Vesa Keskisen Jane-vaimo ei halua muuttaa Vesan kartanoon!

Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen sai perheensä takaisin Suomeen. Nyt Jane ja Vesa kertovat elämästään Hymyn painetun lehden haastattelussa laajassa haastattelukokonaisuudessa.

Perheen saavuttua takaisin Suomeen on Vesa jutellut ensimmäisten viikkojen aikana Janen kanssa paljon tulevaisuudesta.

Yhtenä kysymyksenä oli, että kuinka Jane näkee tulevaisuuden asumispaikan eli kodin suhteen. Vaihtoehtoina olivat nykyinen vuokra-asunto tai muuttaminen Kyläkauppaa vastapäätä olevaan kartanoon.

– Hänellä ei vaihtoehtoja ollut kuin yksi, eli nykyinen kotimme, Vesa sanoo haastattelussa.

– Hän ei antanut pienintäkään vihreää valoa edes kymmenen vuoden päästä muuttaa kartanoon. Tärkeintä minulle on, että Janella ja lapsilla on hyvä olla ja koti on heidän mieleisensä.

Miksi sitten näin? Vesan kartano on rakennettu yli sata vuotta sitten Suomen itsenäisyysvuonna 1917. Se on ollut peruslämmöllä koko ajan. Kartano on täysin kunnossa, kalustettu ja toimiva. Jane kuitenkin pitää sitä liian hienona ja myös hieman suurena perheelle.

– Se ei tarkoita sitä, ettenkö minä siellä välillä viettäisi aikaani. Se on loistava paikka olla joskus ihan yksin. Tänä vuonna olen siellä viettänyt vain muutaman yön. Yksinäisyyttä on riittänyt ihan tarpeeksi nykyisessä vuokra-asunnossammekin, Vesa kertoo haastattelussa. Lue juttu kokonaan lehdestä.

Teksti:Hymyn toimitus, Timo Hämäläinen
Avainsanat: Jane Keskinen, kyläkauppa, Tuuri, Vesa Keskinen

Kommentit

Oma kommentti