Uusi deittailumuoto tulee: Koskettelu on sallittu

Teatteri Toivon ”Deittileikit” on uudenlainen teatterideitti-tapahtuma niille, jotka haluavat tutustua itseensä ja uusiin ihmisiin teatterin keinoin.

Toivon suositut ”Teatterileikit” muuttuvat 15.12.2015 Deittileikeiksi, jossa seuraa etsivät ihmiset kohtaavat kontakti-improvisaation, liikeharjoitteiden ja ryhmäleikkien avulla.

-Teatterileikkeihin on valittu teatterin vuosituhansisesta perinteestä tehokkaimmat metodit nostaa osallistujien itsetuntemusta, luovuutta ja keskinäistä luottamusta, kertoo Deittileikkien ohjaaja Sara Salmenmäki.

Deittileikkeihin ei tarvita aikaisempaa kokemusta näyttelemisestä ja osallistujat saavat olla mukana omaehtoisesti, juuri niin kuin heille itselleen sopii.

Teatteri Toivo on tunnettu käyttämästään luonnollisen teatterin metodista. Salmenmäki kertookin, että Deittileikit opettavat, miten kontakti luodaan ja miten se pidetään sekä miten luonnollisuus ja olemisen sietämätön keveys kaivetaan ihmisestä kuin ihmisestä esiin. Ikäraja Deittileikkeihin on 18 vuotta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: deitti, deittailu, Teatteri Toivo, teatteri

Kommentit

Oma kommentti