Varo tämän teinitytön seksitarjousta – lue suomalainen sähköposti!

Prostituoitu ReettaJulkisuudessa on viime aikoina kerrottu huijaussähköposteista, joilla suomalaisilta seksinnälkäisiltä miehiltä yritetään huijata milloin mitäkin. Muutama päivä sitten kerroimme saldohuijauksista, mutta erilaisia variaatioita ilmenee pilvin pimein.

Hymyyn otti yhteyttä tamperelainen 30-vuotias mies, joka oli laittanut deitti-ilmoituksen suomi24-palstalle. Pian hän sai kuvalla, ja varsin kauniilla vieläpä, varustetun nuoren naisen vastausviestin. Siinä ehdotettiin tapaamista, mutta ongelmaksi muodostui neitokaisen huono taloudellinen tilanne. Nainen pyysi laittamaan itselleen rahaa matkalippuihin.

Poliisi varoittaa tämänkaltaisista huijauksista. Voi jopa olla niin, että viestejä tehtailee miespuolinen huijari. Rahan pyytäminen matkalippuihin ei ole uusi ilmiö, mutta se, että huijarit kalastelevat aktiivisesti miesten deitti-ilmoituksia netissä, on lisääntynyt. Tässä tamperelaisen saama sähköposti:

”Moi, mä oon Minde ja 19-v. Kuten huomaat kuvasta, en ole mikään rumilus. Harrastan zumbaa, käyn salilla kolmesti viikossa ja uin. Sun ilmoitus vaikutti mukavalta. Haen just sun kaltaista mukavaa ja tavallista miestä. Vanhempi pitää ehdottomasti olla. Mulla ei ole nyt puhelinta, kun se tippui veteen, eikä ole uutta heti varaa ostaa. Mutta sun ilmoitusta en voi jättää huomioimatta. Mitä mä teen? Nyt istun kirjastossa kirjoittamassa tätä, mutta ois tosi kiva tavata sut. Oisko sulla aikaa ensi viikonloppuna tai sitä seuraavana? Vastaa mulle, voin lukea vastaukset vasta ylihuomenna, kun tuun taas kirjastoon. (Tiedän, vaikeaa.) Jos haluat, niin mä voisin tulla tapaamaankin sua, mutta hitsi kun ei ole opiskelijana rahaa liiaksi. Jos haluaisit jeesiä, niin laita mulle matkalippuraha kirjeessä mun osoitteeseen Milla Hakkila, Poste restante, 01300 Vantaa. En usko että kadut. En ole TODELLAKAAN mikään feikki. Mä vaan en haluais päästää sua nyt käsistäni. Eiköhän me keksittäis jotain tosi kuumaa yhdessä, hih. T. Minde.”

Lisää huijauksista:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/voiko-kukaan-menna-nain-typeraan-seksihuijauslankaan-lue-suomalainen-sahkoposti

Kuva: Kuvituskuva

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: seksi, huijaus, raha, prostituutio, teini

Kommentit

Kiva kiva. Ensimmäinen virhe oli kertoa että harrastaa zumbaa, käy salilla ja uimassa, nää kaikki maksaa. Kympin luureja löytyy aina, ja mitä tulee matkustamiseen, yleensä etsitään tyyppiä kymmenen kilometrin säteeltä, ei mistään vitun 500 kilometrin päästä kun sinne ei pääse.Joo no mut tyhmiä miehiä on helppo juksata kuvalla, ja kertoa niille just ne sanat mitä ne haluaa kuulla…

Hyvä yritys. Oletteko miettineet miksi ao. kuvassa näkyvä nainen on selin näyttämättä kasvojaan? AIVAN!

kertokaa nyt ihmeessä pikku minden nimimerkki suomi24:ssa että muutkin pääsee katteleen sitä

hymy julkaisee tissikuvia ,vähän tummelista mainitsee ja dildosta,sensuuri iskee,syökää nakkia,hk.n nakkia,hahahah,

Ostan Mindelle älypuhelimen työttömyyskorvauksestani, jos jään työttömäksi. Hän voi antaa kaksoisveljelleni, joka on aina siellä missä Mindekin. Näin säästyy matkarahat.

Jos ei tunnista tuommoista huijausta, niin joutaaki tulla huijatuksi! Tämä maailma ei ole tyhmille kovin hyvä paikka.

Mä laitoin Millalle rahaa ja kirjeen postiin. Täytyy nyt opiskelijaa auttaa. Ostan hänelle uuden kännykän, niin yhteydenpito helpottuu. Me näemme ensi viikonloppuna. Odotan kovin. Hän oli nyt pohjoisessa ja matka etelään maksaa n. 350 euroa. Mutta seon pieni summa että näen Millan. Olen kohta onnellinen mies, maksoin muuten jo Millan puhelinlaskun. Kun hän saa uuden puhelimen, se on ladattu 200 eurolla puheaikaa. Olen kiltti ja herkkä mies.

ei vittu toi muija asuu samas osottees ku mä !!! poste restante, miksköhä mä en oo nähny sitä aiemmi

Sä et ny hiffaa. Kun joku sulle kirjoittaa kuule henkkoht viestin, niin sä oot myyty.

”puhelin tippui veteen” yksi klassisista jutuista, kun nuori tuhoaa luurinsa niin on saatava HETI uusi! ja kyllä tuosta näkee huijausviestiksi pitää osaa lukea eikä tuijjottaa sitä akkaa ja kuvitella asioita

2007 vastasin ilmoitukseen ja viime vuonna sain postia jossa valiteltiin ettei akaisemmin ole kerinnyt kirjoittamaan…keu keu

Kyl niistä idioottikytistäki kannattais varoittaa. Taitaa olla suomessa älykkyysosamääräkatto kytäks pääsemiseen. Valitettavasti. Sama hommahan on jenkeissä..

voin kertoo että tekevät hyvät massit typerillä suomalaisilla.
ei tarvi kuin valita tarpeeks epätoivosen nörtin kuva sieltä suomi24:sta ja laittaa tollanen viesti, niin hanat aukee kuin kaija koon biisissä, se on vissi.
kyllä suomalaiset yllättävän naiveja on.

Poliisi voisi yleisemminkin varoittaa ihmisiä heidän – siis ihmisten, ei poliisin – typeryydestään.

Oma kommentti