Uusi Miss Helsinki haukkui haukkujansa: Oon hiton upea ihminen, suck it!

Viikonloppuna Miss Helsingiksi kruunattu 19-vuotias Sephora Ikalaba on joutunut hurjan arvosteluryöpyn kohteeksi. Kaiken lisäksi kritiikki on törkeää.

Hänen ulkonäköään on haukuttu rajuin sanakääntein. Myös rasistista haukkua on tullut.

Sephora on nyt astunut somessa esiin, eikä näytä välittävän jutuista. Pää pystyssä hän lausuu:

-Hitto kun ootte häpeäksi ihmiskunnalle ja omille isänmaillenne! Jos ootte epäonnistuneet omassa elämässänne, mä en voi sille mitään. Jos ootte aina olleet niitä pelkureita, jotka pysyvät mukavuusalueillaan, that is your choise. Mä lähdin pois mukavuusalueeltani, sillä halusin saavuttaa jtn ja se hoituu vaan tekemällä asioita mitä en ole koskaan aikaisemmin tehnyt. Mä sain sen mitä halusin ihan omalla työlläni ja antamalla parasta itsestäni. Mä ansaitsen tätä voittoa, tykkäsit tai et. Mä OLEN omalla tavallani kaunis! Mä oon hiton upea ihminen ja tiiän sen. Tuhlaatte energioitanne muhun! Ei se oo multa pois. Kiitos, että ootte jaksaneet tehdä musta KAHDESSA PÄIVÄSSÄ tunnettua joka puolella maapalloa. Keep on doing a great job. Miss Helsinki 2017 ON ja tulee AINA olee SEPHORA IKALABA, so suck it!

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Miss Helsinki, Sephora Ikalaba

Kommentit

Ei, sinä ET ole kaunis.
Et ole missään muodossa kelvollinen edustamaan naisia, nuoria etkä Helsinkinä. Etkä varsinkaan Suomea.
Valintasi ja tuomareiden sokeuden ansiosta Suomelle naureskellaan ulkomaita myöten.
Myöskään kelenkäyttösi taikka ulosantisi eivät ole kaunista.
Eestissä sinua tituleerataan Miss xx.
Olen heidän kanssaan samaa mieltä.
Sameaa roskasakkia kuin kaikki muutkin miss Helsingit.
Sinä olet suurin xx.

Joo, varmaankin olet ”hiton upea ihminen”, vaikka lähditkin samalle lokalinjalle muiden kanssa. Kyse kuitenkin oli _kauneuskilpailusta_, ei upein ihminen -kilpailusta. Ja valitettavasti on sanottava, että sinä et ole kaunis, kuten esim. Kelly Kalonji oli, ja on vieläkin. Antaisin.

Oma kommentti