Verottaja rakastaa Beckhamin leikannutta huippukirurgi Oravaa!

AC Milanissa pelaavan David Beckhamin Suomen Turussa operoinut huippukirurgi Sakari Orava tienaa ja asuu varsin mukavasti. Katso kuinka mukavasti: huhtikuun Hymy nimittäin esittelee tämän Naantalissa, presidentin naapurissa elelevän ortopedin luksuslukaalin!

Elämänsä aikana yli 20 000 leikkausta tehnyt 64-vuotias kirurgi ansaitsi viimeksi vahvistetussa verotuksessa huimat 244 319 euroa, mutta kristillisen vakaumuksen omaava mies ei kuitenkaan kikkaile tuloillaan. Summa koostui kokonaan ansiotuloista, joista maksetaan täysi progressiivinen vero. Pääomatuloja Orava ei nostanut lainkaan.

Hyvä Sakari!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: David Beckham, Sakari Orava

Kommentit

Kristillinen vakaamus heh heh, tarkoittaa vaan että Orava rahoittaa vapaaehtoisesti kymppitonnilla mummojen kirkossakäyntiä.
Tämän voisi Orava välttää eroamalla kirkosta, sen sijaan muuttamalla tulonsa pääomatuloiksi ei kirkosta eroaminen auttaisi lainkaan, vaan kirkko ottaisi omansa.
Näin suomessa, olisko parasta että kirkollisveroa maksaisivat vain he joilla on kristillinen vakaamus, nostivat he sitten ansionsa pääoma tai anstiotuloina.

Ainoastaan ansiotulojen avulla voi välttää kirkollisveronjen maksun yrittäjänä ei voi oli pakana tai muslimi

”..Summa koostui kokonaan ansiotuloista, joista maksetaan täysi progressiivinen vero. Pääomatuloja Orava ei nostanut lainkaan.”

1 # Kollektiivisen myönteinen kiitos positiivisesta viestistäsi. Juuri näin kannustavasti näitä maamme parhaiten ansaitsevia ”työläisiä” tulisi kohdella.

Valtion soisi kiittävän ja muistavan näitä meitä muita osaavampia ja ahkerampia tienaajia.

Nuorille vinkki: Tuolle alalle kannattaisi suuntautua..

Sakari on mies paikallaan…näin suomi patrioottina ei voi kun kehua.Hyvä Sakke, saakelin veropakolaiset kuten Kimit sun muut saa hävetä Sakarille.Suomi forever.

Oma kommentti