Marja Kihlström

Tv:stä tuttua juontajaa ahdisteltiin baarissa: ”Huusin hänelle, että minun p-uuni kukaan ei laita kättä ilman lupaa!”

Neloselta tuttu erityistason seksuaaliterapeutti ja juontaja Marja Kihlström kertoo joutuneensa seksuaalisen ahdistelun kohteeksi.

-Olin perjantaina baarissa pitkästä aikaa. Jälleen illan saldo oli useampi kiinni käyminen. Tullaan viereen baaritiskillä, kiedotaan kädet ympärille, käsi laskee vyötärölle ja siitä perseelle. Kun kysyn, mitä sä teet – ollaan ihan ihmeissään et mikä sulla on, Kihlrstöm kertoo somepostauksessaan.

-Eräs mies kuvitteli, että voi esittää känniläistä ja yritti samaa temppua mitä kesällä minulle tehtiin, käsi oli jo menossa hameeni alle. Työnsin hänet kauemmas ja huusin musiikin yli: ”Mitä v*ttua?!! Minun p*lluuni ei kukaan laita kättä ilman lupaa!” Hän sopersi jotain, ’känni’ hävisi ja lähti pois.

Kihlström toteaa, että on väärin, että joka kerta baarissa miesten kädet vaeltelevat missä sattuu. Tätä tapahtuu sukupuoleen katsomatta.

-Seksuaalikasvatuksen puute näkyy kollektiivisena miesten käytöksen hyväksymisenä. ”Toi nyt on vain kännissä.” ”Katse käännetään pois.” ”Sullahan on aika lyhyt hame.” Tämä ei käy! Olisipa baareja missä saisi olla turvassa ja tanssia silti villisti, Kihlström sanoo.

Hän on tuttu muun muassa Nelosen Sex Tape Suomi -ohjelmasta.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Marja Kihlström, seksuaalinen ahdistelu

Kommentit

Oma kommentti