Vapise Robin – tämän suomalaisen videota klikattiin YouTubessa 5 miljoonaa kertaa 4:ssä päivässä!

Bruno BürgerSuomalainen Bruno Bürger on osallistunut malli- ja laulukisoihin, mutta nyt hänen sinkkubiisinsä näyttää lyöneen itsensä läpi YouTubessa. Number One -nimistä tanssijytkettä on katsottu neljän päivän aikana hämmästyttävät 4,6 miljoonaa kertaa – joten tämä hätyyttelee jo pahasti teinitähti Robinin suosiota.

Mies ihmettelee suosiotaan Facebook-sivuillaan. Hän miettii, lieköhän kukaan suomalainen aiemmin päässyt YouTuben etusivulle. Hänen biisinsä siellä tänään komeili.

Bruno muistetaan viime vuoden Talent-ohjelmasta, jossa hän herkistytti kuulijat äitinsä muistolle laulamallaan kappaleella. Loppuvuodesta hän edusti Suomea Petri Lehtisen lisensoimassa Best Model of The World -mallikilpailussa Turkin Istanbulissa.

Video on kerännyt katsojia muun muassa Yhdysvalloissa. Täältä klippiin.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Petri Lehtinen, Best Model Of The World, Talent, Bruno Bürger

Kommentit

Videon kuvaaja todisti tällä laatunsa, huh. Kiva tausta biisissä.

Hihi, siellähän minä lahnana tanssahtelen 😀 Bruno on hyvä jätkä!

Lukekaa kommentit, nimenomaan Bruno Marsiksi luultu, siksi klikattu. Jos tekivät tahallaan, ihan nokkela juoni.

Ei tule dollareita klikkauksista. Klikkaamalla tulee…klikkauksia.

”klikkauksia voi ostaa”, ja joku Suomen peräkylän artistiko sitten pärjää ostokilvassa koko muun maailman onnenonkijoille?

siis biisi nyt on huono se on selväämut kui nolo toi video on? viis muijaa tanssii huonosti tyhjässä baarissa ja onpuettu venäläisen tarjoustalon vaatteisii

Helvetin kova poljenta. Takuuvarma klubijyrä. Diggaan!

kertokaas joku että montako niistä viidestä miljoonasta on klikannut sitä ”tykkää” nappia… niimpä niin, eiköhän porukka sitä vaan uteliaisuuttaan ole kattonu

Mies säästänyt rahaa ja ostanut Youtube-katsojaluvut, sekin on nykyään mahdollista. Surkea julkkistyrkky ja vielä surkeampi kappale.

Voi sitä suositota mitata myös mm. Facebookin virallisen ryhmän jäsenmäärällä. Brunolla niitä on 141, kun esim. Sepi Kumpulaisella jäsenmäärä on 252.

YouTube klikkauksia voi ostaa. Netissä on useita tällaisia ”markkinointipalveluja”.

Petri Lehtinen on tämän jätkän uralle auttanut. Pointsit siitä!

Tää klikkailu julkisuus alkaa olla todella naurettavaa touhua.

Veikkaan, että 4,6milj:sta katselukerrasta on haettu B.Mars nimistä artistia.

no on sitä Suomessa surkeammillakin suorituksilla saatu aikaan nettihypetystä, esim joka syksy yksi tai kaksi BB-tahvoa kerää tyhmien laumoilta kehuja

On kyl julkkis ku juutubes klikkaillaan videota ja katotaan se 10 sekuntia shaishea ja nauretaan.

Olen kyllä rehellisesti hyvin yllättynyt, sillä biisi ei kestä tarkastelua. Kauhea humppa.

Ajatus: Bruno Marsin siivellä tässä mennään ja klikkauksia on saatu.

Onhan noita suomalaisia ennenkin näkyny tuben etusivulla. Parempiakin kun tämä kura

Ja samaa mieltä ”rehellisen” kanssa että on aika paljon yritetty päästä julkisuuteen kaiken maailman kisoilla, mutta missään näissä ei ole kuitenkaan kovin pitkälle pötkitty.

Tsiisus mitä kakkaa! Video on surkea eikä kaveri kyllä osaa laulaa. 13-vuotias teinipoikakin laulaa paremmin. Taitaa jätkä luulla itsestään vähän liikoja :/ itse biisikään ei oikeen sytytä.

mitäköhä toi ei olis jo julkisuuden takia tehny? oli chatti kisaa, malli kisaa, talenttia, eikä missään noissa pärjänny. biisi on huono ja olen varma että käytetty jotakin vilunkia lukujen saamiseksi. ei kukaan tuosta voi pitää. ääntäkin muunneltu.

Oma kommentti