Uutta miestä kaipaava Saana Parviainen: ”Olo on niin yksinäinen…”

Saana ParviainenSaana Parviainen bloggaa tällä kertaa yksinäisyydestään ja sinkkuutensa ongelmista.

-Katsoin televisiosta elokuvan ”Pihalla”, ja tajusin kuinka paljon kaipaan miestä arkeeni. Haluan ja kaipaan tasaista parisuhdetta jossa voin jakaa arjen toisen kanssa iloineen ja suruineen. Mutta olen niin hukassa. En tiedä oikein itsekään mitä haluan elämältäni. Tai minkälaisen miehen haluan, mimmi kirjoittaa.

-Usein olo on niin yksinäinen. Mutta kai tämä sinkkuna oleminen on tarpeen, jotta voin hoitaa itseni kuntoon terapiassani. Etten elä jonkun toisen kautta. Haluan voida itse niin hyvin, ettei tasapainoisuuteni rakennu jonkun toisen ihmisen varaan. Se toinen ihminen tulee siihen kun kaikki muu on kunnossa.

Saanan blogia on muuten aikanaan väitetty Jussi Parviaisen kirjoittamaksi tekstien sujuvuuden vuoksi. Epäilyksiltä katosi nyt pohja, sillä Jussi on psykiatrisella vuodeosastolla hoidossa.

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jussi Parviainen, Saana Parviainen, sinkku, yksinäisyys

Kommentit

Saana kirjoittaa uusimmassa blogissaan kuinka kukaan ei voi ”täyttää hänen reikäänsä”… No enpä yhtään ihmettele

Buahahaa ei ole tosi! Siis epätasapainoisempaa ihmistä kuin Saana voi vaan etsiä. Jätti aviomiehensäkin ainakin 10 kertaa sen kahden kuukauden avioliiton aikana. Ja voih… että erossa on ehditty olla tuskin kuukausi, niin nyt jo surkuttelee kamalaa yksinäisyyttään. Pitisi nyt vaan äkkiä päästä jakamaan sitä reikäänsä niin ei olisi niin yksinäinen…

Saana ei halua julkisuuteen? Hah, sisksihän kertoi naineensa jussin sanan kaikissa merkitykseissä alunperinkin.. villi veikkaus,että kuvat piparista levitettii myös yhteistuumiin.. saana informoi kaiken minkä tekee mediaan, sekä ei ole julkisuus hakoisuutta se?

mene kontallesi pornomessuille, niin eiköhän joku uusi Lothari junttaa jöötin sisään.

Miten Saana on ”julkisuushakuinen”? Jos lukisitte blogia, tietäisitte, että siellä Saana usein kertoo haluavansa kirjoittaa itseänsä varten ja usein kiittelee lukijoitaan ihanasta palautteesta, jonka takia jatkaa kirjoittamista. Miten hän on syyllinen siihen, että jonkun roskalehden toimittaja lukee blogit ja ”uutisoi” ne tänne?

Saana ei ole sarjaa Tuksu-Aitolehti-Kalinainen, jos ette usko, lukekaa blogia. Ero on päivänselvä…

Hmmmm… Kyllä näillä näytöillä varmasti on monia miehiä oven takana ja kaikilla vain puhdas sydän ja syli täynnä rakkautta tarjolla. Ilman taka-ajatuksia. Saana on juuri sellaisen naisen perikuva, josta kaikki ”tasaisesta” parisuhteesta haaveilevat miehet unelmoivat jakaakseen hänen kanssaan ”arjen ilot ja surut”.

Saana kirjoittaa: ”-Katsoin televisiosta elokuvan ”Pihalla”, ja tajusin kuinka paljon kaipaan miestä arkeeni.” Toivottavasti oivalsit elokuvasta myös sen, kuinka PIHALLA itse olet. Oppia ikä kaikki.

Oksettavaa: en yhtään ihmettele että olet.:D hehehe 😉

Julkisuus meni sinun osastasi jo ohi, ei kiinsta ketään kun tuli ero Parviaisen kanssa

Kyllä nyt paistaa todella kirkkaasti läpi tän tytön julkisuushaku…(sairastuneen)ihmisen kustannuksella.HÄPEÄ SAANA NYT JO JOS OSAAT.

Voi jumal****. Minä olen ollut yksinäinen kohta 20 vuotta. Ei ole kumppania. Mitä tämä ”nainen” oikein luulee itsestään?

Oma kommentti