Vesa Keskinen kehuu vuolaasti vaimoaan: Tämä on Janessa parasta

Vesa Keskinen Jane-puolisoineen kertoo elämästään Hymyn painetun lehden laajassa haastattelukokonaisuudessa. Vesa ei säästele sanojaan vastatessaan kysymykseen siitä mikä Janessa on parasta.

– Janessa ylivoimaisesti parasta on se, ettei hän ole mustasukkainen Kyläkaupalle. Saan tehdä töitä ihan niin paljon kuin haluan. Toki nykyään olen laittanut asioita tärkeysjärjestykseen lapset huomioiden. Jane rakastaa kotimme ja lastemme huolehtimisesta. Meidän on helppo elää toistemme kanssa, kun kummallakin on sama näkemys toistensa roolista suhteessamme.

– Ehdin katsella maailmaa yli 45 vuotta ennen Janen tapaamista. Olen todella onnellinen, etten tavannut häntä yhtään aiemmin tai yhtään myöhemmin. Elämäni ennen häntä ei ole vertailukelpoinen verrattuna elämääni hänen kanssaan. Aiemmassa elämässäni ehdin kokemaan vähintään kaiken sen, mitä halusinkin kokea ennen sitoutumista ja perheen perustamista. Janen tapaaminen oli käännekohta elämässäni. Käännekohta kohti perhe-elämää. Olen aina ajatellut, että menen naimisiin vain kerran tai sitten en ollenkaan. Siispä minun on helppo vahvistaa, että hän on paras asia, joka elämässäni on tapahtunut, Vesa Keskinen sanoo herkistyen. Lue koko juttukokonaisuus lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Timo Hämäläinen
Avainsanat: Jane Keskinen, Vesa Keskinen

Kommentit

Oma kommentti