Verottajan vastauskirje netissä riemastuttaa: Naapuriavusta palkkioksi saatu seksi ei ole verotettavaa tuloa – lue!

Netissä on kiertänyt huvittava kirje, jonka joku vääräleuka on lähettänyt verottajalle neuvoa kysyäkseen. Ja verottaja vastaakin siihen, asiallisesti.

Kirje kuuluu näin:

”Vähän nolottaa kysyä tällaista mutta asensin tutun naisopiskelijan tietokoneeseen uuden käyttöjärjestelmän. Samalla laitoin vähän muitakin juttuja kuntoon hänen kämpästään, mm. vaihdoin keittiön kolhitun pistorasian, joka oli vaarallinen (minulla on S3-sähköpätevyys eli meni ihan laillisesti) ja putsasin viermäreistä hajulukot.

Emme varsinaisesti sopineet tästä etukäteen, mutta – menemättä yksityiskohtiin – päädyin illan lopuksi sänkyyn hänen kanssaan ja hän heitti, että tämä oli sitten korvaus hyvin suoritetusta työstä.

Onko tällainen verotettavaa tuloa, ja jos on, niin miten tämä muutetaan euroiksi?

Haluan periaatteen vuoksi toimia tässä laillisesti. Jos hän olisi antanut käteeni viisikymppisen niin se olisi helppoa vain lisätä veroilmoituksen kohtaan ”muut ansiotulot”, mutta miten tällainen muuten-kuin-euroissa-saatu ”korvaus” muutetaan euroiksi.”

Verottaja vastaa kirjeeseen aivan asiallisesti. Näin:

”Tekemäsi työ tuttavallesi on arvoltaan vähäinen työsuoritus sekä satunnaista vaihtamista ns. naapuriapuna. Oheisesta linkistä voit lukea lisää…”

Vai ei verottaja palvele, voisi tästä vetää johtopäätöksen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: seksi, verottaja

Kommentit

Oma kommentti