Varkaat iskivät apteekkeihin ja tankkausautomaattiin viikonloppuna

Kristiinankaupungissa murtauduttiin tankkausautomaattiin ja Etelä-Pohjanmaalla varkaat murtautuivat apteekkeihin.

Sunnuntaina kello 02 aikoihin murtautui kaksi miestä Vimpelin apteekkiin, josta he varastivat lääkkeitä. Miehet poistuivat tapahtumapaikalta Oulusta varastetulla henkilöautolla.

Varastettu auto löytyi myöhemmin talon pihasta Vimpelistä ja samaisesta pihasta oli anastettu toinen henkilöauto. Pihasta anastettu auto löytyi sunnuntaina Pietarsaaresta.

Poliisilla on hyvä käsitys epäillyistä mutta heitä ei ole vielä kuultu asiassa. Myös Evijärvellä oli murtauduttu apteekkiin perjantaina kello 02 aikoihin ja poliisi epäilee, että samat miehet ovat sielläkin olleet liikkeellä, kertoo poliisi.fi.

Sunnuntaina kello 01.30 -aikoihin mursivat kaksi miestä tankkausautomaatin auki Metsälässä Kristiinankaupungissa. Tekijät ovat toiminnallaan aiheuttaneet mittavat vahingot automaatille. Poliisi pyytää ilmoittamaan tapaukseen liittyvistä havainnoista osoitteeseen vihjeet.pohjanmaa@poliisi.fi

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: apteekkeihin, apteekki, apteekkiin, bensa-asema, iski, iskivät, tankkausautomaatti, tankkausautomaattiin, varas, varkaat

Kommentit

Oma kommentti