Varoitusviesti Johanna Tukiaisesta!

Tuija JärvinenJohanna TukiainenJohanna Tukiainen kertoo Seiskan-blogissaan ryhtyvänsä musiikkiyhteistyöhön julkkisristeilyisäntä Petri Lehtisen kanssa. Tuksun ex-manageri ja Lööppijulkkis-biisin tekijä Tuija Järvinen haluaa ohjeistaa ystäväänsä Lehtistä yhteistyöstä Tukiaisen kanssa. Hän on lähettänyt Hymyyn julkiseksi tarkoitetun viestinsä.

Hän tarkoittaa viestinsä varoitukseksi ja neuvoksi.

-Päätin tuoda faktat tiedoksi asiassa. Minä en ole millään muotoa mukana tässä kuviossa. Koskaan en tuota enää Tuksulle, mulle riitti, kiitti, Järvinen painottaa.

Tässä Tuijan varoitusviesti kokonaisuudessaan:

1) Mikäli tuotat Johannalle levyn, niin lisää taiteilijasopimukseen kohta: Tuotetta ei saa arvostella negatiivisesti julkisuudessa! Sakkopykälä mukaan.

Petri Lehtinen 220px2) Jos myyt keikkoja, niin normitaksa on 20-30 % Johannan bruttokeikasta. Aikoinaan Tuksu tarjosi minulle 10 prosenttia. Artistin ahneus?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Petri Lehtinen

Kommentit

Tuijalla on vielä soiva peli. Syntymämerkki, pieni luomi, löytyy vasemmasta häpyhuulesta.

Kirjoitanpa vielä senkin, että Järvinen väitti olevansa Geroniman manageri, mikä osoittautui valheeksi.
Ihmettelen siis suuresti, että tälläinen juttu, muka varoitusviesti Tuksusta, Järvisen suusta on edes julkaistu, Hymyssäkään.
Ahneus on se mitä olen Järvisestä tietää.

Järvinen on varmasti pettynyt kun ei päässyt ”rikastumaan” Tuksun kustannuksella ja saanut enempää julkisuutta. Ja Tuksua kuvataan hela tiden kymmeniä ja satoja kertoja ( kameralla) missä sitten liikkuukin. Järvisen pitää ottaa itse itsestään kuvia….kun ei enää mallinura loista…(facebookin kuva päivitys otettu itse) Mutta meitä on moneksi.

Vielä kerran:
Kalajoen keikka piti tehdä ilmaiseksi, joten 30 prosenttia keikkapalkkiosta on 0 euroa. Seuraavalla Järvisen keikalla Tuksu teki oharit ja taas jäi palkkiot saamatta. Tuotettu sinkku Lööppijulkkis oli CD-R levy omakustanne tulostetuin kansilehdin. Levyä yritettiin myydä postitse. Tuksu ei tehnyt kuin tappiota Järviselle joka luuli tekevänsä rahaa Tuksulla.

Tuottaminen ja keikkamyynti on kaksi ihan eri asiaa. 20-30% on ihan normaali keikkamyyntitaksa, 10% aika vähän. Joten Tuija puhuu ihan totta – ei hän halua tehdä hommia puoli-ilmaiseksi, kun keikkamyyntiin kuitenkin menee roimasti rahaa jo pelkästään puhelinlaskujen muodossa.

Radio NRJ:n lähetyksessä perjantaina 15.6. Petri Lehtinen sanoi, ettei ryhdy yhteistyöhön Tukiaisen kanssa:
http://www.nrj.fi/podcasts?id=2072281. Tukiainen oli itse ehdottanut yhteistyötä Facebookissa, aloite ei ollut tullut Petri Lehtiseltä, kuten Tukiainen blogissaan satuilee.

Tuijahan vitsin murjaisi! Paljonko tekee 30 prosenttia tuottajan palkkiota ilmaiseksi tehdystä Kalajoen keikasta? Toisella keikalla Tuksu teki oharit eikä Ikaalisten julkaisukeikalle edes aikonut tullakkaan. Lehtinen sen sijaan ei ole edes puhunut mistään tuottamisesta Tuksulle, koko homma on Tuksun höpöpuheita.

Oma kommentti