Omilla rahoillani ostin, Keskinen huomauttaa. Tältä näyttää Vesa Keskisen uusi Ferrari.

Vesa Keskiselle taas uusi Ferrari – kyläkaupassa muutosneuvottelut menossa!

Kyläkauppias Vesa Keskinen on kartuttanut miljoonien eurojen arvoista arvoautokokoelmaansa uudella 750 000 euroa maksavalla Ferrari SF90 Spiderilla. Nyt huikeankiiltävä menopeli on koko kansan töllisteltävänä kyläkaupan näyteikkunassa. Mikäs siinä, saahan rahan antaa palaa, jos sitä kerran on.

Mutinaa hankinta on kuitenkin aiheuttanut siksi, että samaan aikaan Tuurin kyläkaupassa on menossa muutosneuvottelut, joissa keskustellaan lomautuksista. Ilta-Sanomien haastattelussa Keskinen huomauttaa ostavansa menopelinsä ihan omalla rahallaan eikä kyläkaupan piikkiin.

Muualla maailmassa moisesta ökyautosta saa kuulema pulittaa jopa pitkälti yli miljoona euroa. Ainakin kovaa sillä pääsee: Spiderissä on tuhat hevosvoimaa, ja se kiihtyy nollasta sataan 2,5 puolessa sekunnissa. Nollasta kahteensataan pääsee 6,7 sekunnissa. Keskisen pitää vielä hillitä kaasujalkaansa, koska tähän vuodenaikaan ei juuri avoautoilla kruisailla.

Keskisen tallissa on uuden Ferrarin lisäksi kolme muuta Ferraria, kolme Lamborghinia, kaksi Corvettea, Ford Gt40 sekä muutama ”käyttöauto.

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:OM-arkisto, Luxury Collection
Avainsanat: Ferrari, Vesa Keskinen

Kommentit

Oma kommentti