Vappu Pimiä paljasti, mitä hellittelynimiä käyttää aviomiehestään – kutsui rakastaan myös maailman nuorimman näköiseksi 50-vuotiaaksi

Vappu Pimiän Teemu-puoliso täytti tänään 50 vuotta. Suosikkijuontajan siippa tunnettiin pitkään Mysteerimiehenä, sillä hänen kasvojaan ei Vapun sometileillä näkynyt. Sittemmin Teemukin on tullut suurelle yleisölle tutuksi.

Vappu julkaisi tänään Instagramissa lukuisia kuvia rakkaastaan. Otosten ohessa on tunteellinen onnentoivotus, josta käy ilmi myös vaimon miehestään käyttämät hellittelynimet.

– Paljon onnea ja monia armorikkaita vuosia maailman rakkain Teemu, Tepe, Tepelindos, Teemucita, Raksu, Mystis! Olet maailman nuorimman näköinen 50-vuotias ja jos joku tuo sulle ryppyjä, on se varmaan sun kolme elämäsi naista, jotka rakastavat sinua ehdoitta, mutta joiden mielen kuohunnan kohteeksi myös säännöllisesti joudut. Olet meidän maadoittaja, turvasatama ja järjen ääni! Rakastetaan sua maailman ääriin ja odotetaan seuraavaa 50 vuotta rinnallasi!

Vappu kertoo lisäksi, että syntymäpäivää juhlistetaan perheen kesken Teemun toivomalla tavalla. Joulukuussa on sitten luvassa kunnon bileet isommalle joukolle.

Vapun julkaisemat kuvat alla. Lisää kuvia näet klikkaamalla nuolta oikealle.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: rakkaus, Vappu Pimiä, mies, aviomies, Teemu

Kommentit

Oma kommentti