Ulkorakennusten tulipaloja epäillään tahallisiksi!

Tuli. Kuva: Unsplash.com

Lounais-Suomen poliisi selvittää useita viime vuoden lopulla ja kuluvana vuonna Eurajoella tapahtuneita ulkorakennusten tulipaloja. Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja tulipalojen selvittämiseksi.

Eurajoella Lauhtuntiellä paloi perjantaina 19.1. yöllä kaksi ulkorakennusta. Paloista ei aiheutunut henkilövahinkoja, mutta molemmat rakennukset paloivat korjauskelvottomaan kuntoon. Palaneet rakennukset sijaitsevat muutaman sadan metrin päässä toisistaan.

Lounais-Suomen poliisi tutkii asiaa ja epäilee, että molemmat palot ovat tahallaan sytytettyjä. Eurajoella on ollut aiemmin kuluvana vuonna sekä viime vuoden loppupuolella vastaavia paloja, joita poliisi tutkii samassa kokonaisuudessa.

Aiemmat palot ovat olleet 15.1.2024 Lauhtuntiellä, jossa paloi piharakennus. Tätä ennen 6.11.2023 paloi Isoniityntiellä niin ikään talon ulkorakennus ja 5.11.2023 Verkkokarintiellä vanha navettarakennus.

Havainnot ja tiedot poliisille

Poliisi pyytää viime yön Lauhtuntien tapahtumiin liittyen havaintoja. Erityisesti poliisi kaipaa tietoja palojen lähialueella tapahtuma-aikaan mahdollisesti polkupyörällä liikkuneesta henkilöstä.

Ensimmäinen ilmoitus hätäkeskukseen paloista tuli kello 2.49 yöllä. Poliisi kaipaa tietoja myös alueella mahdollisesti olevista valvonta- tai riistakameroista.

Poliisi pyytää kaikkia viime yön paloihin ja myös aiempiin paloihin mahdollisesti liittyviä havaintoja joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Teksti:Hymyn toimitus

Kommentit

Oma kommentti