Vesan ja Natalian ensimmäinen yhteishaastattelu!

Uudessa Hymyssä Tuurin kyläkauppias Vesa Keskinen ja hänen 20-vuotias tyttöystävänsä Natalia puhuvat suunsa puhtaaksi suhteestaan. Rakkaus ei katso ikään, pariskunta toteaa ja ihmettelee tuomitsevia asenteita.Vesa Keskinen ja Natalia

– Olen hieman mustasukkainen Vesasta, toteaa upeissa kuvissa poseeraava Natalia.

Rakastuneen parin koko haastattelun voit lukea joulukuun Hymystä, mutta alla kyläkauppias Vesa Keskisen kommentteja viimeaikaisiin ihmiskauppasyytöksiin:

Perjantain 23.11. Ilta-Sanomien mukaan Brasilian poliisi epäilee sinua ihmiskaupasta. Jutun mukaan poliisi on kertonut, että pidät Nataliaa Suomessa työ- ja mahdollisesti seksiorjana. Miten kommentoit tätä?

– Brasilian poliisille on annettu pöyristyttävä, perätön ilmianto minun ja Natalian suhteesta. Suhteemme ilmeisesti halutaan teurastaa tuntemattoman tahon juonimana. Natalia on Suomessa nyt jo toista kertaa. Keväällä-kesällä hän oli luonani kolme kuukautta. Epäilyt eivät voisi olla enemmän päinvastaisia kuin totuus: olen koko ajan kertonut, että hänen ei tarvitse edes kokata – siivoamisesta nyt puhumattaan – mutta naiset ovat aina naisia. Hän tykkää laittaa ruokaa ja pitää kodista huolta. Seksiasiat ovat luonnollisesti kahden ihmisen välinen asia.

Sinä ja Natalia olette olleet yhteydessä Natalian vanhempiin, joita poliisi on käynyt kuulustelemassa. Miten Natalian vanhemmat ovat suhtautuneet asiaan?

– He olivat luonnollisesti aluksi todella järkyttyneitä poliisien vierailun ja tutkimuksen jälkeen, mutta tänään jo irtosi muutama iloinenkin lause. Isoäiti on luonnollisesti vieläkin ihan voipunut järkytyksestä.

Syyttävätkö he sinua siitä, että pitäisit Nataliaa työ- ja seksiorjana?

– Eivät! Tyttärensä suoraselkäisyys ja temperamenttisuus on heillä hyvin tiedossa. He tuntevat myös minut jo noin vuoden ajalta. Minulla on heihin todella lämpöiset välit.

Miten Natalia suhtautuu tilanteeseen?

– Natalia luonnollisesti järkyttyi yllättävästä tapahtumasta, mutta sain hänet rauhoitettua, kun ”pakenimme” Tuurista. Hänellä oli hieman paineita, mutta päästyämme ”piiloon” Helsinkiin hän vapautui stressistään. Nyt hän on täysin rentoutunut ja asia on jo hiukan jäänyt taka-alalle. Hieman!

Tiedätkö, onko ilmianto Brasilian poliisille tehty Suomesta?

– Olimme puhelimitse yhteydessä liittovaltion poliisiin. Haluan jo tässä kohtaa korostaa, että puhelu oli yllättävän ystävällinen – miellyttävä. Natalia jutteli poliisipäällikön kanssa ensin noin 10 minuuttia ja minä ehkä hieman kauemmin. Lakimieheni oli myös yhteydessä poliisipäällikköön. Kysyttyämme, kuka teki tutkimuspyynnön, niin kumpikin meistä suomalaisista miehistä sai saman vastauksen: ”We have got an information from Finland!”

Kuka on tutkintapyynnön tekijä?

– Emme vielä tiedä. Tutkintapyyntömme perättömästä ilmiannosta toivottavasti velvoittaa syyllisen saamisen vastuuseen.

Halutaanko tutkintapyynnöllä vahingoittaa liiketoimintaasi? Mikä muu motiivi tutkintapyynnön tekijällä voisi olla?

– Mielestäni kysymys on juuri tästä. En ole kenenkään kanssa pahoissa väleissä – mielestäni. Tätä inhottavampia syytöksiä ei juurikaan ole olemassa: Orjuuttaja ja sutenööri!?

– Minulta ei olla tällä kertaa vaadittu rahallista korvausta. Kysymyksessä mielestäni on joko henkisesti sairas toiminta pilata elämääni, katkera kateus kohdistuen minuun/työhöni/molempiin tai taloudellisessa mielessä tarkoituksellinen Kyläkaupan liiketoiminnan vahingoittaminen.

Aikooko Natalia pysyä luonasi Suomessa?

– Tottakai! Hän on jopa anomassa lisäaikaa alkuperäisen matkasuunnitelman päätteeksi. Hän nauttii maamme erilaisuudesta – lumesta ja jäästä. Ne ovat olleet uusia, jännittäviä elementtejä. Vietämme joulun ja uuden vuoden läheistemme kanssa Tuurissa. Toiveemme on matkustaa yhdessä Fortalezaan alkuvuodesta.

Miten tulet toimimaan, että asiassa saataisiin totuus esille?

-Totuus ei pala tulessa tässäkään tapauksessa. Sen esiintulon varmistamiseksi meillä Suomessa ovat virkavalta ja lakimiehet. Luotan heidän oikeudenmukaisuuteen pyrkivään toimintaansa.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: ihmiskauppa, kyläkauppias, Natalia, Vesa Keskinen

Kommentit

Nuorella ja kauniilla naisellä pitää olla luonnollisesti nuori ja komea poikkaystävä. En voi uskoa ikinää, että selläinen suhde olisi täyttänyt tasoarvokriteerit. Menestyneellä liikemiehellä pitää olla menestynyt samanikäinen nainen, joka oikeasti rakastaa. Venäläiset naiset haveilevat prinssista. Mutta prinssin pitää olla nuori ja komea, eikä vanha darkmoor.
Olen Venäjältä kotoisin ja olen ollut samassa tilanteessa ja tiedän miltä se tuntuu olla vanhan miehen tyttöystävä. Nyt minulla on komea ja köyhä suomalainen viikinki poikkaystävä ja mielummin ostan hänelle jotain pientaa omalla rahalla, mutta saan nauttia jokainen hetki rakkaudesta.

Jos joku asia Suomesta ei lopu niin se on KATEUS. se näyttää olevan uusiutuva luonnonvara.

Jollain on liian paljon rahaa,
jollain on liian paljon onnea,
jollain on liian kaunis vaimo,
jollain on lian nuori vaimo,

Listaa voisi jatkaa loputtomiin..

Mikä meitä suomalaisia oikein vaivaa?????

Itselläni eiole tuostakaan listasta mitään, mutta ei se minua haitaa, toisten onni ei ole minulta pois.!!!!!!!

Kun näitä keskisten ja kanervien naisjuttuja lueskelee, ei voi kyllä muuta kun olla ylpeä maamme aikuisista miehistä. way to go!

Olen ihmetellyt miksi Keskisen elämänkumppania Nataliaa sanotaan tyttöystäväksi, sillä yleensä nelikymmpisen miehen seurustelukumppania sanotaan naisystäväksi. Nyt kuitenkin kun näin tämän nuoren lapsenkasvoisen tytön jo parhaat vuotensa fyysisesti eläneen Keskisen rinnalla livenä, en ihmettele yhtään. Siinähän oli selvästi kaksi eri ikäpolvea.

Vesa, upeaa että olet onnistunut taistelemaan ikääntymistä vastaan ja säilynyt koko aikuisikäsi teininä. Fyysisen puolen suhteen tosin on ankarasti taisteltavaa. Tytölle toivon onnea tiellä ryysyistä rikkauteen. Edessäsi on vielä vapaa ja huoleton tulevaisuus! (sinnittele, sinnittele!)

OIKEESTI,

ennen vesa keskinen ”muka” vihasi julkisuutta. mm. haastoi seikan oikeuteen, mitä ilmeisesti käydään vieläkin oikeudessa. Nyt Hymystä on tullut Vesan sekä entisten salarakkaiden viimeinen ilmoitus kanava, jossa käydään sitä viimeistä oikeutta eli pitää saada sana kuuluville.

Marika ja Henna,

antakaa Vesan nyt oikeesti olla rauhassa. Mä ymmärrän teitä molempia, mutta olette nyt vihdoin varmaan tajunneet, ettei Vesalta tule rahaa teille. Olette saaneet omanne, nuolkaa haavat ja jatkakaa elämää. Olette saaneet Vesan kustannuksella varmasti omanne ja se joka leikkiin lähtee, se pelin kestäkööt.

Vesa ja natalia. (kuitenkin vesa ihan ekana.)

Anna säkin mennetteitten olla. Nyt on nyt ja vuonna 2004 (marika episoodi yms yms) oli jotain muuta. Mutta unohda se ja keskity elämääsi. Tilanne on se, että on lähinnä säälittävää katsoa, kun pyydät anteeksi sitä, että sulla on nuori tyttöystävä.Ole ylpeä, mutta älä pyytele anteeksi. Vesa, kuka on se mies, joka on ylpeesti vetänyt kauppaa ja jaksanut kauppaa markkinoida. Sä olet jo pärjännyt mies. Mutta älä hyvä mies enää muilta kysele, miten pitää elää. Pidä se pääsi, mitä olet päättänyt. Mutta jos todella rakastat jotain ihmistä, pidä se salaisuudessa, sillä muuten käy huonosti. Ei pidä julkisuudessa esitellä sitä, mitä on kaikkein rakkainta. Mitä toivon sinulta, on se, että löydät itsellesi sen naisen, joka on viisas, opiskellut ja hyvässä työssä, josta voit olla onnelllinen. Itsekin enniten arvostat sitä. Vesa, kaikkea hyvää sinulle.

Kuin isä ja tytär. Jutun lausumat Keskisen suusta aivan selvästi. Taisi olla imagon parannuskampanija…….onnistumatta

Voi kun olis – Joku Raja! – noilla kommenteillakin.

Kaunis tyttö. Älkää antako kaiken maailman vanhojen lehmien ja muiden puritaanien tulko onnenne tielle. Kateellisia paskoja kaikki! Onnea!

”Pakenimme Tuurista” – ”Piiloon Helsinkiin” ????
Pakenitte ketä? Poliisia? Eiköhän jepet olisi teidän löytäneet stadistakin.
Erikoinen juttu.

Oma kommentti