Vesa Keskinen sai perheensä takaisin kuukausien odottelun jälkeen – tämä oli Toivo-pojan ensimmäinen kysymys

Jane Keskinen kertoo painetussa Hymyssä, että aviomies-Vesalle perheen paluu Suomeen oli todella tärkeä ja rakas asia. Jane ja lapset olivat Brasiliassa tapaamassa Janen sukua ja varsinkin syöpää sairastanutta äitiä. Äiti menehtyi Janen ollessa Brasiliassa. Reissu venyi kuukausien mittaiseksi myös koronarajoitusten vuoksi.

-Vesa oli jo hyvissä ajoin saapunut kentälle hakemaan meitä. Vesa lupasi Toivo-pojallemme jo maaliskuussa FaceTime-puhelussa, ettei isä aja yhdelläkään urheiluautolla ennen Toivon tulemista kotiin. Niinpä lentokentällä halausten jälkeen Toivon ensimmäiset kysymykset olivatkin: Oletko ajanut Lambolla? Oletko ajanut Ferrareilla? Oletko ajanut Ford GT:llä? Kun hän sai isältään näihin kysymyksiin kieltävät vastaukset, alkoi poikamme silmät loistaa. Isä oli pitänyt lupauksensa ja odottanut häntä, Jane kertoo painetussa Hymyssä.

Jane sanoo tunteneensa kovaa ikävää pitkän poissaolonsa aikana.

– Totta kai kaipasin Vesaa. Ikävää toki lievittivät päivittäiset, useat FaceTime-puhelut. Lisäksi Maria ja Toivo soittivat silloin tällöin itsenäisesti isälleen. Meillä molemmilla oli kuitenkin niin paljon tekemistä omilla tahoillamme, että aikaa liialliseen ikävöimiseen ei kummallekaan jäänyt.

Perheen haastattelun voi lukea näköislehdestä tai printti-Hymystä.

Teksti:Hymyn toimitus, Timo Hämäläinen
Avainsanat: Jane Keskinen, Maria Keskinen, Toivo Keskinen, Vesa Keskinen

Kommentit

Oma kommentti