Vesa Keskinen: ”Natalia kävi minuun käsiksi!”

Vesa Keskinen ja NataliaVesa Keskisen onni brassirakkaansa Natalian kanssa ei sitten kestänyt pitkään, vaikka pariskunta Hymyn heinäkuun numerossa pidempää suhdetta toivoikin.

Natalian visiiti Tuurissa jäi lyhyeksi. Nuori nainen pakkasi laukkunsa ja lähti takaisin Brasiliaan. Hymy tavoitti pettyneen Keskisen.

-En uskonut suhteemme päättyvän näin, joskin se oli muuttunut viimeisestä tapaamisesta huomattavasti. Olimme kuin veli ja sisko. Jokainen tietää, mitä se tarkoittaa. Sen lisäksi olivat myös erimielisyydet rahankäytön suhteen. Väkivaltainen käyttäytyminen oli minulle piste i:n päälle. Riitoja lienee lähes joka suhteesta, mutta toiseen ei saa käydä käsiksi.

Keskinen tuntee olonsa myös helpottuneeksi.

-Olotila eron jälkeen oli hieman hämmentynyt, sillä olimmehan tunteneet noin kuusi vuotta, mutta minkäänlaista kaipuuta en kuitenkaan tuntenut. Lähinnä tuntui siltä, että näin kohtalo halusikin suhteemme menevän.

Vesa Keskinen ei halua syyttää Nataliaa kaikesta, vaan myös ymmärtää ex-rakastaan.

-Nataliasta en osaa kuitenkaan ajatella mitään pahaa. Hän on elämänsä asunut gettossa ja oppinut siellä erilaiset käyttäytymismallit kuin minulle on lapsena ja nuorena opetettu. Ymmärrän erilaisuutta, sillä yksi äitini mieliviisauksista on: Antaa kaikkien kukkien kukkia! Toivon hänelle pelkkää hyvää. Elämä Brasiliassa ei kuitenkaan ole ruusuilla tanssimista – ei ole sosiaalihuoltoa jne.

Natalian uhkailut kuitenkin saavat Vesan mietteliääksi.

-Ainut asia, joka sai mieleni surulliseksi oli hänen uhkailunsa levittää minusta ja läheisistä perättömiä juttuja lehdille palkkioita vastaan. Uhkailuja tapahtui useita kertoja myös ennen eroamme. En halua uskoa hänestä sellaista.

Keskinen katsoo eronsa jälkeen jo tulevaisuuteen.

-Nyt elän heinäkuuta. En halua katsoa taaksepäin. Edessä on pitkä, kuuma kesä, mutta aion kuitenkin keskittyä hyvin pitkälle töiden tekoon. Katsotaan, mitä elämä tuo tullessaan.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Natalia, Vesa Keskinen

Kommentit

Vesa on gay! Olen itse istunut hänen silloisessa asutoautossaan, mutta hän ei suostunut autosta ulos! Äidin pikku kullan-nuppi edelleen!!!

Vesa teit ihan oikein että lähetit Natalien Brasseihin. Kyllä noi tytöt yrittää hyötyä jos minkälaisilla konsteilla. Katso varakas ja fiksu nainen itsellesi.

Hyvä Natalia,Goooooooooood,and take care,ihave foreing girl and we are doing great,taitaa olla siten .että on miehiä ja sitten niitä pökkelöitä,jotka ei osaa kommunikoida naisten kanssa

Vesa tiesi, että totuus tulee julki ennemmin tai myöhemmin, ja yrittää torpata sitä jo ennakkoon väittämällä näin:

”-Ainut asia, joka sai mieleni surulliseksi oli hänen uhkailunsa levittää minusta ja läheisistä perättömiä juttuja lehdille palkkioita vastaan. Uhkailuja tapahtui useita kertoja myös ennen eroamme. En halua uskoa hänestä sellaista.”

itsekkin kujettelin naisia kotona näytillä,ettei vanhempien tarvinnut hävetä kylällä, että olen homo.olin kaapissa koko nuoruuteni.

Hyvä Vesa.. Juuri näin. Fiksusti sanottu. Ehkä kannattaa keskittyä tulevaisuudessa oman ikäisen ja samasta kulttuurista olevien naisten etsintään kun nämä kehitysmaitten tytöt ovat usein vain kullankaivajia..

Hmmm…nämä tässäki ketjussa olevat homojuorut kyllä alkavat päivä päivältä tuntua uskottammalle. Vain pönttö tai homo tuntee pakottavaa tarvetta selostaa naissuhteidensa intiimit jutut ja ajatuksetkin ja muut joka käänteessä, todistaakseen jotain. Mutta kaikki naiset vaan häipyvät jonkun ”oudon” riidan seurauksena, milloin ruuasta milloin säästöpossusta jne. Sitä vaan ihmettelee, että MIKSI? Nina Juurakko osaisi kertoa Vesan todellisista ongelmista ja persoonasta, mutta on fiksusti hiljaa. Taitaa olla nainen onnellinen, kun pääsi aikoinaan eroon tuosta surkimuksesta.

Vesku on karheikon miehiä. Ei kukaan voi olla enää pönkempi ku tää tuurin aku ankka. On todennäköisesti vielä imetyksessä. Häviä.

Silmäpussit kuntoon, alkoholiko aiheuttanut, huono elämä. Laihdutuskuurille myös. Itsestä pitää aloittaa hoito. Sitten suomalainen kunnon nainen joka osaa huolehtia. Turha haikailla nuorten perään, ei ne isästä tykkää vain isän rahoista.

No voi että kyllä kultapossulla on ankeaa, kun naiset eivät huoli. Oliskohan itsessäkin vikaa! Meneppä ja katso peiliin, kuka se siellä kurkistellee? No itte kultapossu…

– Olen löytänyt Kullan joka on parempi uin kaikki muut!
– Yhyy! Kulta ja minä erottiin!
– kulta ja minä ollaan yhessä taas. Ero oli väärinkäsitykssen syy.
– Kulta ja minä tapeltiin, se on Kullan syy; Kulta alotti!
– Kulta ja minä ollaan erottu!
– kaipaan Kultaa ihan hirvittävästi!

…ja niin se menee… JOKA kerta.

Kattokaa ny . Eihän tollaiset missit rahan ja julkisuuden takia Vesassa oo kiinni, vain rakkauden vuoksi.
Nyt pitää sanoa kuin Hugo: HERÄÄ PAHVI. Samanlainen reppana kuin muutkin peräkammarin pojat

ahhahhaha! Kyllä Vesaa vituttaa jos näitä lukee? Aika erikoinen ukko on. Taitaa olla niitä prinssi-nakki miehiä.Ei oo kaikki leegot kohdallaan.

mitäsä niitä natalian kuiteita hyvätekeväisyyteen,laita hame ,rintsikat ja pikkarit päälles,kyllä miehet tykkää ja nakit seisoo

Tisssi hikkh ja perse hiiikh,kohta 2koria kaljaa juotu,kunsais jortikan seisoon,akkaa varten ennenkuin sekin sammuu hiiiiiiiiikh ,lauantai-illan huumaa

Samaa olen mieltä tuosta kuin moni muukin,etsi hyvä mies jos olet sellainen niin suomi neito äläkä lähde kauemmaksi etsimään…eikö jo kellot kilkata päässä että etsi ikäistäsi seuraa äläkä tyttösiä…ja jätä jo ne ulkomaailamsta tulleet naiset ne arvostaa sinussa ainoastaan rahan ei muuta ukkeli….vesa,vesa miehisty ja ala ekää ihmisten lailla ei rahalla rakkautta saa ei varmaan pitää olla muutain suhteessa..

Mainostemppu. Ja ihan pelle koko mies. No nyt sitten Hamamatti äkkiä sieltä Afrikasta kehiin. Tai Eestin Elvis Jouko Juvonen=C. Danhammar vaimonhakumatkalle Aasiaan. Booooringgg.

Vesalla on isot pussit, olen nähnyt! Ja minulla on niistä kuvakin! Että silleen…

Hitto mikä pahvi tuo mies on..Jos ottaa (ostaa) jonkun ”getto-tytön” niin tottakai tytön kulut pitää maksaa..Ottaisi suomalaisen itse omat rahansa tienaavan naisen niin ei tarvis pettyä. Mut kuka järkevä nainen tuon pahvin mukaan lähtisi?

Oikea äijä ei naista nussi. Keskinen tietää että vain miesten välinen seksi on todellista. Panon jälkeen ei tarvitse turhia leperrellä.

Antakaa Vesan olla kontillaan tosimiesten edessä.

Ei tämä Vesa naisten päälle mitään ymmärrä….pian se vonkaa taas Hanamattia ja kun ei itse osaa puhua niin Danhammerin pitää puhua Vesan suulla. Hävettävä ja säälittävä äijä tämä Keskinen. Mitäs se muuten se puhe on, ettei Vesa oikeasti johda kyläkauppaa…joku sanoi, että Vesan veli oikeasti sitä pyörittää???

Vesahan on kertonut lehdissä (isojen otsikoiden kanssa), ettei Fingerroosin kanssa TAPAHTUNUTKAAN mitään seksuaalista makuuhuoneen puolella. Vähän tämä Vesan juttu nyt haiskahtaa sille, että… No Tiedättehän 😉

Ne jotka eivät tiedä totuutta,yhtyvät hulvattomaan pilkkaan ja loukkaavat Vesaa julmasti.Rakkaus se on oikeasti vaikea määrre, mutta sen tietää kun se oikea kohdalle sattuu.Ketään ei voi rakastaa iman tunteita, eikä pidäkkään.

En jaksa uskoa Vesaa homppeliksi, sillä hänhän jäi 2000-luvun alussa salasuhteesta kiinni Fingerroosin kanssa!

Mutta tästä brassitytöstä… miksei Vesa tajua, ettei tässä mikään perinteinen suomalainen rakkaustarina ole kyseessä. Ja on muuten oikeesti aika törkeä loukkaus kenelle tahansa latinonaiselle, jos mies ei maksa hänen kulujaan.

Miten musta tuntuu että täällä vesaa haukkuu gayksi yksi ja sama ihminen, kuka sitten lieneekään, mutta siltä tuntuu.

On paikkoja joihin ei pääse edes rahalla: Keskisen makuuhuone latexi lakanoineen. Sinne pääsee vain mies kutsusta. Vesa rakastaa rehellisen, tavallisen suomalaisen miehen seuraa, saunomista, elokuvien katselua ja tietenkin miesten välistä napakkaa seksiä jossa ei turhia tunteilla.

Tuurissa ei naisia ole nähty eikä tulla näkemään. Phjalainen pikkukylä on homolle varmasti vaikea paikka asua, siksi Vesakin reissaa homoilemassa ulkomailla. Muuttas Stadii, täällä saa olla vapaasti homo ilman että tarvii pelätä pohjalaisia puukkojunkkareita. ÄLÄ VESA HÄPEÄ HOMOUTTASI!

homohan tuon täytyy olla, ei tuota vekslaamista muulla voi selittää

Voi Vesa, kuinka tyhmä voit olla? Totta kai rahasta tulee riitaa, koska rahan takia nämä nuoret neitoset sun kanssa haluaa olla. Oikeassa suhteessa ikä on vaan numeroita, mutta tälläisissä vain numeroita on pankkitili.

Rahaa tol ämmäl voi olla,mut ei aivoja.ziisus mikä idiootti.

..että Vesassa ei ole ikinä vikaa, naiset ne vaan haluaa Vesan rahoja. Vesa on itse oikea unelmien prinssi!

Kyllä Tuurissa tiedetään Vesan metkut ja karanon juhlat joissa on vain miehiä yövieraina. Pikkutyttöjä ostetaan rahalla kulissien luomiseksi. vesa on homo eikä se ole häpeä.

Eikös se ollutkaan hyttynen, joka pisti miestä, joka nukkui ilman alushousuja? Sen siitä saa kun on lukenut ja lukee edelleen liikaa Aku Ankkoja.

Jotakin outoa miehessä on. Aina on noita pikkutytön näköisiä ulkomaalaisia naisia, jota on ostanut getoista etc. Aina tulee rahasta kiistaa. Jos tytöt tosiaankin rakastaisivat Keskistä niin ei aina tarvitsisi hinnoista riidellä.

Onkohan tosiaan niin että Vesa on homppeli? En tiedä mutta aika paljon siihen viitataan….

Miksei upea suomalainen nainen kelpaa?! SUOSI SUOMALAISTA.

Ei hätää, kyllä lohtua tuo ”Ghanan kunniakonsuli” Carl Dannhammerin kesäseura, jossa on mukava nauttia kylmistä long drink juomista.

voi vesa, vesa, kasva aikuiseksi ja eti itelles ikäisesi suomalainen nainen, huom!IKÄISESI!!!

osta pelle hame.myötähäpeä alkaa lähetä maksimi määrää.

Oma kommentti