Ulkomaalaisjengi pahoinpiteli suomalaisjulkkiksen lapsen: Julkaisi järkyttävän uhkailunauhan!

Muun muassa Iholla-sarjasta ja Big Brotheristakin tutuksi tullut selvänäkijä Claudia Eve (oikeammin Pia Polviander) on tehnyt Facebookiin järkyttävän postauksen poikansa kokemuksista.

Hänen poikaansa on kiusattu ulkomaalaisen nuorisojengin toimesta raadollisella tavalla.

-Häntä on pahoinpidelty ja alistettu koko kevät koulussa. Video pahoinpitelystä muun muassa jaettiin sosiaaliseen mediaan. Vaatteet on varastettu naulakosta, takit revitty päältä, pyörä rikottu silmien edessä. Tekijät ovat maastamme turvapaikan saaneita kaltoin kohdeltuja ihmispoloisia. Nämä kaverit ovat kome vuotta vanhempia ja 30 senttiä pidempiä kavereita. Olen ollut kouluun yhteydessä useampaan kertaan ja pyytänyt puuttumaan tilanteeseen. Näin ei kuitenkaan ole tapahtunut. Eilen poikaani lyötiin pullolla kasvoihin ja häntä pidettiin koulun jälkeen ringissä, Claudia Eve kirjoittaa.

Eräs kiusaajista kuulemma tarjosi toiselle rahaa 20 euroa siitä,  jos hän lyö uhria neljä kertaa kasvoihin.

Claudia Eve on julkaissut myös nauhoitetun uhkailusoiton, jonka toinen hänen pojistaan sai.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: väkivalta, Claudia Eve, kiusaaminen, uhkailu, Pia Polviander

Kommentit

Tapahtuma on totta, mutta turvapaikanhakijoiden tekemiä rötöksiä ja törkeitäkin rikokoksia peitelleään niin viranomaisten kuin mediankin toimesta. Tietoon tulee vain murto-osa ja sekin määrä on hälyttävä. Todellisuus on todennäköisesti katastrofaalinen. Että menkää naikkoset vaan ”suojelemaan” ja passaamaan niitä äijiä sinne Hegin leirille. âijiä joiden taustoista ette tiedä mitään. Tuhannen ja yhden yön nyyhkytarinoita osaavat kyllä esittää.

Taitaa Jaapo olla joku VOK-suvakki samaa paskaa kuin tuo rehtori kun suojelee noita roistoja!

Taitaa tuo Jaapo olla joku VOK-suvakki samaa paskaa tuon rehtorin kanssa?

Hymykin voisi ensin tarkistaa asioiden faktat, onko tarinalla myös toinen puoli vai ei…

Voisitte tarkistaa onko selvänäkijänne tehnyt rikosilmoituksen! Ei tällaisia jaeta selkähiessä somessa, vaan asiasta tehtäisiin rikosilmoitus.

(moderoitu)

Sosiaalisessa mediassa on liikkunut tuon uhkailuvideon lisäksi myös video, jossa kiusaajat kuvaavat pojan pahoinpitelemistä, joten kyllä tarina ainakin siltä osin on totta.

Rikosilmoitusta on ainakin yritetty tehdä, mutta sosiaalisessa mediassa liikkuneiden tietojen mukaan koulun rehtori ei ole suostunut antamaan kiusaajien sukunimiä ilmoituksen teon helpottamiseksi eikä myöskään itse tekemään rikosilmoitusta tai lastensuojeluilmoitusta. Lisäksi koulun henkilökunta oli kehottanut, että asianomaiset eivät menisi tekemään ilmoitusta poliisille.

”Monikulttuurisuus on rikkaus. Ei mulla muuta.” -Alexander Stubb

Mä en ymmärrä äitiä, joka antaa periksi tällaisessa asiassa. Rikosilmoituksen voi tehdä vaikkei olisikaan sukunimiä tiedossa, kyllä poliisi ne onkii esille. Tuollaiset rehtorit ovat koulujen mätäpaiseita, koskaa tavallaan hyväksyy pahoinpitelijöiden teot. Mikäli olisi kyseessä mun lapseni, näyttäisi taivaan merkit niin rehtorille kuin niille kakarillekkin.

Oma kommentti