Uskomatonta mutta totta! David Hasselhoff asettui Sotkamoon asumaan!

Totta se on! Sotkamossa asuu David Hasselhoff. No, ei nyt kuitenkaan Ritari Ässän ja Baywatch-hengenpelastajan näyttelijä itse, vaan aivan sotkamolainen David.

Supisuomalainen mies sai jokin aika sitten päähänsä muuttaa nimensä Davidiksi puhelinluetteloon. Sen jälkeen kännipuheluita onkin tullut melkein päivittäin. Viikonlopun aikana niitä saattaa tulla jopa toista sataa. Syyksi nimenmuutokseen David ilmoittaa saamansa loputtomat työpuhelut.

Nykyisissä puheluissa Davidilta kysellään intiimejä asioita, kuten sitä, paljonko Davidilla on karvoja ja missä ne ovat. Moni haluaa myös tietää, onko David kova uimaan tai ryyppäämään.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: David Hasselhoff, Ritari Ässä

Kommentit

Jotku sanovat että asia ei pidä paikkaansa. Nimeä ei ole väestörekisterissä. Vaan puhelinnumero on vain sillä nimellä. Tiedän kun tunnen tämän ihmisen henkilökohtaisesti.

hahaha…se koko nimi on vale…mutta aika hauska juttu kun tietaa sen ihmisen joka sen teki….huumori-ihmisia! 😀

Suomessa on aika monta Tarja Halosta, Mauno Koivistoa, Paavo Väyrystä jne. Että Wau!

Toimittajalta olisi kestänyt noin minuutin tarkistaa tämäkin keksitty uutinen, mikäli aiheet ei olisi niin lopussa, että tätä samaa paikkaansapitämätöntä ”uutista” pitäisi vuoden välein mainostaa uutena. Tosin kertoo vain lehden tasosta.

”Väestötietojärjestelmässä ei ole hakemaasi sukunimeä”

Että joo, ihan vitusti järkeä tässäkin uutisessa.

Siis tämän miehen sukunimi oli jo entuudestaan Hasselhoff…

Barack Obama Rastilassa! Oprah Vuosaaressa! Rihanna Eerikinkadulla öisin! Ricky Martin DTM:ssä! Olli Rehn Mikkelissä! Valeministeri Maria GRLS eduskunnassa!

Korjaus: Idarin nimi voi olla papereissa vaikka Jesaja, mutta oikeasti hän on aina Nilsiän öljysheikki Tauno Pöllänen

No joo mutta tämän henkilön nimi on kokonaisuudessa David Hasselhoff ettäs tiedätte..

Tulin sanomaan, että ei kiinnosta ja sitten menen katsomaan Parviaisen persekuvia ja kommentoin, että ei kiinnosta. Olen tällainen älykäs median kuluttaja, avautuja ja … runkkari.

Okei, kelatkaas tätä… Väestörekisterikeskuksen mukaan suomessa on ainakin 337 80-luvulla syntynyttä Johnny-nimistä miestä! Siis vähän niinku Johnny Depp! Siis vähänkö siistiä hei, tästä pitäis saada uutisjuttu aikaiseksi! Olisko tarvetta toimittajalle, saa ottaa yhteyttä osoitteeseen internetjournalismi@not

Espoossakin asuu muutama David… ei hitto mikä on sivujenne taso.

Oma kommentti