Vain Hymyssä! Tältä näyttävät BB-Marian kohutut alastonkuvat – klikkaa tänne!

Maria KalhoMaria KalhoMaria Kalho otti ja piipahti BB:ssä, ei päässyt taloon edes oikeaksi asukkaaksi, mutta on silti kovasti tunkemassa julkisuuden valokeilaan.

Niinpä kauniskasvoinen Maria päättikin vaihtaa strategiaa ja hankki Tallinnasta kaksi silikonista joululahjaa itselleen. Nyt hän poseeraa antaumuksella Hymy-lehden rohkeissa kuvissa. Tästä tytöstä tullaan vielä kuulemaan paljon, vai tullaanko?

Marian tissisoppa oli alkujaan varsin erikoinen mediatapahtuma. Hän lupautui esittelemään silikoninsa Hymyssä, mutta pyörsikin sitten mielensä ja halusi tehdä yhteistyötä vielä melko tuntemattoman Egorazzi-nettisivuston kanssa.

-Olin kokematon ja otin todesta nettisivuston tekemän tarjouksen. Egorazzin vetäjät lupailivat minulle ummet ja lammet ja myös silikonirinnat. He imartelivat minua ja kutsuivat juhlimaan. Eipä aikaakaan, kun nimeni oli alla sopimuksessa, Maria valittaa Hymyssä.

Leikkaus ei kuitenkaan toteutunut nettisivujen kautta. Kukapa tietää, vaikka koko rumba olisi ollut viekkaan kaunottaren julkisuuskikka.

Lue lisää Marian syvällisistä ajatuksista Hymyn tammikuun numerosta. Lehdessä myös kosolti lisää huikeita kuvia!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Maria Kalho

Kommentit

eikä… Nuo ”tissit” on rummimat silikonit ikinä mitä oon nähny. niin epä muotoset!! Eiks sitä täytettä kuulu laittaa nännin alapuolelle enemmän ku tohon ylös!? Noh ruma akka tarvii rumat tissit. 🙂

Onkohan noi täytetty heliumilla kun ne pyrkii ylöspäin:)?.

Nuo tissit on täytetty jossain Viipurin esikaupungissa hintaan 200 juroa tötterö. Surkeat viritykset. Tyttö tyhmä kuin saapas.

vuohenpaskaa noi tissit sanon minä.. Ihan hirviän näköset törröttimet! Hanki apua… ja jostai muualta ku virosta..

LISÄÄ TÄYTETTÄ KIITOS; ON IHAN LIIAN PIENET VIELÄ.

Ikävää kun nuori nainen alkaa näyttämään enemmän shemalelta leikkauksen jälkeen.
nytpä sitten alkaa korjaus rumba—odotellaan lopputulosta.

Ehottoman hyvät siliikoni tissit meikä poika tykkää Toivottavasti nähdään bb Maria tulevaisuudessa vielä paljastavimmissa muoti kuvissa hymy lehdessä on nimittäin naisella potenttiaalia erootiikka alalla. Vaimo materiaalia !!!!!!!!!!!!!!!!111

Kiitos näistä kuvista voisin muutaman huomion antaaEnsinnäkin on kapia takamus.Tykkään henkilö kohtaisesti enemmä vähän leviämmästä naisen muotoista.Rinnat saisivat olla isommat, mutta ihan oikealla polulla bb mari on! tsemppiä mallin uralle! tulehan käymään ylivieskaan!

Kyllä sä 47:a selviät järkytyksestäs, ja hyvää alkanutta vuotta.

Onks tossa vasemassa olkapäässä kolmas nänni vai mikä se on?

tuli oksennus kun katsoin noita kuvia. hirveää! tyhjäpää näyttää alastoman vartalon ja kuvittelee olevansa jotain vaikka ei ole muuta kuin turhanpäiväinen idiootti.

Yök…jo on kamalat rinnat.Itselläni kaksi lasta synnyttäneellä ja imettäneellä miljoona kertaa kauniimmat.

Hah, nimimerkki: Kitty ”Marian paras kaveri vai onko peräti itse Maria”. Tuo ylläoleva on ketjun PARAS viesti. Ei paista läpi, ei.

Silikoneilla kestää n. 6 kuukautta laskeutua. Alussa ne on paljon muovisemman oloiset kun lopulta. Niitä voi valita eri malleja, ja kaikki ei halua ”luonnollisen näköisiä riipputissejä”. Mitä äiti ja sen häpeä liittyy tähän ketjuun, en ymmärrä yhtään. Eihän toi Maria nyt ole muuta kun esiintynyt alastonkuvissa. Helvetin hurskastelijat.

Ja ihmisen ulkonäöstä on päätetelty älykkyysosamääräkin. Säälittävää haukkua tässä ketjussa kaunista tyttöä. Jumalattoman viisaita kaunottaria Hymyn lukijat ainakin kommenteista päätellen itse ovat…

Rintalihakset mutta todella kauniit kasvot. Ihan kuin Pamela.

Onpa oudon näköiset, niin kuin joku sanoi: rintalihakset. Silikonit näyttävät vaatteiden kanssa ihan ok mutta tässä jälleen hyvä esimerkki, että ilman vaatetta rumat. Vähän on yritettykin toisessa kuvassa peittää hiuksilla.

Niinhän nuo näytti olevan kuin puolikkaat pienen puoleiset melonit olis liimattu ihan liian ylös. Rumat oli. Nätimpiäkin silkkareita on nähty. Ja kohta tämä diiva sitten on pienennyttämässä tai poistamassa meloneitaan. Ja taas luetaan….
Näitä tyrkkyjä on joka sormelle, ja ylikin vielä, samaa sarjaa kuin Tukiainen.
Järki kaukana tai jäässä näillä pakkasilla. Jos tällä naisella olis vähän järkevämmät jutut, vois ottaa ihan erilailla nämäkin kuvat, mut jos eletään ihan out koko ajan, ei voi muuta vaatia. Voi jukra kohta on nakulla kipeät hartiat ja selkä paskana, kokemusta on.

Raukka riepu ETKÖ OSAA HÄVETÄ EDES ETPÄ OSAA MITÄÄN MUUTAKAAN YÖÖÖÖÖKK,TYHMÄÄKIN TYHMEMPI TOLLO

Mulle Maria sanoi noin vuosi sitten ettei oo ollu miesten kanssa vielä sillai.
Suostui kyllä alasti sänkyyn silloinkin.

Kivaa on naureskella noiden tavistyrkkyjen eriparia olevia erikokoisia karseita palleroita näin naturel 85D tissieni hytkyessä. Kroppakin tuolla on täysin roikkuva ja ihrainen + treenaamaton, aika järkkyä katsottavaa noinkin nuorella henkilöllä.

Säälittävien moukkien vaan pitää päästä julkisuuteen hinnalla millä hyvänsä. Toista se on meillä oikeasti ”jotain” omistavilla, mutta ehkäpä tuollaiset on sitten hyvää viihdettä, itseäni kyllä tuokin tusinakama lähinnä säälittää.

Nyt on kyllä ihan pakko ostaa tammikuun hymy,ihan sairaan seksikäs maria,vartalo kasvot saavat täyden kympin

Ei taida mallikeikkoja olla kun rinnatkin pitää hankkia Hymyn sivuilla nakuna poseeraamalla.

Marialla on varmasti ollu ennen leikkausta oikein kauniit pienet rinnat, nyt hymyn maksamien parhaiden virolaisten kauneuskirurgien jälkeen näyttää lähinnä siltä, että marialla on rintalihakset.

En tajuu.

Naama kuin nasaretin vaakuna, ei sitä pallotisseillä korvata.

Okei, korvataan jonkun verran.

Aah, mukavat tissit, paremmat kuin noiden kateellisten haukkumat (ite omistavat riipputissit). Runko ajettava, ihan ok.

Lisää rohkeita tissikuvia vaan esille. Kateelliset riipputissiakat täällä haukkuu hyvärunkoista kissaa. Silikonitissejä on mukava puristella.

Aaaahahhahahahahahahaaa….onko mitään enemmän naurettavampaa tullut koskaan nähtyä…tämä akka on aivan HANURISTA ja on aivan totaalisen tyhmä…siis TYHMÄ. Päässä ei ole mitään…ei yhtään mitään joten pitää kompensoida tisseillä jotka eivät ole aidot ja jotka vielä näyttävät perseestä revityiltä. Ahahahahahahaa…kyllä naurattaa katsoa noita kuvia, kusethan tässä tulee pian housuun…ahahahahahaaa

tolle kauheudelle sopis burkha paremmin kun hyvin. ei jessus mitä urpoilua.

mistä nämä suomalais naiset saa noin järkyttävän näkösiä silikooni tissejä

Kustantaisko Hymy minulle uudet leegot, niin voin esitellä niitä sitten sivuillanne. En kyllä oo mistään bb ohjelmasta tuttu, joten taidan velliä syödä jatkossakin.

Syvälliset ajatukset ? Olisko vihdoin tajunnut, että kyllä, helsinki kuuluu suomeen, eikä se ole ahvenanmaata.

Ei pahalla, mutta ei noita porsaita tisseiksi oikein voi kutsua.

Hienon näköisiä on kyllä nuo halpisklinikoilla muovaillut tissit, ihan omituisen muotoiset pallot ja nännit on ihan missä sattuu. Ei ole tämänkään tytön leikkaus onnistunut juuri sen paremmin kuin Hennallakaan.

ja mitähän ”syvällisiä” ajatuksia tuolla onkaan…..

ja mitähän ”syvällisiä” ajatuksia tuolla onkaan…..

Onpa rumat ”rinnat” hyi helvetti. Kyllä sitä julkisuuden eteen pilaa ruumiinsa ja mielensä! … ja mitkä hiton ”kohutut” kuvat?

ei olisi kannattanu, yhtä rumat nuokin on kun kaikilla muillakin Tallinnan halpaklinikalla käyneillä. Luonnottomat ja nännitkin eri tasossa, meni kroppa pilalle.

RUMAT HYI !!!!!!!!!!!

voi voi kun yritetään taas väkisin julkisuuteen kohta tulee kaikennäkösiä syytteitä niinku muillekkin wannabe bb julkkiksille

HYI!!!!!!!!!!!!!!

Jaahas, on käyty Kalinaisen kanssa samalla halpisklinikalla. Samalla tavalla näkyy kumipallotissit töröttävän luonnottomasti tanassa kuin tällä toisella tyhjäntoimittajalla. Miten voi ihminen olla näin tyhmä.

Hyyyyyyyyyyyyyi, tollaset nuolenkärjet ei näytä enää hyvältä

Hyyyyyyyyyyyyyi, tollaset nuolenkärjet ei näytä enää hyvältä

Huonot puolet: tasapaksun oloinen kroppa ja taas rumat pallotissit

Hemmetin hyvät puolet: Miljardiziljardikertaa mielummin tätä katsoo kuin Tuksua ja kahdeksankymmentämiljoonaa kertaa mielummin kuin Hennaa.

Oma kommentti