Velat kaatuivat Martina Aitolehden niskaan – lue syyt ja seuraukset!

martina aitolehtiKohukaunotar Martina Aitolehdellä on ollut ulosotossa 23 000 euroa. Asia käy ilmi Hymy-lehden joulukuun numeron haastattelusta, jossa Martina kommentoi elämänsä tragedioita.

-Suuri osaa (ulosotoista) koostuu veroveloista. Niiden lisäksi on nuoruusvuosien juttuja, Martina sanoo velkasopastaan.

-Olen ottanut silloisten poikaystävieni lainoja omiin nimiini, velat ovat jääneet hoitamatta ja kaatuneet lopulta minun maksettavikseni. Viime kevään erokin aiheutti taloudellisen myllerryksen, mikä näkyy ulosotossa, Martina tilittää joulukuun Hymyn laajassa haastattelussa. Katso lehdestä myös huikea eroottinen kuvasarja!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti, velka, ulosotto

Kommentit

Haha, vai ei pettänyt muka eskoa ja nyt on velatkin jo muiden tekemiä 😀 Uskomaton, omissa mielikuvitusmaailmoissaan elävä valehtelija tämä nainen kyllä on, huh huh…

Tuksun kans vaan velkaiseten klamuuri tour käyntiin 🙂 amatöörejä molemmat 🙂 hih

Tatuoinneista en pidä, mutta ihan söpöhän Martina on.

Toivottavasti saa asiansa kuntoon ja maksettua velat.

VOi luoja mikä typerys. Lue muija vaikka se uo-rekisteriotteesi ensin. Siellä katsos ei ole yhtään mitään takausvelkoja vaan sun omia verovelkoja, sun maksamattomia puh laskuja ja vuokria ja vaatteita! Ja asianajopalkkioita joita et oo maksanut. Ja sun uo velat on suurentuneet ihan pelkästään nyt viimeisen puolen vuoden ajalta lähes 10 000 e. Olet sä kyllä niin tyhmä että taitaa se Tuksukin olla jo fiksu kun suhun vertaa. Sit vielä valehtelet taas suu vaahdossa, niinkuin sun uo otteesi ei ois nähty!

Martina puhuu taas ihan täyttä paskaa, ja Hymy kirjoittaa uskollisesti kaiken. Nuo ovat kaikki ihan Martinan omia velkoja.

Nämä ulosottovelat on viimeisen kahden vuoden ajalta, ei nuoruusvuosilta…
Tavataan sanoa että rumakin saa olla muttei tyhmä 🙂

Kenen mielestä kyseinen nainen on kaunotar? Ulkonäkönsä puolesta muistuttaa transua ja älynlahjojensa puolesta lamantiinia.

Niinpä….hyvä selitys, että on ottanut muiden lainoja omiin nimiin…sehän selittääkin kaiken, sillä sitä selitystä on käytetty jo 80 luvulla 😀

Oma kommentti