Uusin Johanna Tukiainen -yllätys: Biisi Michael Jacksonin muistolle!

Johanna Tukiainen pianistinaJohanna Tukiaisen taustalla häärivä voimahahmo, tuottaja Tuija Järvinen ideoi suojatilleen jo kilvan uusia biisejä. Michael Jacksonin äkillinen poismeno kirvoitti ajatuksen tribuutin tekemisestä pop-ikonille.

-Olemme tätä miettineet säveltäjä Esko Koivumiehen kanssa, eikä se olisi suinkaan mahdoton juttu. Sanoittajaksi ajattelimme pyytää Vexi Salmea, Järvinen luonnostelee Hymy-lehdelle.

Tukiaisen kunnianosoitus Jacksonille päätynee levylautaselle aikaisintaan syksyllä. Sen sijaan Tuksun Lööppijulkkis-single on saanut räväkän vastaanoton ulkomailla, Järvinen kertoo Hymylle.

Siinä missä suomalainen radioasema NRJ on ivaillut sinkun eri käyttötarkoituksilla, virolainen Sky-asema on Järvisen mukaan soittanut hanakasti Lööppijulkkista.

-Lähetin sinkun myös Japaniin ja Reuters-uutistoimistolle, Järvinen toteaa Hymylle.

-Viime viikolla vierailin virolaisessa diskossa, jossa Lööppijulkkiksen tahtiin tanssittiin innokkaasti.

Tuija JärvinenVirolaisiin on uponnut aiemmin myös suomalainen tähtijulkkis Matti Nykänen biiseineen. Lööppijulkkis on Järvisen mukaan kesäbiisi, joka varmasti tarttuu.

Aihe jatkuu:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/tukiaisen-tuottajaa-uhkailtiin-michael-jackson-ideasta-luovutaan

Pikkukuvassa tuottaja Tuija Järvinen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Esko Koivumies, Johanna Tukiainen, Lööppijulkkis, Matti Nykänen, Michael Jackson, Tuija Järvinen, Vexi Salmi

Kommentit

Enpä ole ennen vaivaitunut vilkaisemaan tämän buudelin juttuja. Rajansa kaikella. Ovela on pakko olla, jos tekopöheiköllä ja millin meikillä jatkaa hölmöiljyjään julkisuudessaan. Kumma: 30 vee. Viisi vuotta ja näyttää 40 vee. Voi voi raukkaa. Melkein säälin. Miksi Suomessa pääsee bimbot julkuiksi. Kai siksi, että fiksut (ellei ammatti vaadi) halua. Että onnea vain tukiaiskalle. Muista: ikää tulee, mitä sitten esittelet?

Michael kääntyy haudassaan jos Tukiainen tekee biisin sen muistolle. Toihan on häpäistys!

Jos joku tekee biisin Michaelille, niin se on sitten joku tasokkaampi, hyvän lauluäänen omaava ja laulutaitoinen, eli EI Tukiainen. Tukiainen nolaa koko Suomen, tästä lähtien kyllä sanon että olen Ruotsista, sen verran hävettää, Ruotsalaiset jeeeeeee!

Miksi täällä ei näy osoitteet adressi.com sivulle, jossa on se adressi Tukiaista vastaan? Tämä on ihan oikeasti vakava asia!

Miksi näitä sivuja ”siistitään” koko ajan. Tietynlaiset sivut poistetaan.esim. osoite. adressit.com sivulle, jossa adressi Tuksun levyntekoa vastaan.

No johan nyt valheen murjaisivat,että tuksun lööppijulkkis suuressa suosiossa ulkomailla kyllä ne ulkomaillakin ihmiset älyää onko esiintyjällä laulutaitoa.

Miten hänen lauluan muka ihannoidaan ulkomailla jos kotomaassa keskarit heiluu ja buuaksia kuuluu koko esityksen ajan,että hei haloo jos haluat oikeesti laulajaksi niin mene laulutunneille opettelemaan oikeaa laulua,että opit laulamaan nuotilleen nyt laulusi menee pahasti nuotin vierestä.

Lasten laulu esitykset päiväkodeissa ja kouluissa ovat paljon tasokkaampia kuin tuksun laulu

Ei enää ilkeä mennä lomamatkoillekkaan ulkomaille hävettää olla suomalainen kun tuo tuksu pilaa suomalaisten mainen samalla tavoin kuinka vodka turistit.

Täytyy kait naamioitua kaapuun liikkuessan ulkomailla niin eivät heti hoksaa suomalaiseksi niin pahasti tuksu pilaa suomalaisten maineen jos oikeasti hänen laulujaan soitetaan ulkomaillakin johon en kyllä usko,että tuksun musa olisi ulkomailla huippu suosittua. Taitaa tuottajakin puhua paksua valetta joka on paksumpi kuin pajuköysi kun väittää tuksukan olevat maailman suur suosiossa

Taitaa maikköli kääntyä haudassaan jos kuulis ton meinaa on KUULEMATTA PASKAA.

ei vittu!!!IHAN OIKEESTI!!nyt managerille järki jostain päähän ja unohtaa tollaset asiat..jos joku biisin Jacksonin muistolle tekee ni ei kiitos ainaka Tukiainen!!!!

ei saatana joku vois erottaa ton managerin tuksusta nii saatais näille paskoille yllätyksille loppu

”johanna ja tuija ovat molemmat uskomattoman hyvännäköisiä naisia
johanna 30v ja tuija jo peräti kohta 50!!! Hei miettikääs sitä!”

Just niin! Johanna näyttää viisikymppiseltä ja Tuija kuusikymppiseltä!

Kyllä kaikki ymmärtävät jotta nämä J Tukiaista kehuvat kommentit ovat provoja. Mediahuoraaminen on nykypäivän businesta.

Kukas se aikanaan lauloikaan ”älä usko tuijaa tuija sua huijaa”?

Ai täällä joku kuvittelee, että keravalainen lähiössä asuva yh-äiti on sitten kaiken pohjasakkaa? Miten kehtaatkin arvostella ihmisiä pelkän asuinpaikkakunnan ja taloudellisen statuksen perusteella? Asuuhan Kalinainenkin Keravalla lähiössä. Itse asun isossa omassa talossa, olen kymmenen senttiä Jossua pidempi, mutta kumma kyllä saman painoinen. Olenko jotenkin pätevämpi kommentoimaan ja kertomaan oman mielipiteeni, kun olen myös saanyt akateemisen koulutuksen, enkä ole yh? No en! Haloo, vähän tolkkua niihin juttuihin. Jossu nyt vaan ei osaa laulaa, eikä ole enää kovin hehkeäkään. Yleinen pelle, sen hän on itse itsestään tehnyt.

ÄLÄ SINÄ PASKAA PUHU!

Jos oisit koulutettu ja hyvässä leivässä, ei sulla ois aikaa täällä rääpiä juorulehtien sivuilla muiden elämää. Oot yh kervosta ja piste.

Jos nyt opeteltais lukemaan. Tuksu ei ole täällä mitään ideoinut, vaan ajatus lienee kypsynyt managerin päässä.

HEMMETTI TEHÄN OOTTE AIVAN ALIVAJAITA!

LOL, TUKSU ON SALEE ITE TULLU KIRJOTTELEE NOI POSITIIVISET KOMMENTIT.. HAHAHAH. AINAHAN SE LUKEE ITESTÄÄN LÖÖPPEJÄ. LOL……….

Et viittisi oikeasti nolata itseäsi enempään ja häpäistä muiden biisejä. Etkö huomannut RMJ festareilla biisisi vastaanottoa? koita jo vähä tajuta että ihmiset ovat surullisia. Maailmanluokan artistit esittävät Michaelin biisejä, MUTTA ET SINÄ.

”Eikö Tukiainen osaa antaa edes vainajien olla rauhassa? Mielestäni tuo menee jo hyvänmaunrajojen ulkopuolelle, että HÄN esittäisi tribuuttikappaleen Michael Jacksonin muistolle.”

Kaunis ajatus, Johanna varmasti samalla tavalla julkisuuden kolhimana tähtenä osaa tulkita Jackon kappaleita parhaiten!

Eieiei, Toivottavasti tantta ei oikeasti tee sitä. Nyt puhutaan kuitenkin kahdesta hieman eri tason ”muusikosta”. Heittomerkit lisätty Tukiaisen takia.

Jos tällä tripuutilla on tarkoitus muistaa Jacksonin lapsiinsekaantumispuolta, niin Tuksu on ihan oikea henkilö häpäisemään kiistanalaista artistia.

Joku raja silti näissäkin asioissa…

PLIIS JOHANNA ESITÄ MOONWALK ENS KEIKALLASI!!! KUNNIANOSOITUS TANSSIJALTA TOISELLE!!!

Hei irma! sähän et jumalauta rupee yrittää kunnioittaa Michaelia sun omilla biiseilläs jumalauta, jätkähän kääntyy haudassaan sen jälkeen. Lopeta suosiolla heti alkuunsa toi pelleily tän asian kanssa. Jos haluut kunnioittaa Michaelia niin poistu julkisuudesta ja pakene uralin vuorille.

”Johanna Tukiainen ja M.Jackson ovat molemmat tuoneet kauneutta ja lämpöä tuhansien ihmisten elämään. En pidä hassumpana ideana, että Johanna tekisi kauniin ja herkän laulun Jacksonin muistolle.”

Miten niin Tuksu on tuonu kauneutta ja lämpöä elämään? Nauran sille ja sulle joka noin ajattelet :DDDDDDD

JOHANNA TUKIAINEN YRITTÄÄ HÄPÄISTÄ MICHAEL JACKSONIN, POPIN KUNINKAAN, MOONWALKIN TEKIJÄN, POP-IKONIN, RAKASTETUN IHMISEN, MUISTON. LOPETA JOHANNA, JÄTÄ JACKO RAUHAAN VOI JUMALAUTA!!!

Johanna Tukiainen ja M.Jackson ovat molemmat tuoneet kauneutta ja lämpöä tuhansien ihmisten elämään. En pidä hassumpana ideana, että Johanna tekisi kauniin ja herkän laulun Jacksonin muistolle.

Kumpikin on kärsinyt paljon tässä maailmassa, joten Johannalla on ehkä kyky ymmärtää Michaelin tuntemuksia ja välittää asia laulullaan. Toivotan onnea projektille ja toivon voivani ostaa kappaleen iTunes-palvelusta.

Johanna ja tuija järvinen. Miksi pitää aina matkia muita? eikö ole mitään omaa juttua. Meillä on jo miksausta valmis biisi Jacksonista ja te matkitte sitä samaa. Ero on siinä että meillä on oikea laulaja. Mietippä sitä.

johanna ja tuija ovat molemmat uskomattoman hyvännäköisiä naisia
johanna 30v ja tuija jo peräti kohta 50!!! Hei miettikääs sitä!

ei jumalauta… sehän on ennemminkin häpäisy eikä tribuutti jos tämä tyrkky meinaa jotain asiaan liittyvää laulaa…!!!!!

johannakin on tässäkin kuvassa kaunis? HAH HAH Silmät kierossa ja viinan turvottama naama jota antiikkilaastilla yritetty peittää. Lähtis niiden pizza demonien kanssa vaikka vittuun täältä vaikka sinne maijamiin ha hah tosin sinne ei varmasti ole asiaa.

no on tuksulla pokkaa! tämän voisin vielä ymmärtää JOS tukiainen osaisi laulaa mutta kun ei vain osaa! sehän olisin hienon miehen pilkkausta jos tuksu päästettäis hänestä laulamaan.. huh huh

Johanna on tässä(kin) kuvassa kaunis.
Ei ihme että läskiperse ämmiä suomalaisia vituttaa ja täällä angstaavat kuin pahemmanluokan teinit.
OIkeesti näädät on yh-mammoja keravan lähiöistä. Pentu huutaa rattaissa ja äitiä vituttaa kun ei oo yhtä hyvin säilynyt kuin Johanna kolmekymppisenä.
HAHAH!!

MITEN TUKSU KEHTAA?
Tuksu, jätä meidät suomalaiset ja etenkin Jacko rauhaan!
SÄ ET OSAA LAULAA JA SÄ OOT PELLE!

Voihan taivaan talikynttilät!

Joo, ei todellakaan, en aio tässä Johannaa tuomita vaan teitä apinanraivolla Tuksua vastaan käyviä ihmisiä.

Mikä ihme teitä mättää!!!!!!! Miten te jaksatte noin paljon toisen tekemisistä ottaa kipinää.

Miettikää!! Teidän agressioittenne ooikea osoite on psykiatri.

Tämä maailma ei kerro Tukiaisesta paljon mutta teistä lukijat se kertoo paljon enemmän.

tuksuhan se ite taas täällä kirjoittelemassa,eikö sulla ole mitään päässä muuta kuin kusta?

Hyvä Johanna hyvä että jotkut vielä jaksaa tsempata vaikka on näin paha lama ja kaikkea muuta pahaa. Kateelliset ihmiset haukkuvat vaikka oletkin valo pilkku tässä synkässä arjen raatamisessa. Jaksamisia sulle. Olimme katsomassa lööppijulkkista ja mielestämme oli ihan hirveätä että jotkut olivat niin ilkeitä että näyttivät keskisormea. Heillä ei varmasti olisi pokkaa esiintyä isolla lavalla! Me hurrasimme sinulle ja toivomme nyt lisää keikkoja. HYVÄÄ KESÄÄ!

tuksu vois mun puolesta mennä viroon, samanlainen juntti ku ne! (kun virolaisia antaa asiakaspalvelua niin mikää ei ole hyvin tai sit pitää vittuila).

Sinne vois jäädä ja kirjoittaa sinne niitä blogeja ja oppis kielen niin ei tarttis aina suomalaisia kiusata.

VITTU MITÄ PASKAA!!! RAHANAHNEITA PASKOJA. MITEN JOKU VOI KEHTAA!

Vai on virossa tanssittu lööppijulkkiksen tahtiin.

Levyähän ei ole mistään saatavissa, niin epäilen, että Tuija on sen mukanaan vienyt sen sinne virolaiseen diskoon. Tiskijukka on asiasta mitään tietämättä sitä sitten soitellut, ja umpihumalaiset suomalaiset ovat pitäneet tuksun kustannuksella kivaa:D

Tuskinpa vaan Vexi Salmi suostuu. Hänellä on sentään sen verran hienoa uraa takanaan, älyä ja sharmia, ettei halua ryvettää nimeään sotkeutumalla Tuksun touhuihin!

päivän parhaat naurut… kiitos siitä

olisiko mahdollista saada tuksu ja masa vetää yhteiskeikkaa?

Onko pakko aloittaa heti Jackon HÄPÄISY!
Ei maailmassa ole KETÄÄN henkilöä joka voisi enemmän Jackoa häpäistä kuin TUKSU!
Myötähäpeän määrä on SUURI!
Ja sensaatiolehti HYMY on yllättäen pistämässä voiteita rattaisiin.
EN IKINÄ ENÄÄ KOSKAAN osta Hymy lehteä, ja en mitään heidän julkaisijansa tuottamaa lehteä.

Toivottavasti Vexillä on senverran päässä järkeä ettei lähde tälläiseen törkeään temppuiluun mukaan.

Tuksu voisi tehdä maallensa palveluksen ja muuttaa jonnekkin muualle, mahdollisimman kauas.

Hävettää edes lukea tällaista juttua.. HÄVETKÄÄ!

Voi olla hyväkin asia. Jospa M.J herää henkiin samalla, kun kääntyy haudassa.

Vähän on rahastamisen makua. Minä ja Esa ei kyllä pidetä tästä.

Eikö Tukiainen osaa antaa edes vainajien olla rauhassa? Mielestäni tuo menee jo hyvänmaunrajojen ulkopuolelle, että HÄN esittäisi tribuuttikappaleen Michael Jacksonin muistolle.

Jos oot tosiaa noin sinisilmänen ja tekopyhä ni eihän sille mitään voi. Ja must on aika epäkypsää alkaa tässä kehottaa mua itteeni tappamaan. Itseasias tosi törkeetä. Ei vissii järki päätä pakota?

Millähän tavalla se, että tuksu muistaa jaksonia on huonompi asia kuin sun ja niiden MUIDEN muistamiset
vedä ittes

Eikö tämäkin turhake voisi jättää edes kuolleet rauhaan?
Tämä uutinen sai minut ja MONET muut voimaan pahoin. Joku raja sillä median huoraamisellakin pitää olla prkl!

Oma kommentti