TV:n maajussipari avoliittoon: ”Ikäero ei haittaa!”

Johanna ja VilleMiljoonakatsojat TV:ssä kerännyt Maajussille morsian -ohjelma synnytti viime tuotantokaudella kaksi rakkaustarinaa. Toinen niistä on nyt johtanut avoliittoon. Ville Veranen, 38, ja hänen sydämenvalittunsa Johanna Raitano, 26, kertovat onnestaan Hymyn lämminhenkisessä yhteishaastattelussa.

Johanna muutti Villen tilalle tammikuussa. Pariskunta elää nyt rauhallista arkea, eikä suunnittele suuria. Kihlajaiset saavat odottaa, ja vaikka perheenlisäyksestäkin on puhuttu ohjelmanteon aikana, se ei ole vielä ajankohtaista.

Ikäero ei haittaa paria lainkaan.

-Tuo Ville on niin nuorekas, Johanna kujertaa.

-Joo, Johanna kehui juuri minua kahdeksanvuotiaaksi, kun kiukuttelin Angry Birdsin kanssa, Ville naurahtaa.

Rakkaushaastattelu yksinoikeudella vain maaliskuun Hymyssä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Raitano, Maajussille morsian, Ville Veranen

Kommentit

Mä en ymmärrä mikä miehiä vaivaa kun ottavat tuollaisia tyttösiä kotiinsa asumaan. No onhan se hyvä, että on omaishoitaja saman katon alla.

HÖH!Lukivirhe tuli mulle.Luulin että avioliittoon menevät eikä avo sellaiseen!Miks näitä avoliittoon menoa sutsutetaan lehtien sivuilla niin paljon?Siihen nyt kuka tahaan pystyy,mutta menkääpäs avioliittoon!Avo ei ole yhtäarvoinen avioliiton kanssa.Joku porttiko se pitää pitää avoinna varmuuden vuoksi jos sukset meneekin ristiin?Onnittelen teitä sitten uudestaan jos rohkenette sitoutua täysin ja avioidutte.Onnea yritykseen!Mutta älkää alkako lapsia heti tekemään.

Persu-Hakkarainen afrikkalaisnaiselle: Haluan vain mustaa pi**ua!

mikä on avopotilas? onko se kirurgin pöyvällä makkaava ruato?

Ohoh! Ja onnea 🙂 Jonkin verran katsoin MJM:ta uusinta tuotantokautta ja kyllähän tuon parin kuhertelu vaikutti aikas söpöltä!

Kiva että joka kaudella(?) on syntynyt yksi tai enemmän rakkaustarinoita. Onnea 🙂

Ihanaa nähdä, että hömppäohjelmana pidetystä Maajussista voi tosiaan löytyä se morsiankin! Onnea!

Oma kommentti