Vaikeasta masennuksesta ja itsemurhayrityksestä toipunut laulaja Bablo: ”Neljäs avioliitto pelasti henkeni!”

Laulaja Bablo alias Marko Junnilainen, 53, tilittää elämänsä rankinta aikaa painetun Hymyn haastattelussa ”luottotoimittaja” Kai Merilälle.

– Ilman nykyistä rakasta vaimoani olisin ollut jo kolme vuotta sitten mullissa, hän läväyttää ihan suoraan.

Iisalmesta kotoisin oleva muusikko löi itsensä läpi 1990-luvun lama-Suomessa hiteillään Taivas sinivalkoinen ja Reissumies. Viimeksi mainitun laulun lentoa siivitti radiosoiton lisäksi leipäaiheinen televisiomainos. Alkoi tulla keikkaa, alkoi tulla rahaa.

Sitten kuvaan astui varsinkin taiteilijoiden keskuudessa vahvasti vaikuttava houkutus, eli kuningas alkoholi.

Bablon suuri suosio ja tuhannet keikat alkoivat syödä miestä raskaasti sisältäpäin. Laulajalla alkoi kulua viinaa koko ajan enemmän ja enemmän. Samalla miehen mielenterveys alkoi oirehtia. Sitä hoidettiin tietenkin isommalla viina-annoksella. Kärrynpyörä oli valmis.

Nyt mies kertoo tarinansa painetussa Hymyssä.

– Tämä on varmasti mun viimeinen mahdollisuuteni elää kunnollista elämää. Sen on mahdollistanut etenkin rakas vaimoni. Neljäs avioliitto toden sanoo, hyvinvoiva Bablo vinkkaa silmäänsä.

Mies ei ole hevillä oppinut.

Vuonna 2006 Bablo sai kolmannen sydänkohtauksen, joka vei miehen jälleen leikkaussaliin.

– Se pelästytti sen verran jo kovasti, että tein päätöksen lopettaa viinan kanssa läträämisen. Ryhdyin myös kuntoilemaan aktiivisesti. Elin terveellisesti ilman päihteitä seuraavat kymmenen vuotta. Mulla on kaiken lisäksi sukurasitteena sepelvaltimosairaus ja korkea kolesteroli, joihin olen syönyt jo vuosia lääkkeitä.

Sitten viinapiru nosti jälleen päätään ja Bablo ajautui takaisin vanhoihin pahoihin tapoihinsa…

Kuuntele aiheesta syntynyt laulu, Murtumaton:

Teksti:Hymyn toimitus, Kai Merilä
Avainsanat: Bablo, Marko Junnilainen

Kommentit

Oma kommentti