TV-tohtori Kiminkinen Hymylle: Lääkäreiden verokikkailu perseestä!

Tapani KiminkinenNyt tulee suoraa puhetta!

TV:sta tuttu, suuret katsojaluvut keräävä maalaistohtori Tapani Kiminkinen lataa helmikuun Hymyn haastattelussa täyslaidallisen.

Nyt saavat kyytiä yritysjärjestelyillä kikkailevat virkaveljet, joille ei kelpaa kuntalääkärin hommat pienissä, pulassa olevissa terveyskeskuksissa.

-Päin persettä! Epäoikeudenmukaista, itsekästä ja köyhien kuntien hyväksikäyttöä, mies saarnaa.

Lue Hymystä myös Kiminkisen hätkähdyttäviä diagnooseja ja puheita potilaille. Tässä niistä vain osa:

Selekä paskana.

Sisuskumi valskaa.

Pirustako minä ne tiedän (kysytään hoidoista papa-lähetteessä)

Kukkuu! (viesti patologian laboratorioon)

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tapani Kiminkinen

Kommentit

Käväisin kirjastossa ja lainasin maalaislääkärin kirjoittamia kirjoja pari kappaletta. Oikein mukavahan niitä oli lukea, joten suosittelen niitä kaikille.
Muuten olen tri Kiminkisen kanssa samaa mieltä siitä, että kaikki on nykyään liian ”hienoo”, että itse ihminen unohtuu sen paperikasan alle.

Kiminkisen Tapsan ohjelmat katson aina, ”vaikka talo palais”. Elämänsä hoitoalalla ollut näkee Kiminkisessä mahtavan ihmisläheisen ja osaavan lääkärin. Toivottavasti on monta jatkajaa opissa, ettei upeat taidot jää yhden miehen ”kontolle”. Jaksamista vain! Toivottavasti kaveriporukka vie useamminkin ”koeajolle”!
Mirja

Aika epeli, toi tohtori Tapani Kiminkinen !
————————————————————
On toi lääkäri ” Tapani Kiminkinen ” aika epeli, yksi tuttu epäili että ton on pakko olla joku näyttelijä, meinaan ei tollaisia ole olemassakaan ainaskaan Lahden Kaupungissa ( Terveys-asemilla ! ). Täällä Lahdessa on Launeen terveysasemalla sen niminen lekuri kuin: Aleksandr Gerasin ( ilmeisesti venäläinen ) joka ei osaa edes Suomenkieltä, ei ainaskan saa selvää sen puheen muminasta. Tule sinä Lahteen lääkäriksi ( jos olet aito etkä näyttelijä ) ja pannaan toi venakko sinne Saarijärvelle !

Tv:Arska – Lahdesta

Olen tosi iloinen, että on vielä lääkäreitä, joilla on selvä näky, miten ihmisiä kohdellaan. Olen kuullut, että kun lääkäri kävi kotona yksinäisen vanhuksen luona hän sanoi, että te olette terve kuin pukki. Parin päivän päästä soitti potilas tuttavalle ja pyysi apua ja hänet vietiin ambulanssilla sairaalaan ja hänellä todettiin olevan vakava sairaus.
Virheitä tulee mutta minusta siinä olisi pitänyt lääkärintoimia toisin. Nyt tällä vanhuksella on todettu paha kasvain vatsassa. Itselläni on joitakin huonoja kokemuksia lääkäreistä, mutta pääasiallisesti he ovat olleet ihan kivoja ja asiallisia. Jaksamista työssäsi. Oikein hyvää jatkoa ja aurinkoista kevättä.

siinä aito ihminen johon ainakin minun on helppo samaistua, sanoo asiat suoraan ja niin selvästi kansan omalla kielellä.ihailen valtavasti häntä ja katson ohjelmaansa aina ja uusinnat myös! aivan mahtava tyyppi!

Siis Tapio Kiminkinen on huippu!
Toivottavasti muut ottaisivat mallia:ei tarvitse olla mikään sellainen ihme-eläjä,joka kuvittelee olevansa muiden yläpuolella,vaan juuri sellainen,kuin Tapsa on,muita auttava ja inhimillinen.Puhe on erityisen hyvä siksi,että se on kansantajuista ja siinä jo sairaskin saa terapiaa pelkästä huumorista,eikä ota niin vakavasti sairauttaan,vaan on sitä muillakin pahempaakin!!Todella superhyvä tyyppi!

Menin syksyllä omalle lääkärille kontrolli käynnille. Olen nimittäin ohitusleikattu, käynnit lääkärillä on 2 ketaa vuodessa, ja lääkkeet sen mukaan. Kysyin sitte lääkäriltäni, olisiko sitä sellaista lääkettä, joka auttaisi tuohon sexi hommaan , kun ei meinaa ottaa eteen. Lääkäri totesi että onha niitä, ja rupesi katselemaan minun papereitani, hetken tutkittuaan,katsoi minua ja sanoi, sinulla kun on noita sydän lääkkeitä monen laisia en uskalla kirjoittaa Wiakraa, voi olla hengenlähtö lähellä.
Mutta minä annan sinulle hyvän neuvon. Tuossa kulman takana on Vakuutus yhtiö Tapiola , menepä sinne ja pyydä seisontavakuutus sieltä.
Se on turvallinen sinun suhteesi. Minä tein työtä käskettyä, menin Tapiolan
ovesta sisää , kysyin tiskin takana olevalta virkailijalta, onko heillä tällaista
vakuutus muotoa, virkailija hymähti vähän ja alkoi etsiä papereistaan. Kuinka ollakaan, virkalija löysi ja sanoi kyllä täältä sellainen pykälä löytyy.
Kijoitettiin paperit ja sillä selvä. Kysyin kuitenkin onko tässä minkälainen omavastuu, on 15 min.sanoi vikailija. no sitten revitään paperit, ei mulla ole seisonut ikinä niin pitkään, että silleen. Minulla on hyvä omalääkäri. Jope
Kuopiosta

Katsoin ohjelman, jossa Tapani Kiminkinen asiakkailleen reipas ja rento
osaava mukava lääkäri. On sellainen tunne, että hän on lahjakas ja hän
ottaa ihmisen huomioon. Olisipa paljon hänen kaltaisiaan lääkäreitä.
Hyvää esimerkkiä muille lääkäreille.Empaattisuutta näkee ja kokee tääll
meidän lääkäreissä sanomattoman vähän. Haleja ja hyvää kevättä.

asiansa osaava lääkäri mukava ja leppoinen ei stressaa turhasta.lisää hänen kaltaisiaan ympäri suomea.

Jopas kuullostaa ammattimaiselta lääkäriltä!

Että kukkuu vaan sinnekkin.

Oma kommentti