Uskomaton Suomen laki: Lapsen törkeän hyväksikäytön minimirangaistus vain vuosi vankeutta!

Poliisina pitkän uran tehnyt ja ensimmäistä kauttaan eduskunnassa istuva Kari Tolvanen (kok.) puuhaa lakialoitteita, jotka eivät ole kevyestä päästä. Tolvanen haluaisi lapseen kohdistuvan törkeän seksuaalisen hyväksikäytön minimirangaistukseksi kaksi vuotta vankeutta.

Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin minimi on tänä päivänä vain yksi vuosi vankeutta. Tämä taas tarkoittaa, että törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä voisi selvitä myös ehdollisella, sillä alle kahden vuoden rangaistuksissa se mahdollisuus on olemassa.

Osa kansanedustajista on jo allekirjoittanut lakialoitteen, mutta yli sata nimeä tarvittaisiin vielä Tolvasen taakse.

Asiasta ja Tolvasen muistakin ajatuksista kirjoittaa marraskuun Hymy-lehti.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: eduskunta, hyväksikäyttö, Kari Tolvanen

Kommentit

Tämä on nyt sitä suvaitsevaisuutta mitä nää helv kukkatädit haluavat. Kaikki spurgut, mamut, venäläiset tervetuloa. Raiskarit saa päiväsakkoja jne… eihän sitä nyt enempää voi. Pahoittaa viel mielensä.

Hyvä Tolvanen, jatka samalla tavalla, vaikka tyylisi ei ehkä sovi tänne Haloslandiaan, jossa rikoksen tekijä ei välttämättä ole rikollinen vaan väärin ymmärretty henkilö.

Tiedän tapauksen jossa ei tullut mitään tuomiota,lapsen sana aikuisen sanaa vastaan.Lapsi häpeää vuosia.Ei auta jos ei konkreettisia todisteita ole juuri silloin.Mutta lapsen häpeä kestää vuosia.Isän häpeä kai häipyy aikuisen ajattelutavalla…seksuaalisesta ahdistelusta.Missä ovat lapsen oikeudet,koskemattomuuteen?

Tämä on vain yksi nyanssi läpimädässä oikeusjärjestelmässä. Uusija voi lyödä pesäpallomailan rikki toisen päähän ja selvisi ehtoollisella kun vahingossa ei kuollutkaan. Ym. ym. Ei heru kunnioitusta juuri yhtään.

Oma kommentti