Kalle on juontanut muiden muassa Maikkarin Stadi vs. Landea.

Tv:stä tuttu Kalle Lamberg: ”Häpeilen kaljuuntumistani, siksi käytän lakkia”

Kalle Lamberg on tuttu muun muassa tv:n Possesta ja Stadi vs. Lande -visailusta. Nyt saimme hänet Hymy-lehden piinapenkkiin, jossa häntä hiillosti toimittajamme Juhamatti Nieminen.

Kaikkiin kymmeniin kysymyksiin voit lukea vastaukset painetusta Hymystä. Tässä esimakua:

Mikä on ikimuistoisin muistosi Posse-ajoilta?

– Parhaimpana mieleen on jäänyt stuntti, jossa auto pudotettiin nosturista nokka edellä maahan parinkymmenen metrin korkeudesta. Istuimme Ali Jahangirin kanssa auton kyydissä, mikä teki siitä entistä pahempaa. Se on jäänyt kaikkine kommervenkkeineen mieleen.

Sinut valittiin pari vuotta sitten vuoden positiivisimmaksi raisiolaiseksi. Oletko koskaan huonolla päällä?

– Olen, totta kai. Olisi outo ihminen, jos ei olisi. Aina on asioita, jotka ottavat päähän. Kun ollaan ruudussa, sitä ei saa näyttää. Tehdään viihdettä ja pitää saada katsojat nauramaan.

Mitkä asiat saavat sinut suuttumaan?

– Suurimpana jauheliha- ja kanapakettien ”repäise tästä” -kulmat. Kun kohdasta vetää, pelkkä kulma jää käteen. Se saa veren kiehumaan. Tiedän, etten ole ongelman kanssa yksin.

Jos et olisi päätynyt viihde- ja kulttuurialalle, mitä työtä kenties tekisit?

– Ravintola-alan hommia. Isäni Otto Lamberg omisti Turussa perinteikkäitä ravintoloita. Kun hän kuoli, minä ja veljeni jäimme hoitamaan niitä. Enimmäkseen työskentelin Paimion Putka -nimisessä ravintolassa, joka on tehty poliisin vanhoihin tiloihin.

Mitä häpeät?

– Kaljuuntumista. Lippalakkia olen pitänyt sen takia. Se ei toimi loputtomiin, joten ehkä kannattaa jossakin vaiheessa ennemmin vetää pää kaljuksi kuin koettaa kammata viimeisiä haivenia pään yli.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: kalju, Posse, muli, Kalle Lamberg, Stadi vs. Lande

Kommentit

Oma kommentti