Vääryys: Pensseli-sedän luoja nettosi nolla euroa!

Pensseli-setä eli Suomessakin vieraillut Ebdo Mihemed on ollut pikkujoulukauden supervillitys. YouTube-hittiä on ladattu jo lähes puolitoista miljoonaa kertaa!

Kaikki lähti siitä, kun suomalainen netinkäyttäjä, nimimerkki TheKassitus, näki syyrialaisen häälaulajan videon ja innostui tekstittämään sen huumoripohjalta suomeksi.

Hymy kertoi asiasta ensimmäisten joukossa jo 4.9.2009, ja myöhemmin myös valtamedia tarttui aiheeseen.

TheKassitus tuskin tajusi, millaiseen viihdesuoneen hän osuisi tekstittäessään biisin uudelleen. Ebdo Mihemed tuotiin Suomeen esiintymään, lehdet ja televisio haastattelivat häntä, ja YouTuben katsojamäärät senkun paisuivat.

Monissa pikkujouluissa lauletaan nyt riemulla TheKassituksen sanoitusta, josta tekijä itse ei ole hyötynyt senttiäkään. Hän on tyytynyt seuraamaan hiljaa sivusta, miten media vie ja tekijä saa vikistä.

Hymy ehdottaa julkisesti TheKassitukselle, että tämä ottaisi yhteyttä lehtemme toimitukseen.

-Kerroimme ensimetreillä biisistäsi, ja annammekin siksi mielellämme Pensseli-sedän todelliselle luojalle kasvot. Palkitsemme sinut myös armottomasta pikkujouluhitistäsi! lupaa Hymyn toimituspäällikkö J-T Tuomela.

Biisi tuolla:

https://www.youtube.com/watch?v=Lo_edXUlrT8

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pensseli-setä, TheKassitus

Kommentit

YouTuben idea on siinä, että sinne ladataan videoita ilmaiseksi ja niitä saa katsoa ilmaiseksi. Kaipa pensselisedän ”Luoja” on tehnyt videon hupimielessä, ei rikastumismielessä 🙂

Toivottavasti hän ei ota yhteyttä Hymyyn, on paljon jännittävämpää latailla netistä anonyymin henkilön lähettämiä teoksia, kuin tietää tyypistä kaikki taivaan ja maan välillä. Tätähän Hymykin kai ajaa takaa, ”meitä” nimittäin kiinnostaa millaisia luurankoja pensselisedän luojan kaapista löytyy tai vaihtoehtoisesti surkea lapsuus/nuoruus.

Taisipa Hymy tehdä Kola Ollistakin muinoin juttua 😉

Kommentoijalle 9 tiedoksi: tietosi ovat vääriä. Katso Pensseli-sedän YouTube-videon ohesta järjestys. Hesari kirjoitti vasta useita viikkoja Hymyn jälkeen. Klikkaamalla käyttäjän TheKassitus more info -painikkeesta, sinäkin saat vähän enemmän tietoa.

Hymy 1.joukossa ja pyh. Kyllähän se Hesarin kuukausiliitteestä lähti. Koskaan en enää eksy tänne roskaan!

Ei pätkääkään hauskaa tuo! Rivous ei ole samaa kuin huumori. ”Pensselisetä” vaikutti sympaattiselta ja hauskalta. Mutta kyllä minua hävetti! Aivan kuin joku junttisuomalainen olisi heittänyt sontaa kaunista häälaulua laulavan päälle, ja muut juntit höröttävät vieressä. ”Voi, että meillä on lystiä!” Ja ÄO olikaan mitä? Ei mitään palkitsemista ”paskarunoilijalle”, mieluummin piiskaa.
p.s.Miten puhtoiselta Syyrian mies vaikuttikaan härskien äijien keskellä.

”Mä ihmettelen koko juttua. Lapsellista nausreskella muutamille ns. tuhmille sanoille..Ainakaan kovin korkeaa sivistystasoa ei ole ihmisillä, jotka tälle videoille riekkuvat.”

Ei taida olla sit suomi kovin sivistynyt kansa kun yli kolmasosa suomalaisista käynyt videon tuubissa katsomassa.

”Lapsellista nausreskella muutamille ns. tuhmille sanoille..Ainakaan kovin korkeaa sivistystasoa ei ole ihmisillä, jotka tälle videoille riekkuvat.”

Ja pyh! Kaikkein lapsellisinta on se, että yrittää piilotella omaa lapsellisuuttaan ja syyttää muita lapsellisuudesta. Ja ne ”tuhmat” sanat on vain pieni osa videon hauskuudesta. Ja jos sivistys tarkoittaa tylsämielisyyttä, niin taitaapa olla järkevämpää pysyä sivistymättömänä.

ei tuossa nyt mitään eriskummallista ole. mä voin kans suomennella mieheni kuuntelemia lauluja täällä päivästä toiseen..päästänkö meki salmisten bileisiin? ja voin mä hymyllekkin niitä lähettää, saatte ihan ilmatteeksi 😀

Mä ihmettelen koko juttua. Lapsellista nausreskella muutamille ns. tuhmille sanoille..Ainakaan kovin korkeaa sivistystasoa ei ole ihmisillä, jotka tälle videoille riekkuvat.

Ei hymyllä mitään sydäntä ole vaan haluaa tienata lisää myymällä ”kuvaa” kyseisestä tekijästä!

Nimenomaan! Hyvä, Hymyllä on sentään sydäntä. Mahtais vituttaa, kun joutuu vaan sivustaseuraajaks.

Hieno idea Hymyltä palkita tuo kaveri, kyllä hän tästä jotain tosiaan ansaitseekin!

Oma kommentti