Vares-kirjailija Reijo Mäki haukkui Mattiesko Hytösen!

Mattiesko HytönenKirjailija Reijo Mäki tylyttää Mattiesko Hytöstä, joka puolestaan on itsekin tunnettu tylyttäjä. Mäki lataa täyslaidallisen ”Hyttiesko Matosen” suuntaan Hymy-lehden helmikuun numerossa, johon hän on kirjoittanut erikoisen novelli-pakina-viritelmän nimeltä This is your Life, Hyttiesko Matonen.

Riemastuttavalla ”ylistyslaululla” tai paremminkin purkauksella on syntyjuurensa:

-Tietyssä kaveripiirissä, jossa istuu eri alojen taiteilijoita, on jo jonkin aikaa mietitty Hytösen kolumnien syvintä tarkoitusta. Mikä uutisarvo voi esimerkiksi julkisuuden naisten pissataukojen mittaamisella ravintola Teatterin pöydästä käsin olla? Mäki irvailee.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Mattiesko Hytönen, Reijo Mäki, Vares

Kommentit

Makeat naurut tosiaan sai, loistava kirjotus Mäeltä. Matti-Eskon kannattais vaihtaa nimeään, Hyttiesko Matonen kuvaa miestä täydellisesti.

Nykäsen Matti sanoi aivan oikein Hytösestä:Jätkä on kuin kuivunut oravan nahka.

Upeaa Reijo Mäki. Harvoin, jos koskaan olen nauranut yhtä makeasti.Lisää samanlaista. Jo yksin sun stoorin takia kannatti tilata Hymy

hyttieskomatonen,on itsekehuinen,ei mikään,nykyään.Ennen siit tykkäsin,mut nykyää,kun pitää koko ajan korostaa omaa tai tyyöystävän paremmuutta,ni on menny maku koko lommoposkeen.olen samaa mieltä nykäsen kans;näkliintyny orava.

Matti-Esko kostaa turun runkkarille. On oikein kirjoittaa paskaa mulkkiksista.Eikä vähiten lahjattomasta turkulais juoposta

Hytönen on todella kiltti kommenteissaan. Ei siellä repostella. Minä pidän siitä kuinka hytönen tuo nämä julkkikset tavallisen ihmisen tasolle. mm. Reijo Mäestä on TV:oon tehty dokumentteja joissa ylistetään, eikä mitään muuta. Sarkastisesti Hytönen kehuu kroppaansa ihan niin kuin nämä perseennuolemiseen tottuneet julkkikset kehuvat rajattomasti milloin mitäkin itsestään. Kyllähän siinä julkkista sapettaa kun se putoo sieltä minäminä-maailmastaan.

Jo on aika, että joku viitsii ja uskaltaa avata suunsa. Olen aina ihmetellyt, että millainen on mies, jonka ainoa elämäntehtävä näyttää olevan muiden ihmisten arvostelu ja nolaaminen. Mies rassukka ei kehu mitään muuta kuin omaa ”lihaksikasta” ja kuivettunuta kroppaansa. On siinä ylevä ja ihailtava elämänasenne, ei miestä voi muuta kuin sääliä.

Sitä tässä on ihmetelty jo pitkään, että mitä arvoa tosiaan on Matti-Eskon pilkallisilla kyttäyskolumneilla. Matti-Esko on ollut jo pitkään todella 2003.

Oma kommentti