Vauhdikas kiinniotto Helsingissä: Ulkomaalaiset asuntovarkaat jäivät rysän päältä kiinni!

Poliisi otti kiinni kaksi ulkomaalaista miestä ja yhden naisen, joiden epäillään murtautuneen asuntoon Helsingin Bulevardilla.

Viereisen talon asukas näki murtautujat asunnon parvekkeella ja ilmoitti havainnostaan hätäkeskukseen. Poliisipartiot sulkivat ensiksi korttelin ulospääsytiet. Kaksi poliisipartiota ajoi ramppia ylös asuintalon pihalle, kun vastaan tuli kolme ilmoittajan kuvaukseen sopivaa henkilöä.

Poliisit huomattuaan yksi henkilöistä lähti juoksemaan poliisia karkuun ja jatkoi matkaansa poliisin käskytyksestä huolimatta. Poliisi sai hänet kuitenkin pienen pyrähdyksen jälkeen kiinni. Kaksi muuta henkilöä otettiin kiinni talon rappusilta.

Pakosalle lähteneen epäillyn hallusta löytyi urheilukassillinen murtovälineitä. Kolmikon hallusta löytyi murtovälineiden lisäksi myös käteistä rahaa ja koruja. Tutkinnassa on ilmennyt, että kolmikko on tullut Suomeen 8.4.2016 ja heidän epäillään murtautuneen parissa päivässä yhdeksään kerrostaloasuntoon Helsingissä. 20–24-vuotiaita rikoksista epäiltyjä vaaditaan vangittavaksi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, varkaus, asunto

Kommentit

Oma kommentti