Veikko ei myynyt tontteja venäläisille: Menetti 100 000 euroa!

tonttiVeikko Partanen Pusulasta ihmettelee, millä perusteella valtiovalta sallii myytävän maita ulkomaalaisille. Hänen mielestään kyse on väärästä EU-tulkinnasta.

Veikko laskee menettäneensä lähes 100 000 euroa, koska hän ei suostunut myymään rantatonttejaan venäläisille. Heitä oli oven takana lähes jonoksi asti.

Veikko toteaa, että hänen kotiväkensä on sotien tyrskyissä kahteen otteeseen ajettu Karjalasta pois.

-Sydän on katkeroitunut siitä. Tässä on vastavuoroisuudesta kysymys. Olisin valmis vaikka ostamaan kotimaitani takaisin Karjalasta, jos se vain onnistuisi.

Lue Veikon periaatteellisesta päätöksestä ja sitä seuranneista kuvioista joulukuun Hymystä.

Teksti: Hymy

Kommentit

juu ´fasistit ,,natsit uivat rahassa ,,,onneksi niistä vanhoista home korvista aika jättää….omistan maata ulkomailla ..ja siellä on sama vika vanhoilla jäärillä…ne eivät myy isänmaataan ,,,ennen kuin tukehtuvat siihen ! onnex olen sen verran nuori et ….jätän täs jyrki kataisen ynnä muut puu silmät eduskunnassa keittelemään hilloreseptejä….toivottavasti joskus tulee eduskuntaan kiintiö max 8 v ja ulos lumitöihin …vaikka eipä sillä niin välii ole…koska on aidan takana monesti vihreämpääkin? TV poliitikot on p…seestä

Nojaa. Mielestäni on hienoa että herra pitää periaatteistaan kiinni.

Tosin kalliiksi se tuli tälle herralle. Jokainen saa tehdä itse omalleen niin kuin haluaa mielestäni.

Höpöpöpö, Itse omistan Venäjällä suomalaisena maata ja asuntoja. Olen ylpeä siitä, että en ole ikinä penniäkään antanut suomalaisten veteraanien rahanruinauskeräyksiin. Nämä natsipellethän uivat rahassa.

Kiitos annoit arvon sotaveteraaneille ja sankari vanajille.

Siinä ne kaatuivat, nyt venäläinen kävelee maahan rahatukko kädessään ja liikemaailma kumartaa.
Toinen Setä 24 v. 4kk 18 päivää.
Ainoa Eno 24 v. 3kk ja 3 päivää.

Mitä tuhlausta.

Oikein Veikko.Ei Suomalainenkaan saa ryssistä mitään maita ostaa.Ei edes omaansa minkä ryssä on on Suomalaiselta väkisin vienyt.

Ihan oikea asenne Veikolla!! ei suomalaisten parhaimpia maisema tontteja venäläisille jotka ostaisivat niitä kasapäin. Säilytetään suomalaiset rannat suomalaisilla, niin saadaan nauttia niistä jatkossakin!:)

TÄh? Miten toi sun setelis liittyy edelliseen juttuun, jota varten kommenttisivut on??

Sain aktia pankista 50 euron setelin, monet ovat haukkuneet setelin väärennetyimmäksi, joku virukseksi ja vielä useammat eivät ole puhua pukahtaneet mitään.Lähetin setelin kuvan Euroopan keskuspankille, joka vastasi: painovirheet ovat syntyneet kulutuksen kovan käytön aikana, voitte vaiftaa vauroituneen setelin euroalueen keskus´pankeissa uuteen seteliin, jota sitten voin huutokaupata edelleen,en tietenkään vastaa millään lailla EKP:lle, sitten lähetin setelin numerot EKP:lle, vastaus seteli ei numeroiden mukaan kuulu väärennettyjen seteleiden luokkaan, voitteko lahjoittaa setelin. Mikän tämä setelini arvo on kun iso EKP yhtäkkiä rupesi suorastaan rakastamaan seteliäni

Oma kommentti