TV:ssä tänään: Jehovan todistajat ”piinaavat” suosikkijuontajaa – erosi lahkosta!

Kristiina KomulainenMuun muassa radioaalloilta ja juuri startanneesta Kuorosota-ohjelmasta tuttu juontaja Kristiina Komulainen tietää, mitä on tulla vainotuksi uskontonsa tähden – tai itse asiassa sen takia, että on luopunut lahkostaan.

Kristiina sai kotona kasvatuksen Jehovan todistajaksi. 32-vuotias juontaja erosi lahkosta seitsemän vuotta sitten. Apua hän sai lähipiiristään, jossa oli myös kokemusta uskonlahkojen piinasta.

Pöljältä, Kuopion läheltä kotoisin oleva Kristiina esiintyy tänään klo 21 TV2:n Inhimillinen tekijä -ohjelmassa kertomassa ”uskonsodastaan”. Mukana on myös muita keskustelijoita aiheen tiimoilta.

Kristiina kertoo ohjelmassa, että vaikka hän onkin eronnut lahkosta, hän saa silti työpaikalleen uskonnollissävytteistä postia ja lehtiä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kristiina Komulainen, Jehovan todistajat

Kommentit

Onkin sitten erittäin suopeasta perheestä kotoisin tuo parempipuolisko!! ja tietty hekin oppivat (ehkä) asumaan suomessa maassa maan tavalla ! ja oppivat vähän löysäämään uskonnon rajoitteita!

Keorke oot väärässä. Mun parempi puoliskoni on lähi-idästä kotoisin ja alunperin muslimi. Ei oo henki lähtenyt vaikka kääntyi 8 vuotta sitten kristityksi, sen sijaan kasteessa on Pyhä Henki täyttänyt sydämen 🙂

Kristiina on kuuma kuuma kissa!! Mun ehdoton suosikki juontaja! Xo~

Yritäppä vaihtaa islamista kristinuskoon ja henki lähtee. Se on sitä rauhan nuskontoa.

Oma kommentti