Vanhasen viestiskandaalin uusin käänne: Myös Kanki-Kaikkonen tekstaili Dritalle!

Antti KaikkonenPääministeri Matti Vanhasen varjolla julkisuuteen runsas kuukausi sitten putkahtanut edellisten kuntavaalien ehdokas Drita Lulic näyttää tuntevan hyvin muitakin korkean tason poliitikkoja.

Hymyn tietojen mukaan Drita on tekstaillut, kirjoitellut sähköposteja ja jutellut internetin Facebookissa myös Keskustan kansanedustaja Antti ”Kanki” Kaikkosen kanssa.

-Drita on näytellyt tekstiviestiä, jossa Antti Kaikkonen kirjoittaa olevansa melkoinen pelimies, joka ei voi luonnolleen mitään, Hymyn tietolähde kertoo.

Asiayhteys ei ole tiedossa. Kaikkonen on naimisissa kansanedustaja Satu Taiveahon kanssa.

Antti Kaikkonen myönsi viestittelynsä Hymylle. Lue toukokuun Hymystä koko juttu, ja muun muassa se, mistä hyvin erikoisesta paikasta ”69-viesteistä järkyttynyt” Drita Lulic on sittemmin bongattu!

Seitsemän Päivää -lehdelle antamissaan kommenteissa Drita Lulic teilaa oma-aloitteisuutensa ja sysää vastuun viestittelystä Kaikkoselle. Hän kertoo pettyneensä Antin kommentteihin asiassa.

Lue toukokuun Hymy: Kuka vuoti viestit?

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Antti Kaikkonen, Drita Lulic, Kanki-Kaikkonen, Matti Vanhanen, Satu Taiveaho

Kommentit

Hymyn viimenumerossa 5/2009, kerrottiin Matti Vanhasesta ja mainittiin syntymäpäiväksi 04.01 -55. Wikipediassa kuitenkin sanotaan hänen syntymäpäiväkseen 04.11. -55. Kumpi mahtaa olla oikein?

Maahamme on syntynyt uusi ammattikunta naisista jotka myyvät sähköposti/tekstiviestejään lehdille. Luulevatko he todella että ihmiset voisivat arvostaa heitä joskus? Ja ennen kaikkea, löytävätkö koskaan itselleen miestä joka voisi heihin luottaa (myös suhteen päättymisen jälkeen)? Kaikki nämä kaupittelijanaiset ovat sinkkuja ja sinkkuina pysyvät.

Voi hitto, että tympii ja pistää vihaks nämä naiset, tyhmät/turhat julkkikset, jotka rahastaa tällaisilla jutuilla ja yrittää väkisin saada huomiota osakseen ja esittävät itse niiiiin viiatonta niiiiiin viatonta!!! Oksettaa ja hävettää niiden puolesta!!!

Suomalaiset miehet ylistävät virolaisia , venäläisiä ym. naisia naisellisiksi ja silmälle iloa tuottaviksi, mutta eivät osaa pitää näppejään erossa. Heille naisellinen olemus ja pukeutuminen on yhtä kuin saalis on vapaa.

Aika lailla näyttää miehiä vetävän puoleensa kireillä vaatteilla, näyttävillä meikeillä tuol kaupungilla… ei varmaan tyttö kilteimmästä päästä 🙂

satuin tuossa kuulemaan kun tämä ”tumma kaunotar” puhui suomea raflassa hyvin ymmärretysti. et mitähän se selittelee et muka ”hoono soomi” ni siks saatu väärä kuva hänen viesteistään vanhaselle. Pah… aika jännä tapa taas tämäkin saada julkisuutta hinnalla millä hyvänsä.

Pallo hei. Miten paljon sä ymmärrät julkisuudesta.

Ihanko totta sä urpo luulet että Kanki itte näitä esille tuo.

Lehti sen julkituo ja Kanki joutuu selitteleen.

Miksi näitä vanhoja asioita pitää kaivaa? Minusta tämmöset pitää käsitellä heti kun ne tapahtuu. Ollaan ilmeisesti julkisuuden kipeitä!

Tekstaritkaan eivät oikeuta korkonimeen ”Kanki”, joten turha innostua ja kehua. Tekstari on tekstari ja vain pano on pano!

Hyvä Kanki!

Oma kommentti