Uhhuh! BB-Ksenia seksikkäällä videolla – katso!

BB-KseniaHymyn perinteisessä joulukalenterissa esiintyy tänäkin vuonna kuusi neitokaista. Aivan uutena kuviona mukana on myös julkkiksia, kuten BB:stä tuttu Ksenia Suokas.

Hänen esiintymisvuoronsa alkaa tänään, 9. joulukuuta. Ksenian eri poseerauksia voi ihailla pikkutuhmassa kalenterissamme neljän päivän ajan. Mukana on myös seksikäs video Kseniasta. Käy klikkaamassa kalenteriin tuolta:

http://kampanja2.kuvalehdet.fi/hymy2010/kalenteri.php

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Hymy, BB, Ksenia Suokas, joulukalenteri

Kommentit

Mitäs jos joku herrasmies on kertonut tytölle klitoriksen löytyvän perseestä? Sillonhan tätä tyttöä on vain jymäytetty… klitorishan löytyy oikeasti syvältä kurkusta ja parhaiten sen tavoittaa peniksellä.

Ehkä siksi kannatais keskittyä opiskeluun… Veikkaan että tyttö filmasi tietämättömyydellään kaikkia 😉

Huipputissit. Haluan kosketella niitä sängyssä. Tuu mun tykö yöksi, beibe!

Miten toi vajakki keskittyy opiskeluihin kun ei edes tienny mikä on klitoris?, ja luuli sitä peräaukoks,näin tyhmää ihmistä en oo sitte ikinä nähny kun tää on,ei rassukka edes tienny et suomessa on ydinvoimalaitoksia.

Ksenia, olet kaunis tyttö ja ihan kivan oloinenkin olit bb:ssä, MUTTA älä hyvä laps rupea itteäsi tyrkyttää lehtien palstoille turhaksi julkkikseski!!!! Järjen käyttö on sallittua, älä tee sitä mitä vanhempana kadut… Mieti nyt, mieti 5 kertaa. Keskity opiskeluihin ym normaaliin elämään. Älä tee itsestäsi tuksu 2:sta!

Oma kommentti