-tähti paljastaa savuiset jatkot Jari Sillanpään kanssa: ”Järkytyin”

Hottikset-tv-ohjelmasta tuttu Joni Virtanen kertoo tänään ilmestyneessä Hymyssä ”savuisista” jatkoista Jari Sillanpään seurueen kanssa.

Mies päätti ensin olla kertomatta sanallakaan jatkojen tapahtumista, mutta tuli Sillanpään huumekäryn myötä toisiin ajatuksiin. Sillanpää myönsi ensimmäisen käryn jälkeen käyttäneensä metamfetamiinia viimeiset kolme vuotta. Huumeidenkäyttö on ollut myös Hymyn toimituksessa tiedossa, sillä ensimmäisen kerran asiasta kuultiin jo vuosia sitten.

-Toivottavasti tämä julkinen keskustelu auttaa häntä aukaisemaan silmänsä, jotta hän näkee kuinka kujalla hän on. Rehellisesti sanottuna olen vieläkin järkyttynyt Jarin toiminnasta, avoimesta huumeidenkäytöstä ja ylimielisestä käytöksestä kyseisenä iltana ja yönä, vaikka hänen huumeidenkäyttönsä onkin ollut julkinen salaisuus, Joni toteaa Hymylle.

Painetussa lehdessä Joni kertoo kaikki illan tapahtumista.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: huumeet, Jari Sillanpää, Joni Virtanen, jatkot

Kommentit

Lumpeinen tuossa kirjoitti olennaisen. Mitkä on Virtasen tulot ja maksetut verot?

Vertaa kuule, mitä Silsu tienaa että maksaa veroja. x

Nyt Virtanen suu suppuun..Mitähän konstia et ole kokeillut päästäksesi julkisuuteen? Oletpa sekaantunut jopa Tukiaiseen saadaksesi some näkyvyyttä. Nyt törkimys töihin ,ansaitsemaan rahaa ja elämään niinkuin ihmiset yleensä elää.. Siltsun kustannuksella et mainetta saa,usko pois. Missä on moraalisi ihminen ,eikö koskaan se ns. omatunto kolkuttele..

Oma kommentti