Ulkonäkö hätkähdytti: Mitä tapahtui Kirsti Paakkaselle?

Ensi vuonna 80 täyttävä ex-yritysjohtaja Kirsti Paakkanen ällistytti tv-katsojia illalla nähdyssä haastatteluohjelmassa Levengood Suomesta.

Marimekon ex-luotsaajasta ei näytetty lähikuvia, mutta kauempaakin saattoi huomata Paakkasen kokeneen ulkonäöllisesti dramaattisen muutoksen. Hymyn nettisivuille tuli vihjeitä, joiden mukaan Paakkanen olisi nuorentunut kymmeniä vuosia viime lokakuusta, kun hän luopui yhtiön johdosta ja myi Marimekon.

Levengoodin haastattelussa istui Kirsti Paakkanen, jonka kasvoilta olivat poissa uurteet, ja hänen yleisilmeensä oli erittäin virkeä, nuorekas ja kohentunut.

Paakkanen ei kertonut ohjelmassa syytä ulkomuotonsa kohenemiseen.

Paakkanen perusti vuonna 1969 Womena-mainostoimiston, jota hän johti yli 20 vuotta. Toimiston myytyään hän vetäytyi eläkepäivien viettoon Ranskaan, mutta osti sittemmin konkurssin partaalle ajautuneen designtalo Marimekon.

Paakkanen nosti yrityksen takaisin suomalaisen designin eturiviin.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Kirsi Paakkanen, Levengood

Kommentit

Onhan Hän tyylikäs nainen ,omalla työllään ansainnut sen mitä hänellä nyt on.Huomaa kyllä että ikää on tullut,vaikka miten on itteensä trimmannut.Huomasitte varmaan muutkin miten oli pientä vapinaa jo Hänellä.Musta väri sopii hänelle parhaiten,en voiskaan kuvitella Häntä mihinkään vaaleanvihreään leninkiin blondattuine hiuksineen.Hän on ”Suomen kuuluisin gootti”……ja osaa nauttia luonnollisista asioista kuten savusaunasta.Mutta hiukan ihmetyttää että mikä se Levengood oikein on?

Oma kommentti