Vantaalla mainosongelma: Ulkomaalaiset pizzataksit eivät osaa lukea, tai sitten eivät vain välitä!

Hymy kertoi syyskuussa vantaalaisesessa kerrostaloyhtiössä puhjenneesta yhden miehen mielenosoituksesta. Asukas, joka oli nimenomaisesti kieltänyt mainonnan postiluukkuunsa, sai jatkuvasti pizzerioiden ja pikaruokaloiden mainoksia ja päätyi lopulta kirjoittamaan herjaavan lapun oveensa (juttu täällä).

Hymyyn otti yhteyttä aivan toisessa paikassa Vantaalla asuva kerrostaloasukas, joka tuskailee saman ongelman kanssa.

-Olen kieltänyt mainonnan, mutta aivan joka päivä tippuu postilaatikosta jonkun pizzerian mainos. Näitä pikaruokapaikkoja on syntynyt varsinkin tänne Itä-Vantaalle viime aikoina kuin sieniä sateella ja kilpailu tuntuu olevan kova, mies tuskailee.

Hänen tietojensa mukaan kotiinkuljetusalueet ulottuvat nykyisin entistä pidemmälle. Jopa yli kymmenen kilometrin päästä ollaan valmiita tuomaan pizzaa kotiin.

-Eihän tämä nyt mikään maailmanopun ongelma ole, mutta toisaalta pistää miettimään, että osaavatko nämä mainosten jakajat lukea vai eivätkö perskules vie vain välitä siitä mitä heille ohjeistetaan. Poikkeuksetta nämä mainokset ovat aina ulkomaalaisista pizzerioista, siitä ryhdyin miettimään tätä lukemisongelmaa, Hymyyn yhteyttä ottanut kirjoittaa.

-Että kun en halua mainoksia, niin en halua, ja sitä kunnioittavat kaikki suomalaisetkin jakajat, niin miksi eivät kaikki kunnioita!?

Seuraavaksi mies suunnittelee piirtävänsä oveensa lapun, jossa pizzan yli on vedetty rasti.

-Tai sitten viritän jonkun hiirenloukun luukkuun tai keksin jotain muuta näppärää.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: pizza, suomen kieli, mainos

Kommentit

Oma kommentti