Uskossa elävältä Johanna Tukiaiselta omituinen kannaotto

Kohublondi Johanna Tukiainen avautuu nykyelämästään, päihteettömyydestään, evankelistan työstään ja uskosta tuoreessa Hymy-lehdessä ja sen painetussa versiossa. Johannalla vain on varsin erikoiset mielipiteet kirkosta.

Hän on pettynyt evankelisluterilaiseen kirkkoomme ja kouhottaa:

-Aion erota kirkosta, kirkko on paholaisen vallassa. Ekumenia on Saatanasta, hän sanoo.

-Elämme lopun aikoja. Ekumenia on uskontojen, rahan, vallan ja maailman johtajien yhdistymistä, se on siis paholaisesta. Kirkko ei opeta oikeaa pelastuksen sanomaa. Ihminen joka ottaa ehtoollista kirkossa olematta uskossa voi ottaa päälleen kirouksen, sanoo evankelista Tukiainen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuksu, kirkko, usko, saatana

Kommentit

Omituinen kannanotto OMITUISELTA julkisuuden kipeältä estraditaiteilijalta. Liki kaikki siinä jutussa oli lumetta kuin viinipullon kaataminen viemäriin. Raittius, Tukiainen juo alkoholitonta viiniä ravintolassa, jossa ei ole alkoholitonta viiniä. Usko on Tukiaisen oma show saadakseen näkyvyyttä. Uskottavuutta yrittää lisätä valheilla surakunnissa evankelioimisesta sekä katulähetystyöstä. On erotettu kolmesta surakunnasta alkoholin takia. Kaste myös humalassa. Onko pätevä kaste, jos kastettava ei ole täydessä ymmärryksessä? Tukiainen menee sinne missä saa itsensä kuviin uskovien kanssa. Baptislähetyksesä käy muka säännöllisesti ja saa sieltä Raamattuja. Kumpikaan ei pidä paikkaansa. Onko valhetta kokonaan näiden Raamattujen laittaminen tarvitseville? Kovasti mainostaa tätä päivittäin. Itse Tukiainen ei Raamattuja osta, mistä ne ovat peräisin, jos niitä lähettää. Helvetin keikat ovat alkoholipsykoosissa nähtyjä. Todisteet saa Miamin sairaalasta että Suomesta. Helvetin olomuodot muuttuneet parissa vuodessa. On tulvia Miamissa, että pitänyt uida kaduilla. Ufoja lentokoneessa. Tämä viimeisin helvetti oli uusin, aiemmin ei ollut lokeroinut helvetin tasoja. Helvetin näyt ovat Tukiaisen Glamour Fans sivuilla luettavissa. Ilmeisesti yrittää parantaa mainettaan ennnen oikeudenkäyntiä, yrittänyt kesästä lähtien. Kristittty, jonka rikosrekisteri yhtä pitkä kuin ulosottovelat. Entä nämä Tukiaisen ”showt”. Onko krititty nainen esittelemässä rintojaan ja keikistellen seinällä vanhaan malliin? Niin ei tee uudestisyntynyt kristitty. Miksi tekee, sillä noilla keikoilla ei taatusti hanki. Tukiaisella on sairas oman itsensä esittämisen halu ilman lahjoja. Ei osaa laulaa, ei osaa tanssia. Haukkuu yleisön kännisiksi apinoiksi tai junteiksi, kun eivät ymmärrä taidepläjäystä. Yläkerrran Herralla on vielä paljon töitä, että Johanna Tukiainen on tai tulee siksi, mitä väittää olevansa.

Jälleen väärä tulkinta tältä pahan sanansaattajalta. Ei-uskovia jopa kehotetaan käymään ehtoollisella ja pysähtymään hetkeksi näiden asioiden ääreen. Mitään kirouksia ei ole eikä tule. Aikuiskasteelle kännissä meneminen onkin jo sitten toinen juttu.

Joo Joo. Hymy voisi toimia, kuten normaali lehti, ja tehdä realistisen jutun ko. henkilöstä ilman kaunisteluja. Levikkikin voisi nousta yli 1000 kappaleen.

Oma kommentti