Tv:ssä tänään: Maailman kallein tv-sarja valloittaa isot ja pienet!

13-osainen ja arvioiden mukaan noin 45 miljoonaa euroa maksanut tv-sarja Terra Nova pyörähtää tänään käyntiin MTV3:ssa klo 21. Terra Nova on Steven Spielbergin tuottama koko perheen kertomus, joka vie katsojat matkalle esihistorialliseen aikaan miljoonien vuosien taakse.

Sarjan keskiössä on tavallinen Shannonin perhe, joka elää vuotta 2149. Maapallo on tuhoutumassa ja perhe matkaa ajassa 85 miljoonaa vuotta taakse päin. Siellä he liittyvät Terra Nova -siirtokuntaan, joka saattaa olla viimeinen keino pelastaa ihmislaji lopulliselta tuholta.

Uusi scifi-sarja on tehty isolla rahalla, ja se näkyy. Dinosaurukset ja muut pelottavat esihistorialliset otukset ovat vimpan päälle luonnollisia, mutta draamapuolella sarjaa on arvosteltu kliseisyydestä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Terra Nova, Steven Spielberg

Kommentit

Teineille ja naisille suunnattua scifiroskaa…

Johtuen varmaan siitä että Spielbergkin huomasi ”laajemman yleisön” innostuneen aiheesta, niin piti tehdä ”rahantekomagneetti”.

Iso raha ei näy ainakaan näyttelijöiden työssä ja sarjan uskottavuudessa.

Luonnollisia? Sarjalla ja siinä esiintyvillä eläimillä ei ole ainakaan tieteen kanssa mitään tekemistä.

no voi kakka jäi näkemättä. nyt itkettää. näkisköhän mistään???? :(((((

ihan surkee sarja, ei kannata kattoo. katoin kaks jaksoo ja siihen loppu seuraaminen.

total crap… ainakin eka jakso muut jä ävarmaankin kattomatta.

Niinno, jos näitä lyhyitä sarjoja mietitään niin The Pacific taisi mennä yli 200 miljoonan euron eikä siinä ole kuin 10 jaksoa.

Oma kommentti