TV:n superäidin kahdet kasvot – myy seksiä tihkuvaa naisryhmää!

Marjo NiittyviitaSuomen tuorein realityjulkkis Marjo Niittyviita esiintyy Liv-kanavalla superäitinä. Marjo peräänkuuluttaa terveitä elämäntapoja. Niinpä hän ei käytä alkoholia, vaan pistää tarmonsa himourheiluun ja lastensa kasvattamiseen.

Vastapainona Marjo toimii seksiä tihkuvan Lamourettes-tanssiryhmän keikkamyyjänä.

Kyseinen tanssiryhmä onkin aiheuttanut pahennusta roisilla esiintymisillään monissa ravintoloissa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marjo Niittyviita

Kommentit

Marjolla on silikonit. Mikä on Marjon miehen tyttönimi? Pakkopakkopakko päästä julkisuuten hinnalla millä hyvänsä. Voi lapsia, miten he kärsivätkään äidin vuoksi?

En ole vielä kuullut että menestyjä on sellainen jonka yritys tuottaa tappiota ja on pieni liikevaihto?

marjo nityvitta on suomen menestynyt ja hot taanssi lamoretes kun se on kansanvalien ja menetynyt ja business amatillainen ei se kaunis ole muta ei tarvi olla kaiken naisen kauniita kun van on kaunis perhe ja lapseia ja komea mies ura ja paljon urheilua harrastuksia .

Oikeesti mistä v*tusta näitä tyyppejä revitään, halveksun tollasia ihmisiä!

Valitettavasti seksi on jolla tienaa rahaa,keikat luulisi olevan vähissä jos aiheuttaa pahennusta.Kaikki kun ei pidä,eikä ole valmis maksamaan pornahtavista esityksistä jolla ei eroottisen tanssin kanssa mitään tekemistä.

Jopa Geronima on kasvoiltaan nuorempi kuin tämä Tyrkky-Riikka vai mikä olikaan…

Sinun silmäsi ovat kuin tähdet,ei yhtä kirkkaat,mutta yhtä pienet ja etäällä toisistaan. Suu on hammaslääkärin unelma,niin on pitkät hampaat,ettei suuta kiinne saa..

Haisteleeko tuo nainen jotain ikävää,kun nenänreiät on ihan suurina?

Miten 38-vuotiaan naisen iho voi olla noin ahavoitunut ja nuo järisyttävät silmärypyt? Ainakaan kasvoista ei näy terveiden elämäntapojen merkkejä.

Aika rupsahtanut tuon ikäisekseen. Mun rouva on samanikäinen ja aikalailla kauniimpi!

”..lapsensa kasvattamiseen…” ???? … siis sehän pakottaa koko perheen tekeen just niinkun haluaa, äijäkin on täysin tossun alla. Hirvee noita.

Nyt en kyllä tajua miten nuo 2 asiaa on millään tavalla ristiriidassa.

Oma kommentti