Tyttären onnettomuus pisti laulaja Nina Åkermanin elämänarvot uusiksi

Lavojen suosikkilaulajan, Nina Åkermanin tytär joutui pahaan auto-onnettomuuteen juuri ennen joulua. Nina joutui sokkiin kesken laivaesiintymisten kuultuaan onnettomuudesta. Tytär toipuu, mutta äidin elämänarvot menivät uusiksi.

Nina palaa järkyttäviin hetkiin Hymyn painetun lehden haastattelussa, joka on Reija Kokkolan kirjoittama.

Muutama kuukausi sitten Ninan elämässä tapahtui hirvittävä asia, jota jokainen vanhempi pelkää enemmän kuin mitään.

Tyttären auto rysähti päin vastaan tulevaa rekkaa. 20-vuotias nuori nainen loukkaantui hengenvaarallisesti. Auto meni täysin romuksi. On ihme, että kukaan voi selvitä hengissä sellaisesta rysäyksestä.

– Luultavasti turvatyynyt pelastivat tyttäreni hengen. Sen tiedän, että ajokeli oli tuolloin valtavan huono. Tyttäreni ei muista tilanteesta mitään. Muisti katosi myös viikkoa edeltävältä ajalta ja viikoksi sen jälkeenkin, Nina sanoo.

– Hänen irrottamiseensa meni tunti. Samaan aikaan tyttärelleni annettiin lisäverta. Nivusten valtimoihin oli osunut niin paha isku, että verenhukka oli valtava. Sen tyrehdyttäminen oli vaikeaa. Tyttö olisi voinut vuotaa kuiviin, Nina kertaa kauhuskenaariota.

Nina oli onnettomuuden sattuessa laivalla keikalla ja hänen piti esiintyä. Tilanne oli suorastaan hirveä. Viime ajat tytär on opetellut uudelleen kävelemään.

Ninalle onnettomuus oli elämänarvoja muuttava asia. Myös uusi Öljylampun valossa -kappale välittää sanomaa: kertokaa rakastavanne läheisiänne.

– Joka päivä voi sanoa, että rakastan sinua. Ettei sanomatta jättäminen jäisi vaivaamaan lopun elämää, hän pohtii.

Lue koskettava juttu lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: onnettomuus, Nina Åkerman

Kommentit

Oma kommentti